Bonus de Bun Venit Gets Bet – 2,000 RON

Gets Bet
Ofertă valabilă April 6, 2022 - December 31, 2022

Profită la maxim de Bonusul de Bun Venit Gets Bet și Începe o Nouă Aventură!

Gets bet

85 zile rămas

Ofertă disponibilă 6 Apr - 31 Dec

Joacă cu 2,000 RON bonus prin Pachetul de Bun Venit de la Gets Bet
18+ | Joacă Responsabil | JocResponsabil.ro | Jocresponsabil.ro | Depunere minimă pentru bonusul de bun venit - 50 RON. Condiții de rulaj de 35x se aplică atât pe valoarea bonusului cât și pe depunere. Câștigurile din rotirie gratuite trebuie rulate și ele de 35 de ori iar ambele categorii de bonus au valabilitate 7 zile. | Se aplică Termeni și Condiții

Detalii ofertă

Dacă deschizi un cont nou la Gets Bet poți începe să joci cu până la 2,000 RON cu cu cei trei părți ale bonusului de bun venit. Deja sună ca ceva ce vrei să experimentezi? Îți voi oferi toate detaliile pentru a te bucura la maxim de experiența de cazino online Gets Bet.

bonus de bun venit gets bet

Detalii despre Ofertă

Așa cum menționam în introducere, acest pachet de bun venit Gets Bet se extinde pe primele trei depuneri făcute în cazino. Iată care sunt bonusurile pe care le vei primi dacă parcrugi toți cei trei pași

  • 100% până la 900 RON pentru prima depunere
  • 150% până la 500 RON pentru a doua depunere
  • 200% până la 600 de lei pentru a treia depunere

Maximizând fiecare bonus în parte ajungi la suma totală de 2,000 RON ce te va ajuta să te bucuri de toate jocurile preferate cu șanse mai bune de câștig!

Termeni și Condiții

Suma minimă pentru a putea beneficia de bonusul de bun venit este de 20 RON pentru fiecare dintre cele trei oferte din pachet. În ceea ce privește cerințele de pariere, trebuie să rulezi suma depusă și bonusul de 30 de ori pentru a putea retrage. Ai la dispoziție 7 zile pentru a îndeplini condițiile de pariere.

Pariul maxim pe care poți să îl plasezi atunci când joci cu bonus activ este de 50 RON. Orice pariul cu mize peste această valoare nu vor fi luate în considerare pentru îndeplinirea cerințelor de rulaj.

Gets Bet 85 zile
85 Zile Rămas

Ofertă disponibilă 6 apr - 31 dec

Joacă cu 2,000 RON bonus prin Pachetul de Bun Venit de la Gets Bet