Bonus la depunere Conti Cazino

Conti Cazino
Ofertă valabilă April 28, 2023 - September 28, 2023

La fiecare depunere în zilele de marți, miercuri, vineri și weekend, primești o mulțime de rotiri gratuite și bani extra să joci titlurile tale preferate!

Conti Cazino

2 zile rămas

Ofertă disponibilă 28 apr. - 28 sept.

Rotiri gratuite și bani extra pentru depunerile la Conti Cazino
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Promoție disponibilă pentru jucătorii deja înregistrați. Valabilitate 7 zile, cerințe de rulaj 40X. | Se aplică Termeni și Condiții

Detalii ofertă

Conti Cazino este unul dintre cei mai apreciați operatori din România, iar bonusurile & promoțiile reprezintă unul dintre motive.

Platforma este una modernă și securizată, reușind să ofere o colecție de jocuri impresionantă, dar și acces la cele mai bune metode de plată.

Site-ul funcționează sub licența L1213903W001343 din partea ONJN, deci datele tale personale și bancare sunt în permanență pe mâini bune.

conticazino-bonus
Bonus reîncărcare la Conti Cazino

Rotiri gratuite și bani extra cu bonus depunere la Conti Cazino

Bonusurile și promoțiile de la Conti Cazino sunt, așa cum am mai spus, extrem de generoase.

Aici se încadrează și bonusul depunere Conti Cazino, ce vine cu o mulțime de avantaje.

Mai exact, atât zilele din timpul săptămânii, cât și weekend-urile, vin pentru tine cu o serie extra de rotiri gratuite, cât și un procent din suma pe care o depui.

Începem cu ziua de marți. Pentru fiecare depunere de până în 400 RON, primești 40% din suma depusă, respectiv 50% până în suma de 500 RON. Pentru prima promoție există o depunere minimă de 100 RON, în timp ce a doua promoție are o depunere de măcar 200 RON.

Fix înainte de weekend, în ziua de vineri, primești 50 de rotiri gratuite la Dog House Megaways. Folosește codul „MEGAWAYS” la o depunere de cel puțin 150 RON.

Weekend-ul oferă 300 de rotiri gratuite la depunerile de 100 RON, 200 RON & 300 RON.

Promoția cu bonus la reîncărcare se închide cu o ofertă disponibilă în zilele de marți și miercuri, oferă până la 225 de rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe.

Termeni & Condiții

Fiecare dintre promoția de mai sus vine cu o serie diferită de T&C.

Totuși, cele mai multe dintre rotiri gratuite au o valabilitate de 7 zile și cerințe de rulaj 40X.

Este important atunci când depui să te asiguri că ai folosit codul și ai depus suma minimă de bani.

Autor
Expert Cazinou Online
Pentru a ajuta pasionații de jocuri de noroc să descopere cele mai utile informați despre cazinourile online, Vlad a devenit autor de recenzii și ghiduri. Află de la el tot despre cazinouri, metode de plată, bonusuri și multe altele, într-un mod clar și total transparent. În plus, Vlad este un mare fan al Jocului Responsabil și crede că aceasta este cheia succesului în jocurile de noroc.
Conti Cazino 2 zile
2 Zile Rămas

Ofertă disponibilă 28 apr - 28 sep

Rotiri gratuite și bani extra pentru depunerile la Conti Cazino

Your casinos will be cleared

Are you sure?