Happy Hours în fiecare joi la Conti Cazino

Happy Hours în fiecare joi la Conti Cazino! Depune cel puțin 200 RON și primești 50% până la 500 RON să te joci sloturile tale preferate.

Conti Cazino

143 zile rămas

Ofertă disponibilă 22 feb. - 22 aug.

Depune în fiecare joi la Conti Cazino și obții un bonus!
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Ofertă Happy Hours disponibilă în fiecare joi între 16:00-20:00. Depunere minimă de 200 RON și bonus 50% până la 500 RON. | Se aplică Termeni și Condiții

Detalii ofertă

Conti Cazino vine cu o super ofertă pentru toți jucătorii de cazinou online.

Dacă depui cel puțin 200 RON între orele 16:00-20:00 într-o zi de joi și folosești codul bonus HAPPY, poți primi un bonus de 50% până la 500 RON! Mai mult decât atât, poți revendica acest bonus de două ori în aceeași zi.

conti-happy-hours

Cum să obții bonus Conti Cazino

Pentru a beneficia de acest bonus, asigură-te că depui cel puțin 200 RON și folosești codul bonus HAPPY la momentul depunerii. Bonusul maxim pe care îl poți primi este de 500 RON, deci dacă de exemplu depui 200 RON, vei primi un bonus de 100 RON, iar balanța totală va fi de 300 RON.

Termeni și Condiții Happy Hours Conti Cazino

Trebuie să îndeplinești cerința de rulaj de 35 de ori bonusul plus depunerea pentru a putea retrage orice sumă de bani.

Bonusul este disponibil pentru rulaj timp de 7 zile, iar orice sumă bonus și câștiguri generate din bonus disponibile la momentul expirării bonusului vor fi retrase din cont.

Un singur bonus poate fi activat în același timp, așa că dacă ai deja un bonus activ în cont, trebuie să îndeplinești mai întâi cerințele de rulaj pentru acel bonus.

Pentru a îndeplini cerința de rulaj, suma maximă ce poate fi pariată este de 25 RON. Orice sumă mai mare care este pariată nu va fi luată în considerare pentru îndeplinirea cerinței de rulaj.

În plus, suma maximă ce poate fi convertită în bani reali în urma îndeplinirii rulajului acestui bonus este de 5.000 RON.

Ce bonus de bun-venit oferă Conti Cazino?

conticazino

Conti Cazino îți oferă un bonus de bun-venit în valoare de de 4.500 RON + 300 de rotiri gratuite la înregistrare.

Citește Conti Cazino recenzie și află despre una dintre cele mai generoase promoții de bun-venit de pe piața.

Autor
Expert Cazinou Online
Pentru a ajuta pasionații de jocuri de noroc să descopere cele mai utile informați despre cazinourile online, Vlad a devenit autor de recenzii și ghiduri. Află de la el tot despre cazinouri, metode de plată, bonusuri și multe altele, într-un mod clar și total transparent. În plus, Vlad este un mare fan al Jocului Responsabil și crede că aceasta este cheia succesului în jocurile de noroc.
Conti Cazino 143 zile
143 Zile Rămas

Ofertă disponibilă 22 feb - 22 aug

Depune în fiecare joi la Conti Cazino și obții un bonus!