Dacă te bucuri de jocurile de cazino online cu bani (nu în modul demo), atunci este clar că trebuie să țintești spre acele site-uri de cazino care plătesc bine.

Vreau să subliniez, încă o dată, un aspect foarte important legat de RTP, despre care am vorbit și în ghidul pentru cazino online. Aceste valori sunt atinse pe termen lung, mii de rotiri.

Nu te aștepta la câștiguri fabuloase din primele rotiri chiar dacă procentajul de câștig este mare. La fel cum nu este obligatoriu ca un cazino cu RTP mai mic să nu ofere câștiguri frumoase.

Caracteristicile găsite la cazinourile care plătesc

Așa cum am promis, pe lângă lista cu cele mai bune cazinouri online care plătesc de care te poți bucura la operatorii din România, vin și cu o listă a criteriilor pe care le-am aplicat.

Astfel, vei putea testa singur cele mai bune cazinouri cu plăți mari în cazul (extrem de rar) în care găsești recenzii la cazinouri.

  1. Licență validă ONJN
  2. Valoare a RTP-ului ridicată atât pentru jocuri cât și în general
  3. Cerințe de rulaj scăzute
  4. Metode de plată populare la nivel local și internațional
  5. Lipsa limitărilor vis-a-vis de câștigul maxim
  6. Taxe de retragere scăzute sau absente în totalitate

Licența ONJN

Primul lucru pe care îl verificam atunci când analizam site-urile de cazino care plătesc este licența. Îți recomand să faci același lucru! Nu contează bonusurile, valoarea RTP-ului sau promoțiile oferite de un cazino cât timp nu ești sigur că joci în siguranță.

Pentru a putea opra în România, cazinourile online au nevoie de aprobarea Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. Această aprobare vine sub forma licenței de funcționare, valabilă 10 ani.

Poți verifica detaliile despre licență direct pe site-ul ONJN sau în subsolul primei pagini a cazinoului online.

Valorile RTP-ului Jocurilor Oferite – Cazinourile care plătesc bine oferă un procentaj RTP mare

RTP-ul general al unui cazino este compus din media valorilor acestui indicator pentru fiecare joc oferit. Acesta este un factor extrem de important prin care ne putem naviga în lista cazinourilor cu cele mai bune plăți.

Netent ofera jocuri cu plati mari

Astfel, dacă furnizorii sunt dintre cei mai buni și oferta de jocuri este una variată, valoarea generală a RTP-ului crește.

Deși sloturile online sunt preferate de jucătorii români, RTP-ul general al unui cazino este de regulă ridicat de jocurile de masă.

Cerințe Mici de Rulaj

Pe lângă RTP-ul fiecărui joc în parte, un cazino online cu procentaj mare de câștig este definit și de felul în care abordează cerințele de rulaj. Acest lucru se aplică jucătorilor care aleg să ia bonusuri pentru depozitele lor.

Degeaba ai jocuri cu RTP mare și oferi bonusuri generoase pentru ca jucătorii să aibă mai multe șanse de câștig dacă aplici cerințe de pariere absurde. Acestea te împiedică să retragi sau, în cele mai bune cazuri, îți permit să retragi doar soldul cash.

Diversitatea Metodelor de Plată la Cazinouri Online care plătesc

Deși nu pare evident la o primă vedere, metodele de plată puse la dispoziție de cazino pot avea o influență asupra câștigurilor posibile la operatorii care plătesc bine.

Absența metodelor de plată locale este o mare problemă. Există o șansă mare să te confrunți cu taxe și comisioane mari pentru a retrage câștigurile prin metode internaționale.

De asemenea, procentajul total de câștig la un cazino online este dat și de cât de mult joci pe respectivul site. Având posibilitatea de a depune instant, fără comisioane și de a primi rapid câștigurile, ai șanse mai bune să te apropii de RTP-ul general.

Cazinouri din România cu cea mai bună Plată, fără Limită de Câștig

Atunci când alegi un cazino online pentru a te juca sloturile preferate, trebuie să ai în vedere și limita de câștig. De multe ori, atunci când oferă un bonus, operatorii introduc o limită maximă pe care o poți retrage. Acest lucru se aplică deopotrivă și bonusurilor pentru depozit dar și celor fără depunere.

Pentru a te asigura că acest lucru nu te împiedică să te bucuri la maxim de un cazinou online cu procentaj mare de câștig, verifică atent termenii și condițiile.

CazinopeNet îți dă toate detaliile legate de toți acești paramterii deci dacă nu ești sigur ce trebuie să analizezi, alege unul din lista noastră de cazinouri online care plătesc recomandate.

Cazinouri online care plătesc fără Taxe la Retragere

Procentajul de câștig se calculează comparând suma tuturor plăților primite de la un cazino cu suma pariurilor plasate. Chiar dacă reușești să câștigi sume mari, în cazuul în care te lovești de comisioane mari la retragere, RTP-ul real va fi mai scăzut.

De aceea trebuie să te asiguri că joci numai la cele mai bune site-uri de cazino ce nu aplică taxe suplimentare pe retrageri sau depuneri. Din fericire, marea majoritate a operatorilor din România, nu au asemenea taxe – cu excepția celor impuse de Statul Român.

Astfel, vei plăti numai impozitul aferent sumei retrase, fără niciun alt comision suplimentar.

Continuă să te Bucuri de cele mai Bune Câștiguri la cazinouri care plătesc

Este îmbucurător să observ că majoritatea operatorilor sunt foarte corecți atunci când vine vorba de șansele de câștig ale jucătorilor. Totuși, este bine să fii mereu informat cu privire la aspecte precum licență, condiții de rulaj, limite la retragere, sau comisioane.

Numai așa te poți bucura de cea mai bună experiență la cazino și ai șansele cele mai mari de câștig. CazinoPeNet este aici să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua decizia potrivită!

Întrebări Frecvente

CazinoPeNet este o sursă de încredere atunci când vine vorba de analiza obiectivă a cazinourilor online din țară. Pentru că ne pasă de cititorii noștri și suntem și noi jucători la rândul nostru, venim mereu cu informații imparțiale. Deci, poți alege dintre cazinouri online care plătesc din cele recomandate aici.
RTP-ul este indicatorul referitor la suma pe care cazinoul o plătește sub formă de câștiguri, raportat la suma tuturor pariurilor plasate de un jucător. Acesta este influențat de RTP-ul individual al jocurilor dar și te recompensele oferite de cazino.
Importanța licenței unui cazino online nu poate fi subestimată. Toate promisiunile făcute de un cazino referitor la RTP, bonusuri sau condiții de retragere, nu pot fi luate de bune în lipsa licenței. Așadar, licența este garantul că vei beneficia de un joc corect și condiții identice celor promise.
Atunci când alegi să joci cu bonus pentru depunere, indiferent dacă este de bun venit sau alt tip, agreezi anumiți termeni și condiții. Influențele asupra șanselor de câștig sunt multiple și pleacă de la cerințele de rulaj, suma maximă ce poate fi retrasă, sau pariul maxim atunci când joci cu bonus. Asigură-te că înțelegi condițiile bonusului înainte de a opta pentru unul.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?