Blackjack Online

Descoperă cele mai Bune Jocuri de Blackjack Online

Cu ajutorul ghidului nostru detaliat și pe înțelesul tuturor, poți începe să te bucuri de blackjack așa cum trebuie. Citește chiar acum și fă primul pas spre o experiență nouă!

Care Sunt cele mai bune Cazinouri Online de Blackjack din România?

Înainte de a dezvălui care sunt cele mai bune cazinouri de blackjack online din România, trebuie să știi că în alegerea lor am ținut cont de mai multe criterii.

Printre acestea, numărul jocurilor de blackjack oferite și procentajul de câștig a contat foarte mult.

Desigur, nu am uitat nici de foarte apreciatul bonus blackjack. Totodată, în clasamentul nostru am ținut cont și de site-urile care au putut asigura jucătorilor varianta de online blackjack pe mobil.

Știai că?
Cazinourile online din România au început să ofere bonusuri și pentru jocurile de masă.

Asta înseamnă că te vei putea bucura de blackjack online cu bonus pentru o experiență și mai plăcută.

Da! La fel ca toate jocurile de noroc care sunt reglementate în România de Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, nu există nicio problemă legală pentru cei care joacă blackjack online.

blackjack classic

Un alt aspect și mai important! Nu recomandăm decât jocuri din cazinouri cu licența ONJN la zi.

Totuși, dacă ai chiar și cea mai mică urmă de suspiciune, poți intra pe site-ul ONJN pentru a verifica lista neagră a site-urilor ilegale.

Sunt Jocurile de Online Blackjack Trucate?

Nu! Categoric, nu! Iar pentru corectitudinea jocului de blackjack online, precum și a tuturor jocurilor de noroc, este responsabil RNG. Adică generatorul de numere aleatorii.

Practic, despre RNG se poate spune că este benefic și pentru jucător, și pentru cazinoul online, având în vedere că asigură corectitudinea jocului pentru ambele părți.

Astfel, este esențial să alegi un site de jocuri de noroc care are un RNG garantat, testat și verificat periodic de cele mai cunoscute firme independente.

De asemenea, există companii independente precum eCogra, GLI, sau iTech Labs ce verifică periodic jocurile de blackjack online pentru a garanta corectitudinea și funcționarea corectă.

De ce să Joci 21 Blackjack Online?

Blackjack Online vs Blackjack în Cazino Clasic

Blackjack OnlineBlackjack în Cazino Fizic
Joci de Acasă
Poți Juca la mai multe Mese în Același Timp 
Bonusuri
Promoții Dedicate
Viteză de Joc
Liniște și Concentrare Crescută
Diversitatea Jocurilor de Blackjack

Joci de Acasă

Când spunem blackjack online ne gândim la o variantă care în aceste vremuri marcate de multe restricții sanitare, se potrivește poate mai bine ca niciodată jucătorilor care vor să simtă emoțiile unui cazino.

De asemenea, jocul de acasă înseamnă să ai parte de liniște și concentrare crescută, ceea ce înseamnă că vei putea lua decizii mai bune decât dacă ai fi într-un cazino real, în care toată lumea vorbește și face gălăgie.

Poți Primi Bonusuri pentru Blackjack Online

Cazinourile online au uneori oferte speciale pentru jocurile de masă precum blackjack.

Te vom ajuta să găsești mereu cele mai bune bonusuri blackjack, indiferent că vrei să joci varianta clasică sau interactiv.

CazinoPeNet te ajută să consulți cele mai bune oferte de bonsuri blackjack pentru a avea o experiență totală!

Joci la mai multe Mese Simultan

Totodată, într-un cazino online ai avantajul de a putea juca la mai multe mese în același timp, lucru pe care nu îl poți face fizic într-un cazino clasic, unde ubicuitatea este imposibilă.

blackjack multihand online

Nu mai spunem că te poți conecta foarte rapid când ai chef să joci blackjack iar viteza de joc este una superioară celei dintr-un cazino stradal.

Știai că?
Știați că blackjack este considerat cel mai eficient joc de cazino, fiind jocul în care poți îmbina perfect cunoștințele despre calculul probabilităților cu norocul pentru a obține profit?

De asemenea, avantajul dealerului este cel mai mic comparat cu alte jocuri de masă.

Diferențe între Blackjack cu Dealer Live și Blackjack Online

Fiecare dintre cele două versiuni vine cu o serie de blackjack reguli, cât și plăți.

Când ne referim la blackjack cu dealer live știm că intrăm într-o transmisiune audio-video cu un dealer real.

Mai departe, el ne împarte cărțile la fel cum se face într-un cazino real. Diferența este că pariem cu jetoane digitale, pe care apăsăm cu un simplu click pentru a ne alege suma.

În funcție de cărți, mai cerem carte/cărți, stăm, dublăm sau împărțim. De asemenea, funcția de chat permite jucătorilor să fie în contact cu jucătorii de la masă și cu dealerul.

În general când vorbim despre blackjack România stă foarte bine la diversitatea jocurilor oferite.

Dacă optăm pentru blackjack online gratis sau cu bani reali, trebuie să știm că dispare atmosfera pe care o aveam la mesele cu dealeri reali.

Vom juca blackjack cu un program care folosește generatoare de numere aleatorii (RNG). Spre deosebire de blackjack live, toate pachetele de cărți sunt amestecate la fiecare mână.

Asta înseamnă că nu prea îți mai poți construi o strategie în funcție de cărțile care s-au jucat până în momentul acela.

Jocuri de Blackjack Virtual Online

Blackjack casino online este atât de popular și apreciat datorită faptului că este foarte simplu de jucat.

blackjack online clasic

Cei mai populari furnizori de jocuri blackjack online sunt NetEnt, Relax Gaming, sau Pragmatic Play.

Majoritatea acestor furnizori oferă jucătorilor și posibilitatea de a se bucura de blackjack gratis online prin modul demo.

Ce Strategii de Blackjack Online Funcționează?

De-a lungul timpului au fost dezvoltate o mulțime de strategii pentru Blackjack online.

Unele mai simple iar altele cu adevărat complexe și potrivite doar jucătorilor profesionițști.

Cele mai comune sunt Martingale, D’Alembert, sau Fibonacci.

Pentru o abordare detaliată și informații complete despre acest subiect, te invit să citești pagina noastră cu strategii de Blackjack.

Știai că?
Multe dintre strategiile de blackjack au fost dezvoltate de matematicieni în încercarea de a găsi rețeta perfectă de joc.

Totuși, nicio strategie nu poate să îți garanteze câștigul, indiferent ce promit diverse articole.

Trei Sfaturi Importante de știut Înainte de a Juca Blackjack Online

Fiind conștienți că blackjack este mai mult un joc al minții, nu neapărat al norocului, sfatul nostru pentru orice jucător este să mizeze pe strategia lui și să nu copieze strategia dealerului.

De asemenea, nu te repezi la mese în care miza minimă reprezintă 5% sau mai puțin din bugetul tău total, fii disciplinat, concentrat și încearcă să joci cât mai multe mâini.

cotele jocului de blackjack online

1. Cunoaște Regulile de Bază, Pariurile Secundare și Plățile

Fiecare cazino online are termeni și condiții care diferă când vine vorba despre blackjack online.

De aceea este obligatoriu ca înainte să intri la masa de joc să citești foarte atent termenii și condițiile pentru fiecare joc de blackjack în parte.

Dacă vrei să aprofundezi, te invit pe pagina cu reguli pentru Blackjack pentru a afla toate informațiile necesare.

Pe lista de blackjack reguli vei afla că la unele jocuri nu poți dubla de fiecare dată, mai ales dacă ai un As care se consideră 11, așa că recomandăm să alegi jocuri la care poți dubla indiferent de numărul total al cărților.

Nu uita! Asigurarea, acest pariu secundar verifică dacă suma cărților Casei este 21 și dacă este așa, tu primești de două ori suma asigurării.

Pentru a învăța regulile cât mai bine, îți recomand să încerci versiunea de blackjack online gratis!

2. Învață toate Strategiile de Pariere la Blackjack Online

Ai găsit un cazino licențiat și care are o ofertă de blackjack pe gustul tău? Perfect!

Odată ce ai intrat la masă, nu uita să verifici limitele de pariere și conținutul secțiunii tabel blackjack.

Sunt multe variante de blackjack pe piață și unele au reguli specifice și mize diferite, astfel că o miză mare și superficial analizată te poate lăsa rapid fără bani.

Totuși, asta nu înseamnă că o miză mare nu poate fi în centrul unei strategii.

Din contră! Sunt destule situații în care pentru eficiență, o strategie are nevoie de o miză mare.

Atenție și la numărul de jucători de la masă. Dacă vor fi mai puțini, vei putea număra mai ușor cărțile, iar acțiunile lor nu îți vor afecta atât de mult cărțile.

Dacă joci la o masă cu un dealer care amestecă manual cărțile, ai o șansă mai mare să prezici cum o să fie ordonate acestea, dar de obicei, la blackjack se folosește amestecarea automat.

Mare atenție cât de des apelezi la pariurile secundare, caz în care cazinoul va câștiga de cele mai multe ori.

Acesta este și motivul pentru care mulți jucători evită să plaseze acest tip de pariuri la blackjack online.

Totuși, sunt unii care riscă pentru că au un buget mare, iar în cele din urmă dau lovitura.

La unele jocuri, pariurile secundare sunt independente de jocul principal, astfel că și dacă pierzi pariul principal, dar îl câștigi pe cel secundar, vei fi răsplătit cu generozitate.

3. Planifică-ți Bugetul și Timpul

Când te apuci să joci blackjack, avantajul casei poate să scadă până la 1%, dar cu o condiție: jucătorul să elimine erorile și să aibă o strategie optimă.

Dacă joci blackjack cu un sistem conservator, în care nu schimbi nivelul de pariere de la o mână la alta, ar trebui să dispui de un buget mai mare.

E bine de știut că la mesele de blackjack online, miza este mai mare, așa că dacă ai un buget mai mic, poți încerca jocurile de blackjack online oferite de furnizori precum Play n Go, Pragmatic sau Netent.

În caz că ai probleme cu planificarea bugetului sau cu timpul petrecut jucând, citește informațiile de pe pagina noastră de joc responsabil pentru a alfa ce poți face.

Știai că?
Blackjack Clasic este și cea mai avantajoasă pentru jucători, deoarece avantajul casei poate fi redus până la 0,5%.

De asemenea, nu te apuca să joci dacă nu ești complet pus la punct cu regulile și tipurile de pariuri.

Care Variantă de Blackjack Online este cea mai Bună pentru Tine?

E clar că varianta de Blackjack clasic ocupă locul 1 în preferințele jucătorilor.

Obiectivul principal al jocului este de a crea o mână totală de cărți cât mai aproape de 21.

La Blackjack clasic, spre deosebire de alte variante, dealerul trage întotdeauna pe un 17 soft.

Totodată, aici există între 2 și 4 pachete de cărți, iar jucătorii își pot dubla și împărți cărțile.

De asemenea, ei își pot împărți din nou cărțile de până la 2 ori cu dublu după împărțire.

Populare mai sunt și variantele de blackjack Blackjack European, Spanish 21, Blackjack Switch, Super Fun 21 sau Pontoon Blackjack.

Cum să-ți îmbunătățești jocul?

  1. Citește Recenziile Noastre despre Jocuri și Cazinouri de Blackjack Online

Pentru a putea să faci cea mai bună alegere, trebuie mai întâi să știi care sutn variantele disponibile.

De aceea este important să parcurgi recenzii site-uri de cazinouri pentru a te pune la curent.

Astfel vei afla unde găsești cele mai bune jocuri de blackjack, dacă ai și bonusuri disponibile și multe alte detalii.

  1. Exersează Gratuit

Este recomandat să îți faci rodajul jucând blackjack demo gratuit și nu uita să consulți de fiecare dată secțiunea de tabel blackjack.

Astfel, după o perioadă în care te vei obișnui cu toate calculele și limbajul specific, vei fi un jucător pregătit să parieze bani și să câștige. 

  1. Urmărește Streameri pentru a Descoperi noi Sfaturi

Pe canalul de YouTube Método Blackjackpt, pasionații de blackjack află cum pot câștiga cu sistemul numit System 21 pentru a câştiga între 50 şi 250 de euro pe zi.

Știai că?
Pentru a deveni un jucător bun de blackjack online, printre primele reguli se numără și cea referitoare la limita de risc? Chiar înainte de a plasa primul pariu, este important să îți setezi limite clare de risc.

Joacă Blackjack pe Mobil

Pentru a putea juca blackjack online în orice moment al zilei în care te simți norocos, inspirat și în formă, ai la dispoziție varianta blackjack pe mobil.

Astfel, nu vei fi nevoit să stai acasă pentru a putea juca blackjack online pe laptop sau PC, ci vei putea juca oriunde pe mobil sau pe tabletă.

Știai că?
Jucătorii care folosesc telefoanele mobile pentru a se juca blackjack online sunt mult mai numeroși decât cei care joacă de pe PC.

Jocurile sunt perfect adaptate pentru dispozitivele mobile și uneori chiar oferă o experiență mai bună.

Întrebări Frecvente

Există 7 reguli de aur pentru a câștiga constant la blackjack online: întotdeauna dă split la o pereche de ași și optari; apasă double dacă ai 10 puncte, iar dealerul are maximum 9; procedează la fel când ai 11 puncte, iar dealerul are 10 sau mai puțin; folosește opțiunea stand dacă ai 13 puncte, iar dealerul are 2 sau 3: fă la fel dacă ai 12 puncte, iar dealerul are 4, 5 sau 6, dar și dacă ai 17 puncte, iar dealerul are 7 sau mai mult.
Multe site-uri ale cazinourilor online oferă blackjack online gratuit, cu mize virtuale, ideale pentru a exersa și a înțelege regulile.
În 2022, cele mai populare site-uri cu blackjack online sunt Vlad Cazino, Poker Stars, 888 Casino, MagicJakpot, Betano și Mozzart.
Acest lucru diferă de la un cazino la altul. Unii operatori permit jucătorilor să se joace blackjack cu bonus dar condițiile de rulare sunt mai greu de atins. Pe de altă parte, unele cazinouri permit accesul la acest joc numai cu balanță de bani reali.
Dacă ești la primele mâini de blackjack cel mai bine este să nu te intereseze o strategie anume. Începe prin a cunoaște jocul în profunzime, explorează diverse situații și abia apoi poți începe să aplici strategii.
Desigur, majoritatea cazinourilor online din România permit jucătorilor să joace blackjack online fără depunere. Acest lucru este valabil pe tipurile de blackjack ce nu includ dealer live.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?