Sloturi Hold and Win

Descoperă cele mai Bune Sloturi Hold and Win din România

Funcția Hold and Win, adesea denumită blochează și câștigă, face câștigurile din sloturile online să fie mai frecvente și mai frecvente. Dacă este prima dată când auzi de sloturi Hold and Win ești în locul potrivit! Descoperă detalii despre această funcție, cele mai bune titluri de pe piața din România și cum să folosești totul în favoarea ta.

Cele Mai bune Sloturi Hold and Win din România

Revoluția sloturilor Hold and Win a început cu Money Train titlul de la Relax Gaming apărut în 2019. Astfel acest loc de veneam primul din gen care să ofere pe lângă rotiri gratuite, reluări ale rotirii în timp ce combinațiile câștigătoare rămâneau fixe pe role.

După 2019, datorită succesului acestei funcții foarte mulți furnizorii au adoptat-o. Așadar,  având la dispoziție zeci de astfel de jocuri, m-am gândit că este bine să fac un top cu cele mai bune sloturi Hold and Win din 2022.

1. Apollo Pays – RTP de 96,56%

Apollo Pays Hold and Win
RTP96,56%Pariu Minim0,20 RON
Câștig Maxim116,030x pariulPariu Maxim20 RON

Jocul Apollo Pays Megaways  te duce într-o călătorie pe muntele Olimp acolo unde zeii și-au făcut casă. După ce au revoluționat industria sloturilor cu introducerea Megaways, cei de la Big Time Gaming au decis că este timpul să ridice ștacheta și mai sus. 

Așa a apărut Apollo Pays, un slot cu 117,649 moduri de câștig în care combinațiile câștigătoare sunt blocate pe role în timp ce restul rolelor reiau rotirea pentru mai multe câștiguri. 

2. Money Train – RTP 96,20%

runda bonus money train
RTP96,20%Pariu Minim0,20 RON
Câștig Maxim20,000x pariulPariu Maxim25 RON

Așa cum spuneam și în introducere Money Train este jocul care a pornit totul.  această mecanică inovativă este partea centrală din runda bonus a acestui joc. Poți activa runda Hold and Win în Money Train prin a obține trei simboluri scatter pe role.

Desigur dacă nu ai răbdare să primești simbolurile într-o rotire normală poți alege să activezi manual runda bonus prin funcția cumpărare bonus. Vei primi trei repetări ale rotirii cu simboluri bonus – fie multiplicatori, fie câștiguri suplimentare.

Fiecare simbol bonus rămâne blocat pe role – partea de Hold – și resetează numărul de repetări ale rotirii la 3 pentru mai multe câștiguri – partea de Win.

3. Money Train 2 – RTP 96,40%

RTP96,40%Pariu Minim0,20 RON
Câștig Maxim50,000x pariulPariu Maxim20 RON

Cu rolul de a continua ce a pornit Money Train, această continuare de la Relax Gaming a reușit chiar să depășească așteptările. Tema western a fost păstrată, au fost aduse niște elemente steampunk și funcția Hold and Win este vitală.

La fel ca în Money Train, funcția bonus Money Cart oferă simboluri care activează Hold and Win plus multe alte beneficii. Mai mult decât atât, de data asta poți câștiga de 50,000 de ori pariul!

4. Game of Thrones Power Stacks – RTP 96,20% 

game of thrones power stacks online
RTP96,20%Pariu Minim0,20 RON
Câștig Maxim5,000xPariu Maxim20 RON

Microgaming a fost furnizorul de jocuri ce a reușit să profite de popularitatea serialului Game of Thrones de la HBO. Au scos slotul cu același nume și asta le-a adus un profit însemnat. 

Totuși, Slingshot Studios, un studio partener Microgaming, a dus slotul la nivelul următor. În Game of Thrones Power Stacks te vei delecta cu personaje precum Jon Snow, Daenerys, sau Aria în timp ce poți câștiga patru jackpoturi și te poți bucura de funcția Hold and Win

Mai mult decât atât, Game of Thrones Power Stacks vine și cu o funcție Link & Win pe lângă rotirile gratuite. Șase sau mai multe simboluri monedă activează acest bonus iar orice alte monede apărute pe role sunt blocate în timp ce celelalte role continuă să se rotească.

5. Thunderstruck Wild Lightning – RTP 96,10%

RTP96,10%Pariu Minim0,20 RON
Câștig Maxim15,000x pariulPariu Maxim16 RON

Un slot consacrat de la Microgaming ce s-a bucurat pe deplin de o reinventare este Thunderstruck. Cei de la Storm Craft Studios au adus Thunderstruck în secolul 21 cu un Thor perfect definit prin tehnica grafică de ultimă oră.

Simbolurile după care trebuie să te uiți sunt bilele de fulger cu premii în bani. Șase astfel de simboluri activează funcția Link & Win, sinonimă cu Hold and Win. În plus, oricare alt simbol de acest fel care aterizează pe role rămâne la locul lui și resetează repetările rotirilor pentru o șansă de a câștiga până la de 15.000 de ori pariul.

6. Money Cart 2 – RTP 98%

money cart online hold and win
RTP98%Pariu Minim0,1 RON
Câștig Maxim5,000x pariulPariu Maxim200 RON

Este foarte posibil ca Money Cart să îți sune cunoscut deja, în sepcial dacă ai jucat Money Train sau Money Train 2. Ai ghicit, este numele rundei bonus din aceste sloturi deja consacrate de la Relax Gaming.

Ei bine, atât de mare a fost succesul sloturilor din seria Money Train că Relax Gaming a decis să facă un joc separat care duce jucătorii direct la runda bonus. Astfel, dacă obți trei sau mai multe simboluri bonus pe role, se activează reluările rotirii în care toate simbolurile speciale rămân blocate pe role iar celelalte continuă să se rotească.

Cu un RTP de 98% și câștig maxim de 5000x, Money Cart 2 este foarte apreciat de jucători. Mai ales aceia ce preferă numai rundele bonus, fără simboluri complicate sau runde bonus suplimentare.

7. Gold Digger – RTP 96%

gold digger online slot
RTP96%Pariu Minim0,20 RON
Câștig Maxim8,320x pariulPariu Maxim20 RON

Dezvoltat de iSoftBet, Gold Digger este un joc ce te invită să pornești în căutarea celui mai râvnit metal prețios. Cu o coloană sonoră folk ce te bagă direct în febra jocului, slotul răsplătește jucătorii răbtători cu reluări ale rotirii Gold Link.

Ai nevoie de cinci sau mai multe pepite de aur pe cele cinci role și activezi funcția specială. Pe durata acesteia, vei primi premii în bani și multiplicatoare.

8. Outback Gold – RTP 96%

outback gold hold and win slot
RTP96,Pariu Minim0,25 RON
Câștig Maxim5,000x pariulPariu Maxim25 RON

Un alt titlu de la iSoftBet cu funcția Hold and Win, Outback Gold continuă seria sloturilor ce explorează tema vânătorii de aur. De data aceasta, acțiunea se petrece în sălbăticia Australiană. De aceea vei vedea canguri și alte animale specifice pe role.

Ai nevoie de cinci monede de aur pentru a activa reluările rotirilor Hold and Win. Dacă una dintre aceste monede este de platină, vei avea și un multiplicator. Vestea bună este că nu trebuie să aștepți cele cinci monede pentru a te bucura de funcție. Poți să o cumperi direct din jocul de bază.

9. Sunny Fruits – RTP 95,5%

slot online hold and win sunny fruits
RTP95,50%Pariu Minim0,10 RON
Câștig Maxim1,193x pariulPariu Maxim100 RON

Playson este un alt furnizor de jocuri de cazino ce a implementat funcția Hold and Win sloturile sale. Sunny Fruits este unul dintre cele mai reușite jocuri din această categorie. Chiar dacă RTP-ul este ceva mai scăzut, funcția Hold and Win și rotirile gratuite îl fac foarte generos.

Pentru a intra în runda bonus cu Hold and Win ai nevoie de 6 simbolur bonus, reprezentate de un soare. Apoi, simbolurile bonus rămân lipite pe role în timp ce celelalte simboluri se rotes. Primești 3 repetări ale rotirii dar fiecare simbol bonus resetează contorul.

10. Buffalo Power – RTP 95,91%

buffalo power online slot
RTP95,91%Pariu Minim0,20 RON
Câștig Maxim1,000x pariulPariu Maxim100 RON

Buffalo Power te întâmpină cu 25 de linii de plată, 5 role și 3 rânduri. Playson te invită să te bucuri de încă o creație cu funcția Hold and Win ce poate aduce până la de 1,000 de ori valoarea pariului.

Te vei bucura de simbolul Wild stivut ce poate să vină și cu un multiplicator. Dar cu siguranță nimic nu se compară cu simbolul bonus, o bilă de foc, ce activează jocul bonus atunci când primești 6 sau mai multe.

Pe durata acestei runde, toate simbolurile Bonus și Power se lipesc de role – de aici funcția Hold and Win ce aduce câștiguri uriașe.

Ce este un Slot Hold and Win?

Așa cum sunt sigur că ai observat deja, sloturile cu Hold and Win sunt acele jocuri online ce oferă un mod de repetare a rotirii total inovativ.

Pe durata acestor repetări ale rotirii, toate simbolurile bonus sau speciale se lipesc pe role în timp ce celelalte se schimbă pentru și mai multe câștiguri. De asemenea, oricare simbol bonus nou duce, de regulă, la resetarea numărului de rotiri.

Unii furnizori folosesc termenul de Link and Win pentru funcția Hold and Win dar mecanica este aceeași.

Cum Funcționează Funcția Hold and Win?

Funcția Hold and Win poate fi activată prin obținerea unui număr de simboluri bonus pe role. De asemenea, jocurile ce oferă posibilitatea de cumpărare a funcției permit accesarea directă.

avantaje sloturi hold and win

În alte ipostaze, funcția Hold and Win este activă direct în jocul de bază (Starburst) de simbolul Wild. Pe durata acesto reluări ale rotirilor, simbolurile speciale își păstrează locul în timp ce celelalte se schimbă pentru noi șanse de câștig.

De ce să Joci un Slot Hold and Win?

Sloturile Hold and Win se bucură de o popularitate crescută pe piața din România datorită posibilităților extinse de câștig. De asemenea, stilul de joc este unul nou și aduce un aer proaspăt sloturilor clasice.

Un alt motiv bun pentru care ar trebui să încerci sloturi Hold and Win este reprezentat de câștigurile mai dese. Sloturi fără funcția asta te pot face să aștepți timp îndelungat între două câștiguri. Aici, din moment ce accesezi funcția, în cele mai multe cazuri, primești câștiguri consecutive.

Nu în ultimul rând, jocurile cu Hold and Win sunt mai transparente. Poți vedea direct ce poți câștiga datorită simbolurilor cu premii în bani folosite în multe astfel de sloturi.

Cei Mai Buni Furnizori de Sloturi Hold and Win

Așa cum spuneam mai devreme, foarte mulți furnizori de jocuri de cazino au adoptat mecanica Hold and Win. Relax Gaming a demonstrat că o astfel de funcție poate face diferența într-un slot cu Money Train.

La scurt timp, majoritatea furnizorilor mari au implementat mecanica în cel puțin un joc. Am făcut o listă cu cei mai buni 5 furnizori de sloturi Hold and Win.

1. Big Time Gaming

„Responsabili” pentru inovația Megaways care a revoluționat sloturile online, Australienii de la Big Time Gaming și-ar fi dorit să vină și cu ideea Hold and Win. Totuși, chiar dacă nu e creația lor, au știut perfect cum să combine Megaways cu Hold and Win pentru niște titluri legendare.

Apollo Pays, pe care l-am analizat mai sus, este exemplul perfect de joc care poate să domine preferințele ucătorilor pentru mulți ani. Multiplicatorul nelimitat, sutele de mii de moduri de câștig, și repetările rotirilor îl fac unic.

2. Relax Gaming

Trebuie să dăm Cezarului ce este al Cezarului. Așadar, o listă cu cei mai buni furnizori de jocuri Hold and Win nu putea să fie completă fără Relax Gaming. De la ei a pornit toată povestea, cu Money Train.

relax gaming hold and win

Nu este prima inovație adusă de Relax Gaming în lumea iGaming dar aceștia erau foarte buni pe jocuri de masă. Au surprins pe toată lumea cu mecanica aceasta nouă.

3. iSoftBet

iSoftBet este unul dintre furnizorii mai vechi care s-au grăbit să implementeze Hold and Win pe jocurile sale. Deși aceștia au preferat să numească mecanica „Link and Win”, nu este absolut nicio diferență între cele două.

Outback Gold, de care am vorbit mai sus, este doar unul dintre sloturile cu Link and Win promovate de iSoftBet. Te mai poți bucura de Brides of Dracula (mai ales că e pe tematică locală) sau Mighty Stallion.

4. Playson

Sunny Fruits și Buffalo Power sunt jocurile Playson care ies în evidență. Fondat în Malta în 2012, studioul propune titluri interesante, grafică de top și nu s-a oprit din inovație.

Titluri precum Diamond Fortunator, Buffalo Power, sau Sunny Fruits exemplifică perfect integrarea funcției Hold and win în sloturile lor de casă.

5. StormCraft Studios

Acest studio relativ nou de jocuri de cazino din Africa de Sud a luat lumea iGaming prin surprindere. La scurt timp după lansare au fost achiziționați de Microgaming și de atunci îmbunătățesc jocurile acestora.

Chiar dacă agenda de jocuri StormCraft nu este atât de extinsă, titluri precum Thunderstruck Wild Lightning sunt suficiente pentru a consacra un furnizor. Personajele 3D și mecanicile jocului sunt excelente. Jurassic Park Gold Link&Win este un alt slot reprezentativ.

Unde să Joci Sloturi Hold and Win în România?

Datorită popularității sloturilor Hold and Win, cazinourile licențiate din România s-au grăbit să le adauge ofertei lor. Nu o să ai probleme să găsești jocurile de la Big Time Gaming, Relax Gaming, sau iSoftBet la cele mai bune cazinouri din România.

Touși, dacă ai nevoie de o mână de ajutor, am făcut un top al celor mai bune cazinouri cu sloturi Hold and Win:

Întrebări Frecvente

Desigur, la fel ca celelalte sloturi online de la furnizorii respectivi, cele cu funcția Hold and Win se pot accesa în modul demo sau fun pentru a te bucura fără să depui.
În primul rând, vorbim despre o funcție relativ nouă. A fost introdusă de Relax Gaming în 2019 și multe sloturi sunt mult mai vechi de atât. Apoi, este o mecanică accesibilă numai fucrnizorilor cu resurse considerabile.
Sigur că da. Aceste jocuri se comportă exact ca orice slot online din oferta cazinourilor. Te poți juca cu bonusuri de bun venit sau alte bonusuri dedicate sloturilor.
Contribuția pentru cerințele de rulaj pentru sloturile Hold and Win este stabilită de fiecare cazino în parte. Totuși, de cele mai multe ori vorbim despre o contribuție de 100%.