Big Time Gaming

Află tot ce este de aflat despre inventatorii mecanicii de sloturi Megaways. O colecție de păcănele online ce au luat lumea prin surprindere și au schimbat jocurile de cazino pentru totdeauna. Descoperă toate detaliile despre jocurile Big Time Gaming și unde le găsești în România.

Toate sloturile oferite de Big Time Gaming

Nume Rating Total RTP Șansă de câștig Numărul de linii Linii de plată
Apollo Pays 94 96.56 - 6 117649
Book of Gods 93 96.35 49.5 3 243
Bonanza 92 96 - 5 117649
White Rabbit 88 97.39 - 7 248832
Over The Moon 86 96.55 - 7 117649

Joacă sloturi oferite de Big Time Gaming aici

Nume Rating Total Popularitate Uzabilitate Serviciu Clienți Lansat
NetBet 97 95 98 97 July 1, 2016
Unibet 91 96 80 100 September 1, 2016
PokerStars Casino 89 95 100 62 September 11, 2001
Vlad Cazino 84 97 65 75 February 12, 2018
Gets Bet 80 85 58 87 March 6, 2018
Mozzart 77 75 78 80 February 1, 2020
Conti Cazino 77 75 80 77 February 1, 2022
MagicJackpot 75 61 90 84 January 1, 2021

Detalii despre Big Time Gaming

Big Time Gaming este un furnizor de jocuri de cazino fondat în Australia în 2011 de către Nik Robinson. În cei 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc, producătorul a reușit să producă zeci de titluri de succes de care jucătorii de cazino se bucură zi de zi.

Mai mult decât atât, aceștia au venit cu un concept ce a reușit să revoluționeze industria sloturilor online – Megaways. Această mecanică sloturilor online oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de 117,649 moduri de câștig pentru o experiență inedită de cazino.

Succesul celor de la Big Time Gaming a căpătat dimensiuni impresionante odată cu lansarea jocului Bonanza în anul 2016. De atunci aceștia continuă să producă jocuri captivante care sunt imediat preluate de cele mai bune cazinouri din industrie.

În 2021, Big Time Gaming a fost preluată de Evolution Gaming (cel mai mare furnizor de jocuri de cazino din lume) și această achiziție deschide calea multor produse noi și inovative.  

Ce Au de Oferit

Licență3ONJN, UKGC, MGA
Tipuri de Jocuri de Cazino1Sloturi
Sloturi43Bonanza, Lil Devil, Donuts, etc
Aplicație pt MobilDa, depinde de cazinoul unde joci
Funcții SpecialeRotiri Gratuite, Runde Bonus, etc
Lansat2011Fondat în Australia de Nik Robinson în 2011
CorectitudineGaming Laboratories International (GLI), eCOGRA, Technical Systems Testing (TST), Gaming Associates

Toate Jocurile de la Big Time Gaming

Legalitate / Siguranță

Atunci când vorbim de jocuri de cazino, încrederea este foarte importantă. Big Time Gaming este unul dintre cei mai de încredere furnizori de jocuri de cazino iar acest lucru este atestat din mai multe puncte de vedere.

  • Licențe – am descoperit că acest studio de jocuri este licențiat atât în Marea Britanie de United Kingdom Gambling Association cât și în Malta de Malta Gaming Authority. Desigur, pentru că jocurile sunt disponibile și în România, Big Time Gaming au și licența ONJN.
  • Securitate – toate jocurile Big Time Gaming vin cu un nivel foarte ridicat de securitate. Astfel, prin criptare de cel mai înalt nivel, aceștia se asigură că nimeni nu poate interveni în jocuri sau modifica felul în care acestea funcționează.

Corectitudinea Jocurilor Big Time Gaming

Pentru a verifica corectitudinea jocurilor de la acest furnizor, am analizat RTP-ul mai multor titluri oferite de acesta. În plus, m-am documentat cu privire la agențiile independente ce analizează corectitudinea și mecanica sloturilor. Iată concluziile mele:

  • RTP – valorile RTP-ului pentru majoritatea sloturilor Big Time Gaming se situează între 96% și 97%. Aceasta valoare este una foarte bună deoarece aceste este și RTP-ul general garantat de cazinourile online licențiate.
  • Audit de corectitudine – atât jocurile Big Time Gaming cât și cazinourile care oferă aceste titluri sunt verificate frecvent de agenții independente precum eCOGRA, GLI, sau TST. Acest lucru oferă un calificativ ridicat de încredere și corectitudine.

Jackpoturi, Funcții Speciale și Alte Recompense

Jocurile Big Time Gaming oferă un amestec interesant de funcții speciale și metode prin care jucătorii pot să-și mărească câștigurile și îmbunătății experiența. Iată câteva din cele pe care le-am descoperit eu și mi-au plăcut foarte mult.

  • Rotiri Gratuite – marea majoritate a jocurilor de la Big Time Gaming oferă o funcție de rotiri gratuite. De obicei declanșate de 3 sau mai multe simboluri scatter, jocurile oferă de la 3 la 30 de rotiri, depinde de alegere
  • Runde Bonus – fie că vorbim de multiplicatori de câștig, sau jocuri unde poți alege diferite simboluri pentru recompense variate, sloturile Big Time Gaming sunt presărate de runde bonus diferite.
  • Cumpărare Funcție – un alt plus interesant adus de jocurile acestui furnizor vine din abilitatea jucătorilor de a cumpăra funcții speciale. Astfel, nu este nevoie să aștepți foarte mult pentru rotiri gratuite sau o rundă bonus.
  • Funcție de Pariere – câștigurile generate în jocul de bază pot fi multiplicate prin funcția de pariere. Astfel, jucătorii pot dubla câștigul sau chiar mai mult.

Jocuri Emblematice de la Big Time Gaming

Bonanza

Jocul ce a propulsat furnizorul în topul celor mai buni din lume, Bonanza transportă jucătorii într-o mină unde pot descoperi recompense pe măsură.

Cu o temă inspirată din vestul sălbatic, RTP de 96%, 6 role și funcții precum role în cascadă, sau rotiri gratuite, este ușor de înțeles de ce acest slot s-a bucurat de așa mult succes.

Danger High Voltage

Alt titlu emblematic din colecția celor de la Big Time, acest slot poartă jucătorii în anul 200 când acest cântec domina topurile.

Indiferent dacă ai auzit de acest cântec sau nu, RTP-ul de 95.6%, 4096 moduri de câștig, și un câștig maxim de 15746x miza, vor face ca timpul petrecut jucându-l să nu fie irosit.

Lil Devil

Îmi place să descriu acest joc precum combinația perfectă dintre Bonanza și Danger High Voltage. Lil Devil vine cu o grafică excepțională și te transportă în anii 80 pentru o experiență pe cinste.

Cu 4096 moduri de câștig, un câștig maxim de 100504x miza și un RTP de 96.43, acest titlu este gata să ofere senzații tari!

Ce Ajută Jocurile Big Time Gaming să Iasă în Evidență?

Probabil că intuiți deja motivele pentru care Big Time Gaming s-a evidențiat în industria jocurilor de noroc.

Dar este bine ca toată informația să fie laolaltă așa că voi prezenta funcțiile inovative, grafica, muzica, și mecanica din sloturile acestui furnizor.

Funcții Inovative

Fără dar și poate, funcția Megaways este distinctivă pentru Big Time Gaming. Aceștia sunt cei care dețin brevetul pentru acest mod de joc și multe alte studiouri de jocuri au împrumutat mecanica lor.

DUELREACTION este o altă inovație adusă de cei de la Big Time Gaming în industrie. Un sistem de role în cascadă ce funcționează în ambele sensuri.

Grafică

În ceea ce ține de grafică, cei de la Big Time Gaming sunt recunoscuți pentru echilibrul păstrat între efectele speciale și mecanica jocului.

Personal, prefer aceste jocuri în detrimentul celor pline de efecte 3D și lucruri care îți iau ochii. Totul este bine pus la punct și oferă o experiență pe cinste.

Muzică

Efectele și coloana sonoră din sloturile Big Time nu ies în evidență foarte mult. Iar, pentru mine, acest lucru este foarte bun.

Pentru că prefer să mă bucur de joc cu efecte sonore potrivite decât să fiu distras de tot felul de cântece cu volum tare.

Cazinouri ce Oferă Jocuri Big Time Gaming

Așa cum am mai spus, acest furnizor este unul dintre cei mai de succes la nivel Mondial. Așadar, sunt foarte multe cazinouri online care oferă jocurile Big Time Gaming. Din păcate, aceștia nu sunt disponibili în România. Dar vă puteți bucura de jocurile lor în cazinouri de top precum:

Pot Juca Jocurile Big Time Gaming pe Mobil?

Desigur, toate sloturile lansate de acest furnizor sunt dezvoltate cu tehnologia HTML5 ceea ce le face compatibile pentru dispozitive mobile.

Indiferent că joci de pe telefonul mobil sau tabletă, te vei putea bucura de toate titlurile Big Time Gaming în aceleași condiții excelente.

Concluzii

În urma recenziei pe care am parcurs-o împreună, este timpul să tragem niște concluzii despre Big Time Gaming. Este impresionant că deși au fost lansați în 2011, au reuși să ajungă unul dintre cele mai importante studiouri de jocuri.

De asemenea, numeroasele inovații pe care le-au adus sloturilor au contribuit la o experiență mai bună pentru milioane de jucători.

Grafica detaliată și sunetele perfect integrate din jocuri fac sloturile Big Time Gaming o alegere excelentă pentru toate categoriile de jucători iar jackpoturile și funcțiile speciale sunt un mare plus.

Cu alte cuvinte, recomand sloturile Big Time Gaming oricui caută jocuri de cazino de calitate, corecte, și cu o probabilitate bună de câștig.

Întrebări Frecvente

Introducerea sistemului Megaways în sloturi este, cu siguranță, lucrul care le-a adus cea mai mare expunere. A fost un moment revoluționar în industria jocurilor de cazino.
Sunt sute de cazinouri online unde te poți bucura de jocurile Big Time Gaming în siguranță. Este recomandat să alegi cazinouri licențiate pentru a te bucura de corectitudine. Dacă nu ești sigur ce să alegi, avem o serie de cazinouri recomandate.
Desigur, Big Time Gaming sunt audiați de companii independente pentru a asigura corectitudinea și funcționarea optimă a sloturilor acestora. Nu ai de ce să îți faceți griji în ceea ce privește siguranța.
Vei găsi o listă completă cu jocurile acestui furnizor în articolul de mai sus. Iar dacă te interesează jocurilor cele mai populare, acestea sunt Bonanza, Danger High Voltage, și Lil Devil.
Da. În acest moment acest producător de jocuri de cazino se axează exclusiv pe sloturi. Desigur, fuziunea cu Evolution Gaming ar putea să introducă și jocuri de masă sau live în oferta lor.