Despre

Nume
Bonanza
lansat
2016-12-06

Informații profit

RTP
96%
Profit maxim (x Miza ta)
x333
Volatilitate
Ridicat
Linii de plată
117649

Miză

Miză maximă
30
Miză minimă
0.2

Recenzie Bonanza

Bonanza este unul dintre cele mai populare jocuri cu sloturi lansate de Big Time Gaming. Deși a fost lansat în 2016, jocul continuă să aibă o popularitate crescută datorită rundelor cu rotiri gratuite și sistemului de generare de câștiguri. În această analiză, vei descoperi care sunt funcțiile oferite de acest joc, RTP-ul, mizele și câștigul maxim.

bonanza slot online

Cum am Testat Jocul Bonanza Megaways

Pentru a testa acest joc, am jucat câteva serii de rotiri, urmărind instrucțiunile din ghidul dezvoltatorului pentru a înțelege mai bine care sunt funcțiile principale și aspectele tehnice de care să țin cont. Așadar, am urmat pașii de mai jos:

 • Simboluri – primul lucru pe care l-am făcut după ce am deschis slotul Bonanza a fost să merg la tabelul de plăți pentru a verifica simbolurile și cum se combină acestea.
 • Limitele Pariului – am modificat valoarea pariului pentru a testa limita minimă – 0,20 RON și cea maximă – 30 RON
 • Procentajul de Câștig – acest procentaj este denumit RTP în industria cazinourilor online iar RTP-ul Bonanza este de 96%
 • Volatilitate – volatilitatea este caracteristica unui slot care îți dă detalii despre cât de des vei obține o combinație câștigătoare și la ce valori poți să te aștepți. Bonanza are volatilitate mare, ceea ce înseamnă că poți aștepta ceva mai mult pentru un câștig între rotiri
 • Frecvența Câștigurilor – în directă legătură cu volatilitatea, frecvența câștigurilor în Bonanza nu este cea mai mare
 • Câștig Maxim – cu ceva inspirație și noroc poți câștiga de 12,000 de ori pariul inițial în Bonanza
 • Simboluri Wild, Scatter și Funcții Speciale – simbolul Wild din Bonanza este ușor de recunoscut, uită-te după trei bețe de dinamită pe care scrie WILD cu roșu. Simbolul Scatter nu se lasă mai prejos, este reprezentat de un vagon plin cu lingouri de aur și trei sau mai multe astfel de simboluri activează rotirile gratuite
 • Joc Bonus 5 rotiri gratuite pentru 3 simboluri scatter, 10 rotiri pentru 4 simboluri și 12 pentru colectarea simbolurilor scatter GOLD
 • Grafică și Sunet – grafica 2D Bonanza, puțin spre stilul sloturilor clasice este perfectă pentru tema aleasă. Sunetele sunt și ele acordare excelent cu acțiunea de pe ecran.

Cum Poți Juca Bonanza Megaways cu cel mai Bun Bonus

 Pentru a te bucura de cele mai bune bonusuri pentru Bonanza Megaways va trebui să creezi un cont la unul din cazinourile online care oferă acest slot de la Big Time Gaming. Datorită popularității sale, nu va fi deloc greu să găsești un astfel de cazino. Fie că te interesează câteva rotiri fără depunere sau dorești un bonus de bun venit, vei găsi recomandări verificate chiar aici, pe CazinoPeNet.

Bonanza Megaways – Simboluri și Combinații Câștigătoare

Simbolurile Standard

Tema folosită de acest joc este cea a mineritului. Această temă este completată de simboluri variate reprezentate de diverse pietre prețioase și lingouri de aur care pot apărea pe role.

plati ridicate Bonanza

Din păcate nu lipsesc nici simbolurile jocurilor de cărți ( de la 9 la A), acestea fiind simbolurile ce oferă câștigurile cele mai reduse.

simboluri de plata Bonanza

Linii de Plată

Bonanza este unul dintre primele jocuri de la furnizorul Big Time Gaming ce folosește sistemul revoluționar Megaways. Așadar, nu vorbim de linii de plată fixe, ci de 117,649 moduri de câștig. Acestea sunt dispuse pe 6 role și de la 2 până la 7 rânduri.

Nivelul Mizei și Opțiunea de Joc Automat

Ai posibilitatea de a paria o sumă minimă de 0.20 RON sau să ridici miza până la 30 RON.

Funcția pentru joc automat îți oferă opțiunea de a seta 5, 10, 25, 50 sau 100 de rotiri. Poți, de asemenea, să setezi o limită maximă de pierdere sau o singură limită de câștig cu care te simți confortabili.

O Analiză Rapidă a RTP-ului (Procentaj de Returnare la Jucător)

Valoarea RTP-ului pentru acest joc este de 96%. Acest procent indică valoarea totală a câștigurilor oferite de Bonanza raportat la valoarea pariurilor plasate pe acesta. Cu toate acestea, trebuie să nu uiți că această valoare se bazează pe un număr foarte mare de rotiri. Așadar, acest procent nu reprezintă o garanție.

Nivelul de Volatilitate și Frecvența Câștigurilor

Bonanza Megaways are un nivel ridicat de volatilitate. Așadar, ar trebui să te așteptați la un volum de câștiguri de dimensiuni diferite. Pe de altă parte, pot apărea situații când poate va fi nevoie să aștepți destul de mult până să apară următorul câștig.

Deși mi-aș fi dorit să fi găsit o statistică în acest sens, nu există un astfel de indicator în lumea jocurilor cu sloturi. Așadar, voi analiza propria experiență de joc și frecvența cu care apar câștigurile.

Câștigul Maxim Posibil

Cel mai mare câștig posibil este de 12,000 ori din valoarea mizei. Acest lucru se poate întâmpla dacă obți o serie (sau mai multe) de rotiri gratuite. Astfel, ai șansa de a ajunge la role în cascadă cu un nivel de multiplicare în creștere pe ele.

Bonanza Megaways oferă funcții extraordinare pentru jucătorii răbdători

Atunci când am început să joc Bonanza Megaways am fost plăcut surprins de multiplele funcții. Deși potențialul lor este uriaș, sunt de părere că acestea apar doar pentru jucătorii răbdători. Câștigurile care vin după o singură cascadă sunt de obicei regulate. În cazul în care te aștepți la o serie mai lungă de cascade sau mai multe serii de rotiri gratuite, atunci vei avea nevoie de multă răbdare și motivație.

Funcțiile Principale ale Jocului

Acest joc are o serie de funcții interesante care te vor face să continui să îl jucați cu plăcere. Acestea adaugă complexității jocului și îți oferă mai multe șanse de câștig.

Simboluri Wild, Rotiri Gratuite și Alte Funcții

Simbolul Wild în jocul Bonanza Megaways este un set de bețe de dinamită. Acesta poate înlocui orice simbol cu excepția scatterelor, oferindu-ți o șansă suplimentară de a completa un câștig. Scatterul este responsabil pentru activarea rotirilor gratuite, despre care vorbesc imediat.

Role în Cascadă

După fiecare câștig, simbolurile explodează sunt înlocuite de noi simboluri. Această mecanică din Bonanza Megaways îți oferă șansa de a forma noi combinații câștigătoare și de a crește profitul.

Rotiri Gratuite cu Multiplicator

Ai nevoie de patru scattere aurii pentru a obține 12 rotiri gratuite. Fiecare scatter suplimentar pe care îl obți oferă cinci rotiri noi. Multe scattere care apar deasupra rolelor oferă șansa de a declanșa alte jocuri suplimentare. Orice câștig obținut în timpul rotirilor gratuite va crește multiplicatorul de câștig, care începe de la nivelul 1x.

rotiri gratuite Bonanza

Bonanza Megaways oferă entuziasmul funcțiilor speciale și multiplicatorilor nelimitați

Funcțiile pe care acest joc le are adaugă entuziasm și distracție suplimentare cu ajutorul rolelor în cascadă oferind momente pozitive pe măsură ce noile simboluri încep să apară. Datorită faptului că poți vedea ce simboluri extra te așteaptă în cărucior, nivelul de entuziasm crește și mai tare. Chiar dacă nu ieși bogat din această mină, cel puțin te vei bucura de momente distractive în timp ce joci.

Bonanza Megaways – Grafică și Sunet

Sunet și GraficăSpecificații
Grafică2D
Optimizat pentru mobilDa
MuzicăSonorizare tipică mineritului și pietrelor prețioase

Bonanza Megaways oferă o experiență de ”minerit” excepțională

Grafica și sonorizarea folosite pentru acest joc îl fac extrem de interesant, în timp ce designul specific mineritului îl ajută să iasă în evidență. Mi-au plăcut detaliile care, deși păreau nesemnificative, au dat și mai multă autenticitate jocului. De exemplu, mi-a plăcut apa care cădea de pe o roată uriașă sau cabina minerului care era desenată lângă role.

Cum se pot Rezolva Anumite Probleme care pot Apărea în Joc?

Este posibil să joci Bonanza Megaways fără a întâmpina niciun fel de dificultăți. Cu toate acestea, în cazul în care experimentezi o problemă a sistemului, toate jocurile și pariurile în curs vor fi anulate.

În cazul în care jocul rămâne blocat sau nu primești pariul înapoi, te încurajez să contactezi departamentul de suport.

Verdictul Nostru

Acest joc oferă autenticitate, făcându-vă să vă simțiți ca un miner adevărat într-un oraș de frontieră pe măsură ce rotiți rolele. De asemenea, prezintă câteva funcții interesante precum simboluri suplimentare, acestea făcându-l mai atractiv pentru jucători, deși ar putea să producă și confuzii pentru începători.

Este posibil să experimentați o ușoară frustrare întrucât va fi nevoie de răbdare până când beneficiați de funcțiile cele mai profitabile. Chiar dacă experimentați mai multe rotiri în pierdere, puteți primi câștiguri generoase dacă rotirea se va opri la o combinație generoasă de simboluri. Cu toate acestea, este tipul de sloturi care mă ajută să mă deconectez într-o temă care îmi stârnește imaginația.

Alte Sloturi pe care le Poți Juca dacă ți-a Plăcut Bonanza Megaways

Dacă vți-a plăcut a plăcut jocul Bonanza Megaways, poți încerca urm[toarele titluri ce oferă experiențe relativ similare:

 • Extra Chili Megaways
 • Treasure Mine

Bonanza
92
Scor

x333

Profit maxim (x Miza ta)

96%

RTP

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?