Cazinouri Poker Online

Un Ghid pentru Mesele și Cazinourile de Poker Live din România

Am creat acest ghid complet despre poker live pentru a te ajuta să afli care sunt cele mai bune cazinouri online de poker din România. Aici vei afla unde poți juca gratuit sau pe bani reali și vei descoperi sfaturi și strategii care îți pot duce jocul de poker la nivelul următor! Citește ghidul de poker live CazinoPeNet și pregătește-te pentru o experiență completă!

Unibet

1
91
Scor
Dealer Live Dealer Live
Promoții Frecvente Promoții Frecvente
Limba Română Limba Română
Program VIP Program VIP
1000 lei Bonus
35x Pariere
150 Rotiri Gratuite
35x Pariere
Joacă acum Recenzie
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Depunere minimă 25 RON pentru bonusul de bun venit. Bonusul și câștigurile din rotirile gratuite trebuie rulate de 35 de ori. Ai la dispoziție 30 de zile să îndeplinești condițiile de rulaj din ambele categorii de bonusuri. | Se aplică Termeni și Condiții

Vlad Cazino

2
84
Scor
Dealer Live Dealer Live
Promoții Frecvente Promoții Frecvente
Limba Română Limba Română
Program VIP Program VIP
1500 lei Bonus
35x Pariere
200 Rotiri Gratuite
35x Pariere
Joacă acum Recenzie
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Depunerea minimă pentru bonusul de bun venit este 25 RON. Condițiile de rulare pentru bonusul de bun venit sunt de 35x pentru sloturi și jocuri de masă, sau 50x pentru jocurile cu live dealer. Valoare fiecărei rotiri gratuite din cele 200 este de 0,15 RON iar câștigurile trebuie rulate de 35 de ori în cazino. | Se aplică Termeni și Condiții

PokerStars Casino

3
89
Scor
Dealer Live Dealer Live
Promoții Frecvente Promoții Frecvente
Limba Română Limba Română
Program VIP Program VIP
2000 lei Bonus
200 Rotiri Gratuite
0x Pariere
Joacă acum Recenzie
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Depunere minimă 50 RON. Bonusul este valabil pentru 28 de zile și se obțin puncte de eliberare pentru sumele pariate ( 1 punct pentru fiecare RON acordat ca bonus) în vederea atingerii condițiilor de rulaj. 25 RON din bonusul fără depunere se acordă la înregistrare și 25 după verificarea contului. | Se aplică Termeni și Condiții

Gets Bet

4
80
Scor
Dealer Live Dealer Live
Promoții Frecvente Promoții Frecvente
Limba Română Limba Română
Program VIP Program VIP
2000 lei Bonus
35x Pariere
450 Rotiri Gratuite
35x Pariere
Joacă acum Recenzie
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Depunere minimă pentru bonusul de bun venit - 50 RON. Condiții de rulaj de 35x se aplică atât pe valoarea bonusului cât și pe depunere. Câștigurile din rotirie gratuite trebuie rulate și ele de 35 de ori iar ambele categorii de bonus au valabilitate 7 zile. | Se aplică Termeni și Condiții

Mozzart

5
77
Scor
Dealer Live Dealer Live
Promoții Frecvente Promoții Frecvente
Limba Română Limba Română
Program VIP Program VIP
2 000 RON Bonus
40x Pariere
60 Rotiri Gratuite
40x Pariere
Joacă acum Recenzie
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Depunere minimă pentru bonusul de bun venit - 33 RON. Bonusul este acordat automat în contul de jucător prin folosirea codului bonus MZZ100. Valoarea fiecărei rotiri din cele 60 din bonusul de bun venit este de 0,20 RON. Câștig maxim din bonusul de bun venit, de 5x suma bonusului obținut | Se aplică Termeni și Condiții

MagicJackpot

6
75
Scor
Dealer Live Dealer Live
Promoții Frecvente Promoții Frecvente
Limba Română Limba Română
Program VIP Program VIP
2000 RON Bonus
25x Pariere
600 Rotiri Gratuite
25x Pariere
Joacă acum Recenzie
18+ | Joacă Responsabil | Jocresponsabil.ro | Depunere minimă pentru bonusul de bun venit 50 RON. Cerințe de rulaj bonus + depunere - 25x. Valoare rotirilor gratuite: 0,20 RON atât pentru cele din bonusul de bun venit cât și cele pentru verificarea contului. | Se aplică Termeni și Condiții

Care sunt cele mai Bune Cazinouri cu Poker Online din România?

În România, de când legislația privind jocurile online de noroc a fost pusă la punct, operează un număr destul de mare de cazinouri online.

Acest lucru poate face face găsirea celui mai potrivit pentru poker , ceva mai dificilă. Dar pe altă parte, este extraordinar ca pasionații de poker online să aibă de unde să aleagă. 

Mai jos sunt o serie de cazinouri online pe care le recomandăm datorită gamei largi de jocuri, promoții și servicii.

Toți acești operatori sunt autorizați în România și vin la pachet cu o reputație excelentă.

PozițieCazino
1PokerStars
2Vlad Cazino
3Unibet
4NetBet
5Gets Bet

Jocul de poker online este legal în România și reprezintă unul din elementele de bază ale cazinourilor de la noi. 

Piața românească a jocurilor de noroc este reglementată de ONJN, adică Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și doar operatorii care dețin o licență pot oferi în legalitate servicii de acest tip.

CazinoPeNet recomandă întotdeauna doar operatorii licențiați de ONJN.

joaca poker online

Poate fi Trucat Jocul de Poker Online?

După cum am menționat mai sus, atâta timp cât alegi o platformă licențiată de ONJN și certificată de laboratoarele independente de audit, nu ai de ce să-ți faci griji.

Acești operatori lucrează doar cu dezvoltatori de jocuri licențiați, ale căror computere RNG (random number generator) sunt verificate frecvent atât de furnizor, cât și de auditorii independenți.

Pe lângă asta, operatorii de jocuri de noroc online trebuie să mai obțină și un certificat oferit de către companii independente de audit.

eCOGRA, GLI și iTECHLABS sunt câteva dintre cele mai populare și asigură corectitudinea platformelor și buna funcționare a jocurilor individuale.

De ce să Joci Poker la un Cazino Online?

Poker Online cu Prietenii – Cele mai Bune Cazinouri pentru Asta

Dacă nu vrei să mergi împotriva dealerului de fiecare dată, unele cazinouri permit să faci un mic grup cu prietenii tăi pentru a juca online.

Astfel nu va mai fi nevoie să aduni pe toată lumea la tine acasă pentru a juca poker.

Momentan, numai pe PokerStars poți beneficia de această posibilitate.

Diferențele dintre Poker Online și Poker cu Dealer Live

Poker VirtualPoker cu Dealer Live
Crupierul lipsește sau este generat pe calculatorCrupierul este prezent prin webcam
Joc solitar sau cu prieteniiExperiență socială inclusă cu chat live
Cărți împărțite de computerRezultatul este determinat de amestecul manual al cărților
Se poate juca gratuitNu există moduri demo

Jocurile de poker online nu necesită niciun fel de descărcare și sunt lansate în modul de joc instantaneu, la fel ca jocurile de Blackjack și Baccarat.

Spre deosebire de camerele de poker, aici jucătorii pot juca doar împotriva computerului sau a dealerului.

Știai că?
Se spune că cea mai lungă partidă de poker din istorie ar fi durat 8 ani, 5 luni și 3 zile, timp în care, evident, jucătorii au avut pauze de somn și mâncare.

Trei Sfaturi Importante de Știut Înainte de a Juca Poker Online

Variantele de poker România au niște reguli ușoare și este un joc suficient de simplu pentru ca oricine să îl învețe.

Cu toate acestea, este nevoie de multă practică pentru a deveni un jucător de poker cu adevărat bun.

De-a lungul anilor, cei mai buni jucători de poker au venit cu diverse strategii pentru a-și perfecționa jocul iar acestea sunt folosite pentru a-i ajuta pe ceilalți să joace mai bine și să câștige mai mult.

1. Stăpânește Regulile, Pozițiile și Mâinile de Poker

Să începem mai întâi cu câteva reguli poker de bază. La poker online se folosește un singur pachet standard de 52 de cărți, fără joker, iar jocul începe când fiecare jucător primește 2 cărți.

De aici, lucrurile se diversifică în funcție de tipul jocului de poker pe care îl alegi.

Totuși, atunci când vorbim de poker online, versiunea Texas Hold’Em este predominantă așa că vom baza următoarele informații pe ea.

valoarea mainilor la poker

Cinci cărți sunt apoi distribuite pe centrul mesei, denumite cărți comune și fiecare jucător trebuie să folosească 3 dintre aceste cărți și să le combine cu ale sale pentru a forma cea mai bună mână de poker cu 5 cărți.

De reținut este faptul că aproape toate variantele de poker online joacă mâna de poker cu 5 cărți.

Aceasta este lista de mâini pe care o poți forma în timpul unui joc de poker ca la aparate.

Lista începe cu cea mai puternică mână și continuă cu alte combinații mai mici.

poker cu 3 carti

Pe lângă aceste mâini poker, trebuie să înțelegi ce sunt blind-urile sau pariurile forțate care se fac înainte de a vedea cărțile.

Scopul blind-urilor este de a crea un stimulent pentru jucători să lupte de la începutul fiecărei mâini. Fără jetoane în potul de start pentru care să lupte, ar fi puțină acțiune și jocul ar fi plictisitor.

Blind-ul mic este jucătorul imediat în sensul acelor de ceasornic de la butonul dealerului. Acest jucător trebuie să plătească între ⅓ – ⅔ din valoarea blind mare.

Blind-ul mare este jucătorul la două poziții în sensul acelor de ceasornic de la butonul dealerului. Acest jucător trebuie să plătească valoarea integrală a pariului înainte de începerea jocului de poker ca la aparate gratis

2. Înțelege Conceptele Cheie ale unei Strategii de Poker

În primul rând, trebuie menționat că cele mai populare variante de poker au patru runde de pariuri, denumite pre-flop, flop, turn și river.

Fiecare dintre aceste patru runde de pariere are un rol semnificativ în jocuri precum Texas Hold’em și Omaha Poker, deoarece determină câți jucători vor ajunge până la final.

Fiecare rundă trebuie să continue până când fiecare jucător pariază sau renunță la mână.

La finalul ultimei runde, acei jucători care sunt încă în joc își vor arăta cărțile, iar jucătorul cu cea mai bună mână câștigă.

strategii poker online

Primul pas spre a-ți aduce jocul de poker la un grad profesionist este să afli care sunt cele mai puternice mâini.

Așa, vei ști întotdeauna care este cel mai bun pas pentru un avantaj maxim.

Strategia de poker dictează că este mai înțelept să renunți la mâna de cărți dacă aceasta a este slabă, evitând astfel pierderile inutile.

Apoi, o altă tehnică folosită foarte des este cea de bluffing. Bluffing-ul poate fi o strategie destul de eficientă dacă este făcută corect.

Se bazează pe capacitatea jucătorului de a-și păcăli adversarii în a crede că are o mână mai bună decât are de fapt.

Cu toate acestea, este o strategie care nu poate fi folosită atunci când joci online poker deoarece nu îți poți vedea oponenții. 

3. Alege cele mai Bune Variante de Poker pentru Tine

Așa cum știi deja, există o mulțime de variante de poker online din care poți să alegi.

Este important să încerci cât mai multe pentru a putea alege pe cel care se potrivește cel mai bine stilului tău.

versiuni de poker online

Acestea sunt cele mai populare variante de poker la ora actuală:

Știai Că?
Daniel Negreanu, deși are cetățenie Canadiană, este jucătorul cu origine română care s-a bucurat de cel mai mare succes la turneele internaționale. 

Acesta joacă numai Texas Hold’em!

Cum să-ți Îmbunătățești Jocul de Poker

1. Fă-ți Temele

Joacă doar Când ai Chef

Jocul de poker gratis online ar trebui să fie distractiv, pentru că doar atunci poți lua cele mai bune decizii.

Dacă ești stresat, deciziile tale vor fi conduse de emoții și nu de logică, iar în poker trebuie să privești jocul detașat și cerebral.

Înțelege Conceptul Game Theory Optimal (GTO)

GTO este o strategie care îți poate optimiza fiecare joc bazându-se pe modele matematice de probabilități.

Chiar dacă pare o idee banală, înțelegerea elementelor de bază îți va îmbunătăți foarte mult abilitățile.

Joacă mai Puține Mâini Poker și Joacă-le Agresiv

Jucătorii noi tind să joace ori mult prea conservator, sperând că vor rămâne mai mult în joc, ori prea agresiv, aruncând jetoane poker pentru a participa la fiecare rundă.

Învață care sunt mâinile cele mai bune și folosește-le în avantajul tău.

… Dar nu uita să ai și Răbdare!

A juca agresiv nu înseamnă să-ți pierzi toate jetoanele la fiecare mână, sperând ca zeul RNG să te răsplătească cu o chintă roială în ultima rundă.

Un lucru de care trebuie să ții cont este că majoritatea mâinilor nu vor merita jucate, este vorba doar de a aștepta momentul potrivit.

Analizează-ți Adversarii

Uită-te bine la ceilalți jucători din jurul mesei (live sau online), iar dacă nu poți să-l vezi pe cel mai slab adversar, sunt șanse să fii tu acela!

Dacă este cazul, o alegere înțeleaptă ar fi să găsești o altă masă de poker.

2. Exersează pe Gratis

Cea mai bună metodă de a-ți îmbunătăți jocul de poker este să optezi pentru poker virtual sau video poker, care îți oferă câte jocuri gratuite ai nevoie.

Jocul se desfășoară cu bani demo, pentru a-ți permite să exersezi îndeajuns de mult până te simți pregătit. 

Versiunea demo este o oportunitate minunată pentru începători de a învăța regulile jocului și de a experimenta cu strategii.

Nu trebuie să îți bați capul cu metode de plată, valoarea depunerii, sau alte detalii pe care trebuie să le ai în vedere atunci când joci pe bani reali.

3. Urmărește canalele de streaming pentru noi trucuri

Comunitatea de oameni care fac streaming de poker pe Twitch este incredibil de mare, atât de mare încât a primit propria denumire: Twitch Poker.

Acolo poți să urmărești jocurile de poker ale jucătorilor profesioniști sau turnamentele de poker pentru a învăța noi trucuri.

Cele mai populare canale de poker de pe Twitch sunt:

Știai că?
Majoritatea jucătorilor mari de poker au lansat cursuri online sau chiar academii pentru a ajuta viitoarele generații să-și îmbunătățească jocul. 

Joacă Poker Online Direct de pe Telefon

Poți juca toate jocurile tale preferate de poker online gratis la oricare dintre cele mai bune cazinouri mobile din România.

Toate jocurile sunt optimizate pentru dispozitivele tale mobile, utilizând cel mai bun software RNG și grafică și video HD.

Avantajele jocurilor de poker pe mobil constau în câteva comenzi efectuate automat. De exemplu, parierea automată, care este setată de dinainte de tine sau pe care o poate analiza aplicația sau comanda de retragere a mâinii atunci când cărțile sunt mult mai mici decât ale adversarilor.

Pe lângă asta, există și un chat care poate fi accesat oricând ai vreo problemă imediat după terminarea jocului.

Cele mai bune cazinouri din România care au investit în aplicații pentru mobil care oferă poker virtual sunt Unibet, PokerStars și 888Poker.

Ți-ai Pregătit fața de Poker?

Acum ești gata să te bucuri de poker online așa cum trebuie la cazinourile online din România.

Nu uita să alegi mereu un cazino licențiat și care îți oferă și bonusuri pentru o experiență completă.

Și chiar dacă n-o să o folosești atunci când joci online, nu uita să exersezi fața de poker pentru serile cu prietenii.

Întrebări Frecvente

Există diferite moduri de a juca poker online. Te poți alătura unui cazino care oferă camere de poker pentru a juca împotriva altor jucători sau, alternativ, poți juca și poker RNG împotriva computerului. Mai există și o altă variantă de poker live, unde poți juca împotriva unui adevărat crupier live!
Pokerul este un joc de îndemânare și, prin urmare, pentru a-ți îmbunătăți șansele de a câștiga, ai nevoie de multă practică. Noi îți sugerăm să joci poker online gratuit în modul demo la unele dintre cazinourile noastre online recomandate, pentru a-ți îmbunătăți abilitățile și pentru a viziona jucătorii profesioniști care joacă pe Twitch sau pe alte canale.
Există jucători profesioniști de poker care își câștigă existența prin poker. Cu toate acestea, este nevoie de ani de practică și multă abilitate pentru a câștiga bani jucând poker online. Cel mai bun mod de a începe este să te alături camerelor de poker online potrivite abilităților tale.
Majoritatea cazinourilor online din România nu permit jucătorilor să acceseze titlurile de poker live cu sold de bonus. Poți juca poker virtual cu bonusuri de la cazino dar varianta live se joacă numai cu bani relai.
Arta bluff-ului este una foarte delicată și destul de greu de stăpânit. Trebuie să îți controlezi foarte bine reacțiile și ticurile pentru a o scoate la capăt. Pentru a deveni mai bun poți aduna prietenii la seri de poker și să exersezi jocul la bluff.
Fie că vorbim de jocul de poker live sau de cel virtual, toate au o limită superioară de pariere. Desigur, aceasta poate să fie de ordinul zecilor de mii de RON dar totuși există. Singurele mese de poker fără limită se găsesc în anumite cazinouri fizice selecte.