Contactează-ne

Contactează echipa noastră de experți

Ai întrebări? Echipa noastră de relații clienți este aici pentru tine

Haide să vorbim!

CazinoPeNet este locul comunității de iGaming din România. De aceea, suntem mai mult decât încântați să primim comentariile, sugestiile sau orice alt feedback din partea ta.

Ne poți contacta direct folosind formularul de contact de mai jos. În plus, poți să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a primi mai multe informații despre cazinourile online din România.

Informații despre companie

Cine suntem

CazinoPeNet este universul virtual care trăiește și respiră cazinouri online din România. Misiunea noastră este simplă, dar plină de pasiune – să educăm jucătorii români despre siturile de cazinouri din România, selecția lor vastă de jocuri și ofertele de top.

Echipa noastră de la CazinoPeNet este într-o continuă căutare de cazinouri, jocuri și oferte. Ne asigurăm că informațiile de pe site sunt mereu proaspete și relevante.

Pentru mai multe informații, te invităm să vizitezi pagina noastră Despre noi.

Întrebări Frecvente

Completează formularul de mai sus și haide să discutăm!
Îți putem spune tot despre cazinouri, jocuri, promoții și tot ce înseamnă cazinouri online.
Dacă ne trimiți un mail prin formular, datele tale nu vor fi utilizate în nici un scop.
Desigur. Site-ul nostru este optimizat pentru telefonul mobil.
Autor
Expert Cazinou Online
Pentru a ajuta pasionații de jocuri de noroc să descopere cele mai utile informați despre cazinourile online, Vlad a devenit autor de recenzii și ghiduri. Află de la el tot despre cazinouri, metode de plată, bonusuri și multe altele, într-un mod clar și total transparent. În plus, Vlad este un mare fan al Jocului Responsabil și crede că aceasta este cheia succesului în jocurile de noroc.

Your casinos will be cleared

Are you sure?