Atunci când alegi să joci la un cazinou din România, este foarte important să ții cont de metodele de plată disponibile. Acest lucru determină siguranță datelor tale personale și bancare.

Dacă vei realiza plăți prin metode de plată sigure și moderne, vei știi că totul este în regulă. Pentru piața din România, cele mai multe depuneri și retrageri sunt realizate, bineînțeles, în moneda națională: lei.

Dacă contul tău bancar este în moneda lei, atunci cel mai indicat este să joci la un cazinou ce acceptă astfel de plăți.

În acest fel, ești scutit de comisioane pentru schimbarea monedei, cât și alte beneficii precum:

Cum să joci la cazinouri online în lei?

plati_in_lei

Dacă vrei să joci la un cazinou ce folosește moneda lei, ai venit unde trebuie.

În continuare vom discuta despre ce trebuie să ții cont atunci când vrei să te înregistrezi pe o astfel de platformă de joc.

În primul rând, intră pe site și înregistrează-te. Operatorul îți va cere și niște detalii personale. Stai fără griji, nu vor fi folosite în alte scopuri.

Apoi, confirmă-ți identitatea, obține bonusul de bun-venit și fă prima ta depunere.

Gata! Asta-i tot. Alege din sloturile tale preferate și joacă la o calitate de top.

Pune siguranța pe primul plan

În general, în mediul online, este important să ai grijă de datele tale. Acest lucru se aplică și la cazinourile online.

Pe pagina noastră, vei găsi doar recenzii cazinouri de top. Așa că stai fără griji.

Din fericire, cazinourile online în LEI s-au asigurat de toate măsurile de protecție, reușind să ofere o siguranță ridicată pentru toți utilizatorii.

Metodele de plată în LEI sunt oferite de furnizori de servicii bancare importanți precum Visa, Mastercard, paysafecard și alții.

Există taxe atunci când depui sau retrageri în lei la cazinourile online din România?

Ca orice altă metodă de plată, depunerea sau retragarea în lei vine și cu niște taxe. Totuși, acestea nu sunt foarte mari, și există și cazinouri ce nu percep taxe suplimentare.

Spre exemplu, cele mai multe dintre cazinouri au un comision 0% la depunere. Cât despre furnizorul de servicii bancare, acesta poate percep un comision, care însă este destul de mic (<2%).

Cum să faci o depunere sau retragere în lei?

Dacă vrei să faci o plată prin moneda lei, trebuie să știi că procesul este unul sigur și rapid. Îți poți alimenta contul sau retrage câștigurile în mai puțin 1 minut, iar tot procesul va fi unul securizat.

Pentru a realiza o depunere:

Pentru a realiza o retragere:

*Pentru a realiza o retragere la cazinouri online, este necesar să fi trecut prin procesul de verificare a contului (KYC).

Importanța Convertorului de Valută într-un Cazinou Online

În timp ce te bucuri de experiența de joc într-un cazinou online, este important să ai în vedere că monedele pot fi diferite și să ții cont de acest aspect.

Un convertor de valută îți poate oferi informațiile necesare pentru a înțelege și a gestiona corect tranzacțiile financiare în cazinoul care operează cu o altă monedă decât cea a ta.

Cinci metode de plată populare prin care poți face plăți la cazinouri în lei

Din fericire, există numeroase metode prin care poți face plăți la cazinouri în moneda LEI. Astăzi vom discuta despre top 5 cele mai bune metode de plată în lei.

Cazinouri Visa care acceptă lei

Visa este o metodă de plată cunoscută la nivel global, nu doar de jucătorii de cazinou online. Majoritatea cazinourilor romanesti acceptă Visa pentru plăți în LEI, metoda fiind apreciată atât de jucători, cât și de cazinouri.

Cazinouri Mastercard care acceptă lei

Alături de Visa, Mastercard face parte de asemenea din elita metodelor de plată. Compania a fost fondată în anul 1966, reușind încă de atunci să se mențină în topul preferinețelor pentru tranzacții online. Dacă depui cu Mastercard, ești eligibl, de asemenea, și pentru multe dintre bonusuri.

Cazinouri Revolut care acceptă lei

Revolut este una dintre cele mai moderne metode de plată existente, iar acest lucru se observă. De ce spunem asta? Operatorul de servicii bancare a venit cu o mulțime de funcții moderne, cât și comisioane mici și un timp excelent pentru retrageri. În funcție de operator, banii pot ajunge în contul tău în doar câteva ore.

Cazinouri paysafecard care acceptă lei

Dacă preferi o metodă de plată unde nu ești nevoie să îți depui datele personale și bancare, atunci paysafecard este soluția pentru tine. Alege un magazin din rețeaua parteneră, obține un cod și introdu-l pe site. Gata, ai realizat deja depunerea!

Cazinouri Skrill care acceptă lei

Portofele electronice sunt din ce în ce mai apreciate în rândul jucătorii români, iar retragerile rapide sunt, cu siguranță, un factor important. Plățile cu Skrill sunt 100% sigure, iar datele tale sunt gestionate de profesioniști.

bonus_lei

Soluții pentru probleme des întâlnite atunci când folosești moneda lei la cazinouri online.

Indiferent de valuta și metoda de plată prin care depui sau retrageri, există șansa să primești câteva erori. Pentru asta, am pregătit o listă cu cele mai des întâlnite probleme și cum să le rezolvi.

1.Nu îmi pot retrage câștigurile în lei

Asigură-te că ai trecut prin procesul KYC de verificare a identității și că ai depus prin aceiași valută. De asemenea, verifică dacă suma pe care vrei să o retragi este disponibilă, și nu bonus.

2. Nu pot să îmi schimb valuta în contul de jucător.

Dacă ai intrat în secțiunea de Plăți sau Setări și tot nu ai reușit să schimbi valuta în contul tău, este necesar să discuți cu serviciul de relații clienți.

3. Nu pot să îmi adug detalile cardului

Asigură-te că, cardul tău nu este expirat și că ai introdus atât numărul de card, numele și prenumele, cât și CVV (cele trei cifre de pe spatele cardului).

Alternative la plățile în lei la cazinouri

Dacă totuși nu vrei să depui în lei, există și alte două variante la cazinourile online din România: Euro și Dolar.

Concluzile: Plățile în lei, sigure și rapide!

Valuta lei este excelentă pentru cazinourile online din România.

Te bucuri de o mulțime de bonusuri și cele mai sigure metode de plată. Așadar, datele tale personale și bancare sunt în siguranță.

Comisioanele pentru plăți sunt foarte bune, iar toate cazinourile menționate de noi în articolul de astăzi sunt 100% legale și licențiate de ONJN.

Indiferent de metoda sau cazinoul pe care l-ai ales, nu uita de un Joc Responsabil!

Întrebări Frecvente

Depinde. Fiecare cazinou și-a setat o sumă minimă de depunere, care pornește de la 20 RON.
Visa, Mastercard, paysafecard, Neteller, OKTO.cash și Skrill.
Desigur. Toate cazinourile menționate de noi în recenzie sunt 100% legale și sigure, iar metodele de plată sunt foarte precise.
Da! Moneda țării noastre este eligibilă pentru toate bonusurile de pe site-urile online din România.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?