Recenzie PaysafeCard – Siguranță Înainte de Toate

PaysafeCard se distinge cu eleganță în rândul metodelor de plată utilizate în mediul cazinourilor, impunându-se ca o alegere excepțională.

În contrast cu opțiunile tradiționale precum cardurile de credit, portofelele electronice sau transferurile bancare, PaysafeCard se remarcă printr-un nivel înalt de securitate și confidențialitate, eliminând necesitatea dezvăluirii oricăror date personale sau financiare.

Știai că?
PaysafeCard este disponibil în România de mai bine de 6 ani prin intermediul sutelor de puncte de vânzare, inclusiv terminale aflate în magazine sau centre comerciale.

Cum Folosești PaysafeCard la un Cazino Online?

Dacă nu ai folosit PaysafeCard la un cazino online până acum, probabil că ai destul întrebări despre această metodă de plată.

De unde o cumperi, cât care sunt valorile disponibile, cum depui? Răspundem tuturor acestor întrebări în rândurile de mai jos!

Care sunt Taxele și Comisioanele la Cazinouri PaysafeCard?

PaysafeCard este o metdă de plată groazvă nu doar pentru că oferă anonimitate totală. În plus, nu-ți vei bate capul cu comisioane atunci când depui la cele mai bune cazinouri online.

Deoarece nu poate fi folosită ca metodă de retragere, nu are sens să discutăm despre comisioane de retragere. Totuși, orice câștig înregistrat la cazino este impozabil, nu uita! Cand vine vorba de Paysafe card, taxat este in jur de 2%.

Cum Depui cu PaysafeCard la Cazinourile Online?

Este foarte simplu să faci o depunere cu PaysafeCard la cazinourile românești care acceptă această metodă de plată.

Desigur, primul pas este să-ți deschizi un cont nou de cazino, apoi urmează ghidul de mai jos:

  1. Accesează contul folosing user-ul și parola
  2. Mergi la secțiunea de Depunere sau Contul Meu
  3. Alege PaysafeCard din lista de metode puse la dispoziție
  4. Inserează suma pe care o depui
  5. Introduci codul unic de 16 cifre de pe PaysafeCard-ul pe care l-ai cumpărat
  6. Apeși pe Depune din nou
  7. Banii intră instant în contul tău
Sțiai că?
Poți lua carduri Paysafe cu valori cuprinse între 20 și 200 RON și poți combina mai multe PaysafeCard dacă ai nevoie să faci asta.

Soluții pentru Probleme la Plățile cu Paysafe Voucher

  1. Ce fac dacă limita minimă de depunere a unui cazino este mai mare de 20 RON?

Ai mai multe variante pentru a rezolva această situație. De exemplu, ai putea să cumperi un PaysafeCard de 50 RON pe care să îl folosești de mai multe ori. Nu te obligă nimeni să folosești toată suma odată. De asemenea, poți combina două carduri pentru a ajunge la suma respectivă.

  1. Ce se întâmplă dacă greșesc codul PIN de 16 cifre?

Nu se întâmplă nimic grav. Ești atenționat că este o eroare în PIN și poți încerca din nou cu mai multă atenție. Dacă eroarea persistă deși ești 100% sigur că introduci codul ptorivit, reîncarcă pagina.

  1. Cum pot să anulez o tranzacție cu PaysafeCard?

Ei bine, dacă introduci codul PIN și tranzacția este procesată, nu vei putea anula tranzacția. Banii nu se mai pot trimite înapoi pe Paysafe dar la unele cazinouri poți retrage suma respectivă fără să o joci.

Sțiai că?
Compania care deține PaysafeCard, Paysafe, a cumpărat pe rând Neteller și Skrill – două dintre cele mai populare portofele electronice din industria de iGaming.

Avantaje și Dezavantaje PaysafeCard la Cazinourile Online

AVANTAJEDEZAVANTAJE
Depui instant suma dorităNu este disponibil pentru retrageri
Anonimitate totalăLimita maximă per depunere poate fi mică pentru jucătorii ce merg pe sume mari
Nu expui detaliile cardului bancar
Nu există comisioane 

PaysafeCard vs alte Metode de Plată

Dacă este să comparăm Paysafe cu alte metode de plată de la cazinouri, există destul e avantaje dar și diferențe care o defavorizează.

De exemplu, dacă o compari cu un card, Paysafe este mai sigură pentru că nu dai numărul, data de expirare și CVV-ul. Totuși, nu poate fi folosit pentru retrageri spre deosebire de carduri.

De asemenea, dacă compari PaysafeCard cu Revolut, ai avantajul de a cumpăra sume fixe pe care să le depui. Dar pe de cealaltă parte, Revolut vine cu limite mult mai mari de depunere și cu posibilitatea de retrageri.

În cele din urmă, dacă e să comparăm PaysafeCard cu un alt voucher de genul Okto.Kash, ambele vin cu avantajul de a permite jucătorilor să depună folosind cash.

CaracteristiciPaysafeCardCard de Debit/CreditRevolutOkto.Kash
Nu sunt necesare detalii bancareXX
Depunerea este instant
Poți retrageXX
Sțiai că?
PaysafeCard este disponibil în marea majoritate a cazinourilor din România deci nu vei avea dificulștăți în a găsi unde să depui.

Impresii Finale despre PaysafeCard

Nimeni nu poate contesta utilitatea acestui sistem de plată pentru jucătorii de cazino. Mulți sunt sceptici să împărtășească detaliile bancare pe internet.

De aceea, posibilitatea de plăti cash pentru un astfel de voucher este excelentă.

Ai nevoie doar de codul de 16 cifre și depui instant suma de pe PaysafeCard fără comisioane și complicații. Deisgur, există dezavantajul de a nu putea retrage cu Paysafe dar poți merge oricând pe un portofel electronic.

Întrebări Frecvente

În acest moment, PaysafeCard este cea mai sigură metodă de plată dacă este să ne gândim la riscul de atacuri cibernetice și furt de date. Nu oferi niciun fel de detali personal sau bancar atunci când depui.
PE site-ul PaysafeCArd România ai o aplicație foarte faină care te ajută să găsești o locație apropiată de tine dacă vrei să cumperi fizic. Altfel, poți cumpăra Paysafe chiar online.
Sigur, pentru o mai bună gestiune și rapiditate atunci când cumperi PaysafeCard online, poți deschide un cont. Aici poți să combini mai multe vouchere și multe alte operațiuni devin disponibile.
Dacă deschizi un cont PaysafeCard poți să te bucuri și de o funcționalitate asemănătoare cu portofelul eelectronic. Alimentezi contul folosind alte metode de plată și apoi emiți PaysafeCard-uri pentru sume prestabilite.
Din păcate nu. Paysafe este doar o metodă de plată datorită securității pe care o oferă. Nu se oferă niciun detaliu pentru ca operatorii de cazino să proceseze plăți în sens invers cum este cazul cardurilor sau portofelelor electronice.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?