Depune cu Okto.Cash la Cazinourile Online

Atunci când vorbim despre cele mai bune cazinouri online, posibilitatea de a depune instant și fără complicații este un aspect foarte important pentru jucători.

Siguranța joacă și ea un rol crucial pentru întreaga experiență. Okto.Cash este o alegere excelentă datorită timpilor rapizi de procesare și a nivelului ridicat de securitate pe care le oferă.

Okto.cash cazinouri

Siguranță Înainte de Toate

Sțiai că?
 • Okto.Cash este gândit pentru cazinouri online și are deja numeroși colaboratori în domeniu
 • Cum să folosești Okto.Cash la un Cazino Online?

  Care sunt Comisioanele și Taxele Percepute de Cazinourile Okto.Cash?

  Atunci când folosești Okto.Cash pentru a depune la cazinourile românești, nu trebuie să îți faci griji despre comisioane. Cazinourile din România nu percep taxe suplimentare pentru depozitele făcute cu această metodă de plată. 

  Totuși, trebuie să ai în vedere comisionul de 2% impus de Statul Român tuturor operatorilor de cazinouri online.

  Unii operatori de la noi au ales să suporte ei taxa de 2% în timp ce alții au lăsat acest lucru în grija jucătorilor – adică a ta! 

  Cum Depui cu Okto.Cash ?

  Procesul de depune Okto.Cash la un cazino online este destul de simplu. Totuși, pentru că este o metodă de plată relativ nouă în România, am pus laolaltă pașii ce trebuie urmați.

  1. Intră în contul tău de cazino online
  2. Accesează secțiunea de Depunere 
  3. Alege metoda de plată Okto.Cash din lista de opțiuni disponibile
  4. Introdu suma pe care dorești să o depui
  5. Vei primi un cod unic pentru depunere
  6. Consultă harta cu locații SelfPay din România pentru a afla cel mai apropiat punct de plată
  7. Mergi la un terminal Self Pay, alege Okto.Cash din lista de servicii disponibile și introdu codul generat în cazino
  8. Introdu fondurile în terminal și confirmă plata 
  9. Banii ajung instant în contul tău de jucător
  Sțiai că?
 • Există peste 6300 de terminale Self Pay prin care poți utiliza Okto.Cash în România
 • Okto.Cash și paysafecard sunt singurele metode de plată cu cash prin care banii sunt disponibili instant în contul tău de cazino
 • Soluții pentru Problemele Frecvente atunci când Folosești Okto.Cash la Cazinouri Online

  1. Nu cunosc nicio locație SelfPay pe lângă mine

  Nu este nicio problemă, cazinouri online Okto.Cash oferă detalii despre cum să găsești cel mai apropiat terminal pentru a depune.

  1. Uneori bancnotele nu sunt acceptate din prima încercare

  Încearcă să ai mereu bancnote cât mai puțin deteriorate sau îndoite pentru ca terminalele să le poată recunoaște și procesa cu ușurință. 

  1. Dacă mă răzgândesc, am vreo obligație de plată?

  Nicidecum, dacă nu mai dorești să finalizezi procesul de plată sau nu reușești să ajungi la un terminal, tranzacția se va anula pur și simplu. 

  Sțiai că?
 • Suma minimă pe care o poți depune prin Okto.Cash este de 10 RON.
 • Codul unic generat de Okto.Cash este valabil 24 de ore – deci ai tot timpul pentru a ajunge la un terminal.
 • Avantaje și Dezavantaje ale Utilizării Okto.Cash în Cazinouri Online

  AVANTAJE 👍DEZAVANTAJE 👎
  Depui instant cu cashNu este disponibil pentru retrageri
  Nu trebuie să împărtășești detalii financiareNu este disponibil la foarte multe cazinouri din România
  Poți primi bonusuri pentru depunerile tale
  Nu există comisioane suplimentare 

  Okto.Cash Versus alte Metode de Plată

  Okto.cash cazinouri online

  Atunci când comparăm Okto.Cash cu alte metode de depunere preferate de jucătorii români, putem observa niște diferențe interesante. Ca orice alt mijloc de depunere la cazinoul online, Okto.Cash are părți pozitive și părți negative, așa cum am prezentat mai sus.

  Acum este momentul să prezentăm părerile pro și contra raportat la ce oferă metode precum cardurile, Skrill, Neteller, sau Revolut. 

  Avantajul principal este că nu ai nevoie de un card sau oricare alt mijloc de plată online pentru a alimenta contul tău de cazino. Această funcționalitate este foarte binevenit ținând cont că mulți români nu au cont bancar sau posibilitatea de a plăti online. Totuși, de aici reiese și un punct slab al Okto.Cash – trebuie să te deplasezi la un terminal SelfPay pentru a face plata.

  Continuând comparația cu alte metode de plată, Okto.Cash este mult mai sigur decât competitorii săi. Fie că vorbim de carduri de credit sau debit, portofele electronice, soluții online, sau chiar transfer bancar, fiecare necesită divulgarea unor informații sensibile.

  În ciuda eforturilor depuse de cazinourile online, breșe de securitate pot apărea, punând acele date la dispoziția răufăcătorilor. Cu Okto.Cash nu există acest risc deoarece nu trebuie să oferi niciun fel de informații personale sau financiare. 

  În cele din urmă, trebuie să remarcăm că Okto.Cash nu poate fi folosit pentru a retrage fondurile de la cazinoul online unde joci. Așadar, va trebui să folosești o metodă diferită pentru asta, făcând procesul ceva mai complicat. 

  FeaturesOkto.CashVisaPaysafecardMastercard
  Nu necesită card
  Retragerile durează între 1-3 zile
  Depuneri instante
  Sțiai că?
 • Cu excepția cazinourilor online ce au și agenții fizice în România, jucătorii fără un cont bancar puteau folosi doar PaysafeCard pentru a depune. Aceste vouchere au o valoare minimă mult mai ridicată față de Okto.Cash. 
 • Concluzii

  Nu se poate contesta faptul că Okto.Cash reprezintă o soluție modernă pentur toți jucătorii de cazino din România ce nu pot sau nu vor să transfere bani online.

  Mai mult decât atât, colaborarea cu cazinouri de succes precum NetBet și GetsBet fac ca metoda de plată să crească rapid în popularitate. Okto.Cash se adresează unei nișe specifice de jucători și oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

  Întrebări Frecvente

  Foarte sigur. Pentru simplul fapt că nu folosești datele cardului, IBAN, sau alte informații bancare ce pot ajunge în mâini nepotrivite, Okto.Cash aduce un plus de siguranță.
  Principalul motiv pentru care Okto.Cash este oferit doar de câteva dintre cazinourile online licențiate în România este timpul scurt de când a fost lansat. Cel mai probabil acesta va fi adoptat de toți operatorii care vor să se adreseze jucătorilor fără card sau cont bancar.
  Deloc! Fie că vrei să depui cu Okto.Cash pentru a lua un bonus de bun-venit sau ești deja client fidel al cazinoului, vei fi întotdeauna eligibil pentru bonusuri și alte promoții.
  Niciuna! Vorbim de aceeași metodă de plată numai că cei de la Betano au încheiat un parteneriat aparte care le-a permis schimbarea numelui. Probabil și originilor apropiate - ambele companii au luat naștere în Grecia.

  Cazinoul va fi șters

  Ești sigur?