Despre

Nume
Apollo Pays
lansat
2022-02-23

Informații profit

RTP
96.6%
Profit maxim (x Miza ta)
x116030
Volatilitate
Ridicat
Linii de plată
117649

Miză

Miză maximă
20
Miză minimă
0.2

Recenzie Apollo Pays

Cei de la Big Time Gaming ne-au obișnuit cu sloturi inovative și mecanici ce oferă o experiență perfectă jucătorilor. Totuși, furnizorul a ridicat serios ștacheta cu Apollo Pays – un slot cu 117,649 moduri de câștig și recompense de până la 26,900x pariul tău.

Descoperă toate detaliile despre Apollo Pays, jocul inspirat de mitologia Grecească, precum și cazinourile din România care îl oferă din recenzia pe care am făcut-o acestui slot. 

joaca Apollo Pays online

Cum am Testat Apollo Pays

La fel ca în cazul fiecărui joc prezentat pe CazinoPeNet, am parcurs pași exacți pentru a testa Apollo Pays. Cred că doar jucând jocul și trecând prin toate etapele poți descrie corect experiența altora.

Descoperă mai jos pașii pe care i-am urmat pentru a construi această recenzie:

 • Simboluri – prima fază a testării a presupus consultarea tabelului de plăți pentru a mă familiariza cu simbolurile de pe role, valoarea acestora și diversele combinații câștigătoare. Deoarece jocul este inspirat din mitologie, Apollo fiind unul dintre cei mai importanți zei în mitologia Grecească, simbolurile sunt în perfectă comuniune cu tema
 • Limitele Pariului – pentru a vedea cât de versatil este Apollo Pays, am verificat valoarea pariului minim și maxim. Poți paria pe acest slot de la 0,20 RON până la un maxim de 20 RON
 • Procentajul de Câștig – denumit și RTP în terminologia de specialitate, procentajul de câștig în Apollo Pays este de 96,6%
 • Volatilitate – dacă nu ești familiarizat cu termenul de volatilitate, acesta reprezintă raportul dintre frecvența și valoare câștigurilor. În cazul Apollo Pays, volatilitatea este mare, adică plățile sunt mai rare dar valoarea lor este la fel de ridicată.
 • Frecvența Câștigurilor – chiar dacă rotirile câștigătoare sunt mai rare în Apollo Pays, merită să aștepți pentru că de regulă valoarea este mare.
 • Câștig Maxim – poți câștiga de până la 26,900x suma pariată cu activarea rundelor bonus
 • Simboluri Wild, Hold&Win și Funcții Speciale – simbolul Wild din Apollo Pays este reprezentat chiar de zeul Apollo. Acest ține locul altor simboluri, cu excepția Scatter-ului. Jocul are funcție Hold&Win – simbolurile câștigătoare dintr-o rotire sunt ținute pe loc în timp ce celelalte se rotesc din nou pentru noi șanse de câștig
 • Schimbarea Câștigului – Apollo Pays oferă jucătorilor posibilitatea de a schimba câștigurile mari cu 10 rotiri gratuite.
 • Joc Bonus – jocul bonus din Apollo Pays oferă rotiri gratuite cu un multiplicator progresiv atunci când trei simboluri scatter apar pe role
 • Grafică și Sunet – grafica 2D din Apollo Pays este perfect executată, ducându-te cu gândul la muntele Olymp, casa zeilor. Coloana sonoră și efectele jocului sunt și ele perfect integrate cu tema și grafica

Joacă Apollo Pays cu Bonusuri de Top

Big Time Gaming este extrem de popular în rândul cazinourilor online datorită titlurilor sale inovative. Așadar, nu este surprinzător că jocurile sale sunt prezente în cazinouri online de top.

Totuși, datorită datei recente de lansare, Apollo Pays nu este disponibil momentan în cazinourile din România.

Simboluri și Posibilități de Câștig în Apollo Pays

Principalele Simboluri

Pentru un joc inspirat din mitologie, Apollo Pays nu vine cu foarte multe simboluri cu o conexiune directă cu tema. Cu excepția simbolului Wild reprezentat de zeul Apollo și cel Scatter care este o harpă aurie, celelalte simboluri sunt destul de comune. 

Simbolurile de plată redusă sunt, la fel ca în cazul multor sloturi, cele împrumutate de la cărțile de joc. Astfel, de la 9 la A, aceste simboluri vor oferi diferite câștiguri atunci când ai 3, 4, 5 sau 6 pe role. 

simboluri de plata Apollo Pays

Pe de cealaltă parte, simbolurile cu plată ridicată sunt reprezentate de diferite pietre prețioase. Începând cu o nestemată verde, valoare fiecărui simbol crește în funcție de culoare. Albastru, roșu și purpuriu sunt culorile care completează lista simbolurilor cu plată ridicată din Apollo Pays. 

simboluri inalte de plata Apollo Pays

Linii de Plată

Deoarece vorbim despre un slot de la Big Time Gaming, nu mai discutăm despre linii de plată. Grație sistemului Megapays, acestea au fost înlocuite cu moduri de câștig. Iar Apollo Pays oferă până la 117,649 moduri de câștig pentru a forma combinații și a multiplica pariul inițial. Jocul plătește numai de la dreapta la stânga și este plătită doar cea mai mare combinație câștigătoare pentru fiecare mod.

Sume de Pariere și Funcții pentru a Juca Apollo Pays

Apollo Pays este un joc ce poate fi accesat de toate categoriile de jucători. Pariul minim de 0,20 RON face ca slotul să fie potrivit și celor care nu dispun de un sold consistent. De asemenea, pentru cine vrea să ducă la maxim câștigurile potențiale, pariul maxim de 20 RON este numai bun. 

De asemenea, dacă nu vrei să apeși pe butonul de rotire sau pe tasta spațiu pentru fiecare rundă, folosește-te de funcția de joc automat din Apollo Pays. Poți seta ca jocul să ruleze 5, 10, 25, 50 sau 100 de rotiri consecutive. Desigur, poți seta limite de câștig sau pierdere pentru modul de joc automat. 

Procentajul de Returnare la Jucător (RTP)

Deoarece modurile de câștig sunt variabile în funcție de numărul de simboluri de pe role, procentajul de câștig din Apollo Pays variază între 96,51% și 96,56%. Totuși, ambele valori sunt foarte bune comparat cu RTP-ul standard în industrie. 

Volatilitate și Frecvență a Câștigurilor

Mulțumită modurilor multiple de câștig și funcțiilor speciale, Apollo Pays are o volatilitate mare. Așa cum aminteam mai devreme, acest lucru înseamnă că poți aștepta ceva pentru un câștig dar acesta va fi consistent atunci când apare. 

Câștig Maxim

Fără un jackpot fix sau progresiv, Apollo Pays oferă un câștig maxim de 26,900x pariul inițial mulțumită mecanicii sale și funcțiilor speciale. 

Multiple oportunități de a câștiga și o mecanică excelentă în Apollo Pays

Îmi plac foarte mult jocurile ce înlocuiesc liniile de plată cu modurile de câștig. Mai ales când vorbim de până la 117,649! Sigur, volatilitatea crescută te poate face să aștepți ceva până când apare un câștig. Dar te vei bucura de valoarea crescută și de posibilitatea de a câștiga de până la 26,900 de ori suma pariată.

Funcții Speciale în Apollo Pays 

După ce am parcurs simbolurile și combinațiile câștigătoare din jocul de bază, te invit să explorăm împreună funcțiile speciale din acest slot de la Big Time Gaming. 

Wild și Scatter

Simbolul Wild din Apollo Pays este reprezentat chiar de zeul Soarelui și acesta ține locul tuturor simbolurilor pentru a crea combinații câștigătoare, cu excepția simbolului Scatter. Acesta din urmă, reprezentat de o harpă din aur, poate declanșa rotiri gratuite sau repetări ale rotirii cu funcția hold&win.

Repetări ale Rotirii Hold and Win

Dacă nu ești familiarizat cu mecanica hold and win (păstrează și câștigă), această se referă la acțiunea de a păstra pe loc simbolurile dintr-o combinație câștigătoare în urma unei rotiri. Acestea rămân fixe pe role în timp ce celelalte simboluri repetă rotirea. Rotirea este repetată de fiecare dată când se formează o combinație câștigătoare nouă.

Repetării rotirii hold and win se oprește atunci când nu se mai formează câștiguri noi și suma acumulată până în acel moment este achitată.

Rotiri Gratuite Hold and Win

3 simboluri scatter obținute în jocul de bază activează 10 rotiri gratuite. Mai mult, cu fiecare scatter suplimentar în rotirea activatoare, primești încă 2 rotiri suplimentare. Cele 10 rotiri gratuite au un multiplicator nelimitat ce pornește de la 1x. Cu fiecare repetare a rotirii hold and win care are loc pe role, multiplicatorul crește cu un pas.

De asemenea, dacă pe durata unei rotiri gratuite 3 simboluri scatter apar pe role, vei primi 4 rotiri suplimentare. La fel ca în cazul jocului de bază, alte 2 rotiri sunt adăugate pentru fiecare simbol scatter peste minimul de 3.

Schimbarea Câștigului

Iată o funcție cu totul nouă propusă de cei de la Big Time Gaming. Slotul Apollo Pay oferă jucătorilor posibilitatea de a schimba câștigul obținut prin două modalități distincte.

 • Dacă câștigi între 25x și 100x miza inițială, poți alege să pariezi câștigul pentru 10 rotiri gratuite suplimentare. Dacă săgeata se oprește pe secțiunile vezi, primești 10 rotiri care se adaugă câștigului inițial. Dacă ajungi pe zonele roșii, pierzi toată suma.
 • Dacă câștigi peste de 100x pariul, poți alege să colectezi câștigul sau să îl schimbi pentru 10 rotiri gratuite. Acestea pot aduce mai mult decât 100x sau mai puțin, depinde de norocul tău. Așa că alege cu atenție! 
schimbarea castigului Apollo Pays

Rotiri gratuite, repetări ale rotirii și schimbarea câștigului – o multitudine de funcții speciale pentru suplimentarea șanselor de câștig

Combinația de funcții suplimentare din Apollo Pays este extraordinară. Nu numai că avem de-a face cu sistemul Megaways, dar Big Time Gaming pare că a folosit toate atuurile sale în acest joc. Repetările rotirilor hold and win, cele 10 rotiri gratuite cu multiplicator nelimitat și opțiunea de a schimba sau paria câștigurile sunt unelte excelente. Dacă ești ca mine, vei aprecia versatilitatea oferită de Apollo Pays chiar și fără posibilitatea de a cumpăra funcțiile speciale. 

Apollo Pays – Grafică și Sunet

Sunet și GraficăSpecificații
Grafică2D
Optimizat pentru mobilDa
MuzicăMitologică și de aventură
DesignAnimațiile și grafica utilizate complimentează tema aleasă și totul arată excelent

O experiență totală din punct de vedere audio-vizual

Un joc cu atât de multe funcții suplimentare poate deveni puțin “înghesuit” dacă partea grafică nu este tratată cu atenție. Totuși, Big Time Gaming s-a achitat excelent de această îndatorire. Elementele grafice, animațiile, simbolurile, totul este integrat perfect în temă și arată extraordinar. Sigur, puteau renunța la unele efecte sonore atunci când încasezi câștigul care sunt mai degrabă pretabile jocurilor vechi. Dar acest lucru nu m-a deranjat atât de tare ținând cont de toate celelalte aspecte pozitive.

Soluții în Caz că Întâmpini Probleme cu Jocul

În cazurile rare în care întâmpini probleme cu Apollo Play la unul din cazinourile online recomandate de noi, poți rejuca runda cu probleme după ce accesezi iar jocul. Poți, de asemenea, să omiți rejucarea rundei și vei primi câștigul, dacă acesta a avut loc, direct în cont. 

De asemenea, dacă nu se activează funcția de rejucare a ultimei runde, îți recomand să apelezi la departamentul de relații cu clienții a cazinoului respectiv. Ține cont de faptul că în cazul unei defecțiuni software sau hardware, toate pariurile și plățile afectate sunt nule și sumele pariate sunt returnate automat. 

Verdictul Nostru

A fost foarte plăcut să analizez Apollo Pays și să împărtășesc experiența cu voi. Acesta este unul dintre jocurile noi pe care le așteptam demult. Multiplele elemente de noutate, funcțiile de câștig foarte bine construite, și cele 117,649 moduri ce câștig fac deliciul jucătorilor. 

Funcția de schimbare a câștigului este foarte incitantă și provoacă jucătorii la o alegere interesantă care poate merge în ambele direcții. De asemenea, rotirile gratuite și repetarea rotirii hold and win sunt excelent folosite pentru a da jocului un plus de valoare. Îți recomand să încerci acest joc cât mai curând pentru a te convinge de toate avantajele. 

Sloturi Similare cu Apollo Pays

Dacă vrei să încerci mai multe jocuri inspirate din mitologie, îți recomand următoarele sloturi:

 • Rise of Olympus
 • Age of the Gods: Prince of Olympus
 • Thunderstruck II
Apollo Pays
94
Scor

x116030

Profit maxim (x Miza ta)

96.6%

RTP

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?