Despre

Nume
Money Train
lansat
2019-08-06
Furnizor

Informații profit

RTP
96.2%
Profit maxim (x Miza ta)
x20000
Volatilitate
Ridicat
Linii de plată
40

Miză

Miză maximă
50
Miză minimă
0.2

Recenzie Money Train

Lansat în 2019 de Relax Gaming, Money Train este un slot video ce îmbarcă jucătorii într-o călătorie Western cu câștiguri impresionante și multă aventură. Dacă ești deja intrigat de ce oferă acest slot online, te invită, să descoperi detalii despre cum se joacă, funcții bonus, combinații câștigătoare, RTP, și multe altele!

intorucere money train slot

Cum am Testat Money Train

La fel ca toate jocurile prezentate pe site, Money Train a trecut printr-un proces amănunțit de testare. Plecând de la a parcurge informațiile oferite de Relax Gaming, am parcurs tabelul de plăți și am aplicat următorii pași:

 • Simboluri – am verificat tabelul de plăți pentru a mă familiariza cu simbolurile și combinațiile de câștig. Așa cum era de așteptat, simbolurile sunt legate de trenuri dar combină și elemente din vestul sălbatic
 • Limitele Pariului – am testat butoanele principale ale jocului pentru a le verifica funcționalitatea, pariul minim, maxim, și funcțiile joc automat sau turbo. Jocul oferă modul de joc automat în timp ce pariul minim este de 0,10 RON iar cel maxim este de 50 RON
 • Procentajul de Câștig – am jucat sute de rotiri cu mize diferite pentru a observa plățile și RTP-ul care este de 96,2%
 • Volatilitate – volatilitatea Money Train este mare, acest lucru însemnând că pot trece perioade destul de lungi între două câștiguri dar acestea vor fi consistente
 • Frecvența Câștigurilor – câștigurile sunt ceva mai rare în Money Train dar valoarea acestora este mai mare decât în jocurile cu volatilitate medie sau mică
 • Câștig Maxim – câștigul maxim în Money Train este de 20,000x suma pariată
 • Simboluri Wild, Repetări ale Rotirii și alte Funcții – jocul are simbol wild reprezentat de două puști în X, cu textul Wild. De asemenea, există o rundă bonus cu multiplicator și 3 rotiri. 
 • Cumpărare Bonus – slotul Money Train oferă posibilitatea de a cumpăra funcția bonus, fără să fie nevoie să o activeze cu 3 simboluri Bonus
 • Joc Bonus – trei simboluri Wild declanșează runda bonus cu simboluri speciale, multiplicatori și 3 rotiri
 • Grafică și Sunet – grafica este 2D iar coloana sonoră și efectele sonore sunt potrivite temei pentru o atmosferă perfectă

Joacă Money Train cu cele mai Bune Bonusuri

Deoarece Relax Gaming este un producător de jocuri foarte popular, nu este greu să găsești un cazino ce oferă Money Train. Mai mult decât atât, jocul a avut succes încă de la început așa că majoritatea cazinourilor online s-au grăbit să îl includă în oferta lor.

Simboluri și Câștiguri în Money Train

Simbolurile de pe Role

Money Train propune o temă Western așa că simbolurile de pe role trebuiau să se înscrie în aceeași notă. Astfel, pe lângă simbolurile clasice din cărțile de joc – romb, treflă, inimă neagră și roșie – vei descoperi pe role portretele unor cowboy și pistolari.

simboluri money train

Jocul dispune și de un simbol Wild reprezentat de două puști, simbol ce ține poate să substituie toate celelalte simboluri (cu excepția simbolului BONUS) pentru a forma combinații câștigătoare.

Linii de Plată

Money Train oferă 40 de linii de plată dispuse pe 5 role și 4 rânduri. Liniile de plată sunt fixe, numărul acestora nu poate fi scăzut. De asemenea, este bine de știut că plățile sunt analizate numai de la stânga la dreapta. 

Nivelurile Pariului și Funcția de Joc Automat

Money Train este un joc accesibil tuturor categoriilor de jucători din prisma sumelor ce pot fi pariate pe fiecare rotire. Poți paria cu un minim de 10 bani în timp ce suma maximă urcă până la 50 RON. Cele 40 de linii de plată sunt fixe și nu se pot modifica, dar jocul oferă suficiente niveluri are pariului pentru toată lumea.

Dacă nu dorești să joci rotire cu rotire, poți folosi funcția de Joc automat. Aceasta îți permite să setezi jocul să învârtă rolele între 10 și 1000 de rotiri fără intervenția ta. De asemenea, poți seta limite de pierdere, de câștig total, sau câștig unic.

Procentajul de Returnare la Jucător (RTP)

Money Train oferă un RTP de 96,02% ceea ce îl situează în limitele normale pentru acest tip de joc. Să nu uităm că majoritatea cazinourilor online oferă un RTP general de 97%.

Volatilitate și Frecvență a Câștigurilor

Datorită multiplelor runde bonus dar și construcției sale, Money Train este un joc cu o volatilitatea foarte ridicată. Asta înseamnă că pot trece perioade destul de lungi fără o plată. Dar când aceasta se va arăta, va fi una generoasă.

Câștig Maxim

Money Train nu are un jackpot fix sau progresiv dar oferă un câștig prin rundele sale bonus de 20,000 de ori pariul inițial. Acest lucru îl face să fie unul dintre cele mai generoase sloturi de la Relax Gaming.

castig maxim money train

Money Train vine cu un pariu minim accesibil dar nu trebuie să uitați de volatilitatea foarte ridicată

Mi-a plăcut foarte mult că Money Train poate fi jucat cu un pariu foarte mic, ceea ce îl face accesibil tuturor tipurilor de jucători. Totuși, datorită volatilității ridicate, e posibil ca fără un sold masiv, să nu obțineți câștiguri mari.  

Funcțiile Speciale din Money Train

Pe lângă combinațiile câștigătoare din jocul de bază și cele realizate cu ajutorul simbolului Wild, Money Train vine cu o rundă bonus menită să îți crească șansele de câștig.

Simboluri Wild și alte Funcții

Atunci când simbolul BONUS apare simultan pe rolele 1,3 și 5, se declanșează runda bonus Money Cart. Imediat simbolurile care au dus la această rundă afișează o valoarea care devine multiplicatorul pariului și încep 3 rotiri gratuite.

Pe durata celor 3 rotiri, alte simboluri bonus activează diverse funcții, după cum urmează:

 • Bonus – adaugă la multiplicatorul inițial al pariului
 • Persistent Collector – afișează o valoare de multiplicare și colectează toate valorile de pe role, aplicându-le câștigurilor din runda următoare
 • Persistent Payer – afișează o valoare de multiplicare și o aplică rotirii în curs precum și celorlalte rotiri
 • Widener – afișează o valoare de multiplicare a pariului și deschide o nouă rolă

Apariția oricărui astfel de simbol bonus pe durata rotirilor gratuite resetează numărul de rotiri la 3.

 Cumpără Funcție

Dacă în jocul standard nu poți obține funcția bonus, ai opțiunea de a o cumpăra pur și simplu. Tot ce trebuie să faci este să dai click pe butonul “Cumpără Funcție”.

Se va deschide o fereastră nouă unde trebuie să alegi valoarea pariului per rotire. În funcție de această valoare, se va seta costul totul al funcției. Apăsă iar pe cumărare pentru a finaliza tranzacția și a începe runda bonus. 

Deși are o singură rundă bonus, aceasta este foarte variată și generoasă

Recunosc că inițial mi s-a părut insuficient ca Money Train să ofere o singură rundă bonus. Dar diversitatea oferită de simbolurile ce pot apărea și acțiunile lor fac ca fiecare funcție specială să fie diferită. Opțiunea de a cumpăra funcția specială este de asemenea de apreciat.

Grafică și Sunet în Money Train

Sunet și GraficăCaracteristici
Grafică2D
Optimizat pentru mobilDa
MuzicăSonorizare tipică Vestului Sălbatic
DesignSimbolurile și animațiile sunt realizate perfect pentru a complimenta tema Western

Opinie Personală: Execuția grafică și sunetele din Money Train merg mână în mână cu restul jocului

Faptul că jocul se desfășoară într-un vagon de tren este un detaliu excelent realizat de cei de la Relax Gaming. Animațiile de început, precum și moara de vânt ce se învârte pe fundal dau dinamicitate jocului iar efectele de la câștig sau runda bonus completează perfect experiența. Suficiente animații cât să facă jocul interesant dar nu prea multe cât să nu te mai poți concentra pe câștiguri.

Soluții în Caz că Întâmpini Probleme cu Jocul

Deși se întâmplă destul de rar, nu este exclus ca Money Train să întâmpine anumite erori. De exemplu, poți fi deconectat din cauza calității slabe a internetului sau o eroare de conexiune. În acest caz, de cele mai multe ori, poți relua jocul de unde ai rămas. Dacă acest lucru nu este posibil, contactează departamentul de suport clienți al cazinoului unde joci. Trebuie să ai în vedere și anunțul producătorului cum că defecțiunea de orice fel anulează toate plățile și jocurile.

Verdictul Nostru

După ce am trecut prin toate caracteristicile și funcțiile Money Train, pot concluziona că acest slot video este unul captivant și merită încercat de toate categoriile de jucători. Grafica și coloana sonoră oferă o experiență captivantă în timp ce combinațiile câștigătoare și runda bonus recompensează pe toți cei care îndrăznesc să încerce.

Diferitele mize disponibile pentru a roti rolele fac din Money Train o alegere perfectă pentru începători și avansați iar posibilitatea cumpărării rundei bonus permite celor mai puțin norocoși să își facă propriul noroc. Per total, m-am simțit grozav învârtind rolele și bucurându-mă de Aventura din Money Train.

Sloturi Similare cu Money Train

Dacă experiența oferită de Money Train te-a încântat, continuă să te bucuri de experiențe similare jucând aceste sloturi:

Money Train
86
Scor

x20000

Profit maxim (x Miza ta)

96.2%

RTP

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?