Despre

Nume
Money Train 2
lansat
2020-09-01
Furnizor

Informații profit

RTP
96.4%
Profit maxim (x Miza ta)
x50000
Volatilitate
Ridicat
Linii de plată
40

Miză

Miză maximă
20
Miză minimă
0.1

Recenzie Money Train 2

Money Train a fost atât de apreciat de jucătorii de cazino încât cei de la Relax Gaming au decis că TREBUIE să revină cu o continuare.

La fel capredecesorul său, acest slot vine cu 40 de linii de plată dispuse pe 5 role și 4 rânduri. Restul detaliilor precum RTP-ul, simbolurile și funcțiile speciale sunt analizate de mine în rândurile următoare. Continuă să citești recenzia Money Train 2 pe CazinoPeNet!

joaca Money Train 2

Cum am Testat Money Train 2

Procedura de testare a Money Train 2 a fost aceeași aplicată primei versiuni lansate de Relax Gaming în 2019. Atunci când vorbim de continuări ale jocurilor deja lansate, este important să păstrăm aceeași metodă de testare pentru a observa diferențele dintre cele două jocuri. Iată pașii pe care i-am urmat:

 • Simboluri – am vrut să mă asigur că există continuitate atunci când vorbim de simbolurile folosite în Money Train 2. M-am bucurat să recunosc unele dintre ele care au primit și o restilizare pe cinste
 • Limitele Pariului – am modificat valoarea pariului pentru a afla care este cea mainimă și maximă. Pariul minim se menține la 0,1 RON iar cel maxim a scăzut la 20 RON, comparat cu Money Train
 • Procentajul de Câștig – am jucat sute de rotiri cu mize diferite pentru a observa plățile și RTP-ul care este de 96,4%
 • Volatilitate – la fel ca în cazul Money Train, continuarea acestui slot oferă o volatilitate mare. Acest lucru se traduce prin câștiguri mari dar c o durată de așteptare mai mare între ele.
 • Frecvența Câștigurilor – câștigurile sunt ceva dese comparat cu prima versiune de Money Train iar valoarea acestora nu a scăzut.
 • Câștig Maxim – cu puțin noroc și inspirație poți câștiga de 50,000x suma pariată în Money Train 2
 • Simboluri Wild, Repetări ale Rotirii și alte Funcții – simbolul Wild, la fel ca în Money Train, ține locul celorlalte simboluri pentru a forma combinații câștigătoare. Aceste este representat de un craniu.
 • Cumpărare Bonus – și Money Train2 îți permite să activezi funcția bonus fără a o declanșa în joc.
 • Joc Bonus – runda bonus Money Cart este menținută și în Money Train 2 fiind declanșată tot de 3 simboluri Bonus
 • Grafică și Sunet – efectele sonore și grafica duc experiența din Money Train la un alt nivel în această continuare extraordinară

Joacă Money Train 2 cu cele mai Bune Bonusuri

A fost simplu să găsesc cazinourile online care oferă Money Train 2 deoarece deja știam unde am jucat primul joc din această serie. Am fost convins că imediat după lansare aceste cazinouri s-au înghesuit să adauge slotul în lista lor de jocuri și am avut dreptate

Tot Vlad Cazino rămâne locul cel mai bun pentru a juca Money Train 2 cu bonusuri bune

E posibil să mă suspectați de favoritisme deja dar vă asigur că am încercat să rămân cât mai obiectiv cu putință. Este ceva legat de Vlad Cazino care te pune într-o stare bună și bonusul acela de bun venit precum și oferta completă de jocuri de la Relax Gaming, unul din cei mai buni furnizori, fac acest cazino greu de refuzat.

Simboluri și Combinații Câștigătoare în Money Train 2

Simbolurile Jocului

Așa cum spuneam în introducere, Money Train 2 continuă tema Western propusă în primul joc din serie dar adaugă anumite elemente SF și chiar steampunk pe alocuri. Simbolurile folosit au rămas, în cea mai mare parte, aceleași. Însă, se pot observa anumite modificări pentru a le alinia cu noua temă.

Simbolurile romb, treflă, inimă neagră și roșie au trecut printr-un proces de robotizare, prezentând șuruburi și elemente metalice în timp ce portretele pistolarilor din Money Train au făcut pasul spre viitor și aduc cu veritabili cyborgi.

tabel de plata Money Train 2

Simbolul Wild este acum reprezentat de un craniu în timp ce simbolul bonus a fost doar puțin stilizat pentru a face distincția față de prima versiune a jocului

Linii de Plată

La fel ca predecesorul său, Money Train 2 are 40 de linii de plată dispuse pe 3 role și 4 rânduri . Cele 40 de linii de plată nu pot fi modificate și plățile sunt luate în considerare de la stânga la dreapta în orice circumstanțe.

Nivelurile Pariului și Funcția de Joc Automat

Nivelul scăzut al pariului minim din prima versiune este menținut și în Money Train 2. Astfel, poți începe să rotești rolele cu un numai 10 bani în timp ce pariul maxim a scăzut la 20 RON față de 50 cât era în primul joc.

Funcția de joc automat este prezentă și în acest slot de la Relax Gaming dacă nu vrei să rotești rolele manual. Alege numărul de rotiri automate, miza și setează condițiile în care funcția de joc automat de oprește, apoi urmărește jocul și așteaptă câștigurile.

Procentajul de Returnare la Jucător (RTP)

RTP-ul lui Money Train 2 este puțin mai ridicat față de predecesorul său. 96,4% este valoarea RTP-ului față de 96,2% în primul caz. Desigur, nu este o diferență care să se facă simțită, dar orice îmbunătățire este binevenită.

Volatilitate și Frecvență a Câștigurilor Money Train 2

Volatilitatea în acest slot video rămâne foarte ridicată, la fel ca în Money Train. Așadar, dacă sperai să obții câștiguri mai dese, va trebui să îți schimbi așteptările pentru că acestea vor apărea greu și în Money Train 2. Dar vor fi substanțiale atunci când, într-un final, apar!

Câștig Maxim

O altă îmbunătățire adusă de această a doua versiune a slotului video de la Relax Gaming apare atunci când vorbim de câștigul maxim. Cu ceva noroc și inspirație, poți obține plata maximă a jocului. Asta înseamnă de 50,000 de ori valoarea mizei inițiale.

Money Train 2 oferă îmbunătățiri subtile dar consistente față de primul slot din serie

Chiar dacă este foarte similar cu slotul original, acest joc aduce un câștig maxim mult mai mare. Din păcate volatilitatea este foarte mare în continuare ceea ce înseamnă că trebuie să ai răbdare și să pregătești o bancă generoasă pentru a câștiga.

Money Train 2 – Funcții Speciale

M-aș fi așteptat de la Relax Gaming să adauge o rundă de rotiri gratuite în adevăratul sens al cuvântului în acest al doilea joc Money Train. Din păcate, aceștia s-au rezumat doar la a îmbunătăți singura rundă bonus disponibilă.

Simboluri Wild, Bonus și Funcții Speciale

Regulile rămân aceleași pentru a activa runda bonus din Money Train 2. Ai nevoie de un simbol BONUS pe rolele 1,3, și 5 în același timp. Pe lângă câștigul instant generat de aceste simboluri bonus și alte eventuale plăți de pe role, vei primi 3 rotiri gratuite cu simboluri speciale ce au diferite acțiuni atribuite:

 • Bonus – adaugă un multiplicator între 1x și 10x  
 • Bonus Auriu – adaugă un multiplicator între 20x și 200x  
 • Persistent Collector – afișează o valoare de multiplicare și colectează toate valorile de pe role, aplicându-le câștigurilor din runda următoare
 • Pesistent Payer – afișează o valoare de multiplicare și o aplică rotirii în curs precum și celorlalte rotiri
 • Sniper – afișează o valoare de multiplicare și dublează valorile altor 3 până la 8 simboluri
 • Necromancer – afișează o valoare de multiplicare și reactivează între 2 și 7 simboluri bonus speciale deja folosite
 • Reset Plus – afișează o valoare de multiplicare și adaugă o rotire la numărul total

Cumpără Funcție

Capacitatea de a cumpăra funcția specială poate să fie considerată un alt lucru în plus pentru a câștiga. Astfel, dacă dispui de fondurile necesare, nu mai trebuie să rotești rolele o veșnicie pentru a activa runda bonus. Poți folosi butonul din joc pentru a începe imediat runda.

cumparare bonus Money Train 2

Aceeași rundă bonus dar cu mai multe beneficii și surprize

Așa cum spuneam și mai sus, am sperat ca Money Train 2 vine cu funcții speciale suplimentare. Chiar dacă această așteptare nu mi-a fost îndeplinită, măcar au adăugat simboluri noi runde bonus ce pot prelungi această rundă și aduce mai multe câștiguri.

Grafică și Sunet în Money Train 2

Grafică și SunetCaracteristici
Grafică2D
Optimizat pentru mobilDa
MuzicăSonorizare asemănătoare cu Money Train
DesignSimbolurile și animațiile au fost îmbunătățite pentru un look mai modern

Din punct de vedere vizual, schimbările sunt minore comparat cu Money Train

Faptul că jocul nu vine cu multe modificări vizuale sau auditive față de Money Train nu este neapărat un lucru rău. Dorința de continuitate și de a împrumuta din succesul primului joc este evidentă. Chiar dacă scena jocului și animațiile de introducere au fost  schimbate, cei de la Relax Gaming puteau să depună ceva mai mult efort.

Soluții în caz că Experimentezi Probleme cu Jocul

Dacă vizitezi des site-ul nostru probabil că deja știi ce ai de făcut în caz că Money Train 2 se deconectează sau experimentezi alte defecțiuni. Totuși, sunt convins că avem și cititori noi așa că o să repet sfatul de a apela la departamentul de relații clienți în speranța că sesiunea poate fi reactivată. Deși cei de la Relax Gaming avertizează că defecțiunea anulează jocul în curs și câștigurile asociate, uneori se poate relua conexiunea.

Verdictul Nostru

Money Train a setat standardele foarte sus și s-a bucurat de un succes răsunător. Poate și de aceea misiunea lui Money Train 2 a fost cu mult mai grea. Per total nu pot spune că este un slot de care nu m-am bucurat. Totuși, elementele de noutate sunt destul de puține și se simte pe alocuri ca același joc cu o grafică puțin schimbată. Desigur, asta nu schimbă toate lucrurile extraordinare oferite de acest slot. Dar așteptările erau ceva mai mare de la o continuare a unui clasic.

Sloturi Similare cu Money Train 2

Dacă ți-a plăcut Money Train 2 și vrei să descoperi alte sloturi cu distracție pe șine și aburi de locomotivă, te invit să explorezi:

Money Train 2
86
Scor

x50000

Profit maxim (x Miza ta)

96.4%

RTP

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?