Primește informații complete despre industria jocurilor de noroc din România prin newsletter-ul nostru!

Vrei să știi de fiecare dată când se lansează un cazino online nou în România? Sau poate vrei să fii primul din cercul de prieteni care aude despre o ofertă cu rotiri gratuite fără depunere.

Acum e mai simplu ca niciodată să ai toate aceste informații într-un singur loc, livrate către tine cu ușurință.

Newsletter-ul CazinoPeNet colectează cele mai relevante informații despre cazinourile online, sloturile noi, ofertele avantajoase sau bonusuri exclusive și ți le prezintă într-un format prietenos.

Te conectăm cu cele mai bune cazinouri online din țară și oferim informații complete despre tot ce mișcă în industrie. De la cele mai noi oferte până la ghiduri despre cum să te bucuri la maxim de jocurile preferate, ai totul chiar aici!

Nu te costă nimic să te abonezi și să ai mereu la dispoziție informații noi despre subiectele care te interesează!

Ce primești

Oferte și PromoțiiInformații despre CazinouriGhiduri pentru Jocuri
Suntem sursa cea mai bună pentru oferte exclusive și promoții de neratat! Bucură-te de jocurile tale preferate cu bonusuri avantajoase și condiții de top!Rămâi mereu la curent! De fiecare dată când se lansează un cazino nou în România, îi facem o recenzie completă și ți-o prezentăm pentru a decide dacă este locul potrivit pentru tine!Vrei să înveți un joc nou? Sau poate să descoperi noi strategii pentru jocul preferat? Ghidurile noastre de cazino sunt concepute special pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele!

Cât de des îți vom scrie?

Promitem să nu te deranjăm decât atunci când este cazul. De cele mai multe ori o sa-ți scriem o dată pe lună. Desigur, dacă se întâmplă ceva foarte important, se poate să primești newsletter-ul nostru mai des de atât!

Dacă încă nu ești sigur nu uit că te poți dezabona în orice moment!

Aviz Legal

Facem apel la înțelegerea ta în ceea ce privește dreptul cazinourilor de pe site de a-și modifica sau elimina bonusurile și ofertele. În cazul în care se întâmplă totuși să găsești informații care au fost între timp schimbate de operatori, CazinoPeNet nu este responsabil pentru inexactitățile respective.

oficiul national pentru jocuri de noroc

De aceea îți recomandăm să verifici mereu Termenii și Condițiile înainte de a deschide un cont și a juca un bonus la cazino. De asemenea, nu îți vom recomanda decât cazinouri licențiate de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc!

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?