Detalii despre Habanero

Cu o colecție de 150 de jocuri de păcănele și jocuri de masă, Habanero este unul dintre cei mai apreciați furnizori din industrie.

Ce face ca jocurile lansate de Habanero să iasă în evidență? Plățile bune, grafică de top, linie sonoră de excepție și disponibilitate pe mobil.

Află din recenzia de astăzi care sunt cele mai bune jocuri, ce bonusuri & promoții există și la ce cazinouri online din România poți găsi furnizorul.

habanero-furnizor
Licențe  ✔Malta(MGA/B2B/643/2018), ONJN (Nr.2111/29.09.2020).
Tipuri de jocuri casino3Jocuri de păcănele, Jocuri de masă
Jocuri de păcănele144Rainbowmania, Bomb Runner, Space Goonz, Before Time Runs Out
Live Roulette 0Oferă doar o singură masă offline de ruletă
Live Blackjack0Oferă mese offline de Blackjack
Live Baccarat0Oferă mese de Baccarat offline
Jocuri de tip spectacol0Această categorie nu face parte din oferta sa.
Alte tipuri de jocuri1Videopoker
Aplicație pentru mobil    ✖Jocurile funcționează pe orice dispozitiv mobil. Nu există aplicații dedicate exclusiv dispozitivelor mobile.
Promoții incluse în joc  ✔Jackpoturi, Rotiri gratuite
Lansare2010Compania a fost înființată în 2010.
Corectitudine  ✔Certificare RNGGLIQuinel

Cele mai bune jocuri ale producătorului Habanero

Sloturile promovate de producător ies în evidență prin caracteristicile lor, cât și grafică colorată și tematicile interesante!

Dacă vrei să ai parte de o experiență de top, încearcă jocurile de mai jos:

Before time runs out – RTP de 96.68%

Before-time-runs-out

Cu un RTP de 96.68%, Before Time Runs Out este unul dintre cele mai apreciate jocuri lansate de furnizorul de jocuri Habanero. Slotul are o tematică de aventură și un câștig maxim de 100.0195x.

Jellyfish Flow – RTP de 96.69%

Jellyfish-Flow

Peste 823,543 de combinații câștigătoare! Asta oferă Jellyfish Flow, un slot ce se joacă într-un sistem de 3×3 role și are un RTP peste multe dintre jocurile din industrie. Datorită tehnologiei HTML5, Jellyfish Flow poate fi jucat de pe orice dispozitiv.

Loony Blox – RTP de 96.71%

Loony-Blox

Animălute, rotiri gratuite, RTP de aproape 97% și un layout de 5×3. Asta a fost combinația pe care Habanero a gândit-o atunci când a lansat Loony Blox și putem spune că i-a ieșit foarte bine, jocul fiind foarte popular în rândul jucătorilor.

Hot Hot Halloween – RTP de 96.62%

Hot-Hot-Halloween

Hot Hot Halloween este un joc ce celebrează, după cum spune și numele, sărbotoarea de Hallowen. Așadar, să te aștepti la mulți dovleci decorați, fantome dar și bomboane trick-or-treat. Slotul are o volatilitate ridictă și un câștig maxim de 1250.00X miza ta!

Rainbowmania – RTP de 94.14%

Rainbowmania

Rainbowmania îți poate oferi un câștig de până la 20.000 miza ta! Jocul are un sistem clasic, cu 5×3 role și poate fi jucat de pe orice dispozitiv inteligent! De asemenea, te bucuri și de funcții precum Rotiri Gratuite, Wild-uri & multe altele.

Sunt legale și sigure jocurile producătorului Habanero?

Desigur! Producătorul funcționează legal și dispune de toate licențele de funcționare, inclusiv cea obținută din partea ONJN.

În plus, sloturile de la Habanero se găsesc pe cazinouri sigure din România, unde știi cu siguranță că datele tale personale și bancare sunt pe mâini bune.

habanero-licente

Corectitudinea jocurilor promovate de Habanero

RTP-ul este unul din cele mai importante informații despre jocuri. Cele mai multe dintre sloturile lansate de Habanero vin cu o valoare de 96%, uneori fiind chiar depășite.

Toate sloturile sunt verificate periodic de instituții precum GLI și Quinel & iTech Labs.

Promoțiile incluse în jocurile Habanero

Promoțiile și bonusurile din jocurile sale reprezintă un punct forte ale furnizorului. Mai exact, cele mai multe dintre sloturile de păcănele vin cu funcții de Wild-uri, Rotiri Gratuite.

În plus, jocurile sunt eligibile și pentru a fi jucate cu bonusul de bun-venit, oferite de cele mai multe dintre platformele de joc online.

Rotiri gratuite

Rotirile gratuite vor fi declanșate de simbolurile Scatter. Trei simboluri Scatter vor declanșa aceste rotiri.

Jackpoturi

Unele jocuri includ și jackpoturi, care vin în patru variante. Există jackpot Mini, Minor, Major, cât și Grand Jackpot.

Prin ce iese în evidență Habanero?

Jocurile de calitate, RTP de top, grafică senzațională și multe colori. Cam prin asta reușește Habanero să se deosebească de ceilalți producători.

Toate sloturile sunt atent realizate, având o dinamică extrem de interesantă și, în acelaș timp, plăți bune.

Faptul că Habanero a lansat doar 150 de sloturi până în prezent spune in singur lucru: furnizorul se concrează pe calitate, și nu cantitate!

Caracteristicile inovative ale producătorului Habanero

Una din caracteristicile inovative pe care Habanero le-a introdus în producția de sloturi a fost efectuarea plăților în ambele sensuri.

Așadar, plățile pot fi realizate atât de la stânga la dreapta, ca în majoritatea sloturilor, cât și invers, de la dreapta la stânga.

De asemenea, cu cât producătorul va lansa sloturi și mai noi, cu atât acestea vor avea funcții și mai invoatoare!

Grafica jocurilor Habanero

habanero-sloturi

Grafică jocurilor Habanero este de-a dreptul senzațională, plină de culori vii și tematici care mai de care mai interesante.

Fundalurile sunt realizate într-un design adaptat jocului. De asemenea, toate jocurile sunt redate în Full HD, indiferent de dispozitivul pe care joci.

Muzica prezentă în jocurile Habanero

Muzica din sloturi este aleasă în funcție de tematică, personaje și plăți. Așadar, la fiecare plată, un sunet anume va fi activat. Același lucru se aplică și pentru funcția bonus & wild-uri.

Modul de joc al producătorului Habanero

Diversitatea este unul dintre obiectivele furnizorului, care pare să nu se fi axat pe un stil de joc anume. Așadar, indiferent de tipul de joc pe care îl preferi, cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău de la Habanero.

Jocurile producătorului Habanero sunt optimizate pentru mobil?

Habanero pe mobil

Datorită tehnologiei HTML5, toate sloturile de la Habanero sunt optimizate pentru telefonul mobil. Tot ce ai nevoie este un dispozitiv inteligent și o conexiune bună la internet.

Toate funcțiile jocului sunt disponibile, iar calitatea va fi una de top atunci când te joci direct pe mobil.

Un gând final

Habanero este un furnizor de jocuri ce se axează foarte mult pe calitatea jocurilor, oferind sloturi fără bug-uri, erori și cu un RTP bun!

Producătorul este concentrat momentan doar pe sloturi și nu oferă jocuri live, ceea ce poate reprezenta un avantaj. De ce spun asta? Toate direcțiile și cunoștințele echipei se duc în dezvoltarea unui singur tip de joc. Și asta se observă!

toate sloturile până la Habanero

Nume Rating Total RTP Profit maxim (x Miza ta) Numărul de linii Linii de plată
Before Time Runs Out 87 96.68% x66667 4 -
Calaveras Explosivas 68 96.79% x3333 - -

Întrebări Frecvente

Habanero a lansat până în prezent peste 140 de jocuri de păcănele.
Desigur. Furnizorul dispune de toate licențele de funcționare, iar jocurile sunt oferite de cazinourile de top din România.
Cele mai multe dintre jocurile de păcănele de la Habanero necesită 3 simboluri bonus pentru a activa rotirile gratuite.
Jocurile producătorului conțin jackpoturi și rotiri gratuite.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?