Ce veți găsi în recenzia jocului Aviator Crash

Lansat în urmă cu aproximativ 1 an de cei de la Spribe, unul dintre cei mai buni furnizori de jocuri, Aviator Crash se bucură de o popularitate imensă în rândul jucătorilor români.

Am jucat pentru voi acest joc și am experimentat toate elementele importante ca să le reunim în recenzia de mai jos și să vă oferim o imagine cât mai clară.

aviator-crash-pariu

După cum știți deja, ne propunem să vă oferim cele mai clare instrucțiuni, păreri și detalii atunci când facem o recenzie a unui joc sau a unui cazinou din România.

Am testat cu mare atenție acest joc și putem să vă oferim toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă bucura de o experiență perfectă. Iată ce pași am urmat pentru a vă prezenta această analiză:

Statistici despre Aviator Crash 

Dacă ne uităm la cifrele acestui joc de tip crash, lucrurile sunt foarte simple și atractive. Practic se poate juca indiferent de buget, de la un pariu minim de 0.5 RON până la pariul maxim de 400 RON. Jocul este nu doar simplu dar și ofertant pentru oricine, chiar și în varianta gratuită, doar pentru distracție.

Plus opțiunea de redare automată, completată de cea de încasare automată, care aduc un avantaj oricărui jucător.

STATISTICI AVIATOR
Pariu minim0.5 RON
Pariu maxim400 RON
Câștig maxim40000 RON
RTP97%
Redare automată👍 
Joc gratuit👍 
CaracteristiciÎncasare automată; Sistem provably fair

Pariul minim/Pariul maxim și câștigul maxim

Pe site-urile din România pe care am testat jocul, pariul minim este de 0.5 RON iar pariul maxim admis este de 400 RON. Pentru un pariu câștigul maxim posibil ajunge la 40000 RON.

RTP

Pentru Aviator Crash RTP-ul de 97% este unul decent, peste media normală a unor jocuri de noroc de la alți furnizori de renume. Astfel, un pariu bun, cu o miză pe măsură, vă poate aduce un câștig similar cu unul obținut dintr-un jackpot progresiv.

Opțiunea de redare automată

Există un buton ”Automat” pe zona de activare a jocului și acest lucru permite lansarea jocului în mod automat. Aveți toate detaliile pe tabloul de comandă al jocului, inclusiv opțiunea de Încasare automată. Trebuie să recunosc că este una dintre caracteristicile care îmi place foarte mult.

aviator-crash-multiplicator
Trăsăturile esențiale la Aviator Crash
Cel mai mult ne-a plăcut faptul că este un joc simplu dar care te prinde foarte repede. Ne atrage și tehnologia provably fair deoarece crește gradul de onestitate al jocului.

Din punctul nostru de vedere, grafica și sunetul sunt exact ceea ce trebuie pentru un joc de tip crash, elegante și simple, fără să distragă atenția jucătorilor. Ne place foarte mult opțiunea de Încasare automată, foarte utilă în situația în care pierdem conexiunea la internet chiar în timpul rundei.

Caracteristicile jocului

Aviator este un joc din categoria ”Crash” care la start presupune să plasezi un pariu iar ceea ce influențează câștigul este coeficientul de multiplicare. Caracteristica principală este rapiditatea deoarece, dacă nu te miști cum trebuie, coeficientul respectiv poate să cadă în orice moment și atunci ai pierdut banii pariați.

Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi, deoarece ai permanent controlul propriei decizii și poți alege să îți retragi pariul la orice nivel a ajuns coeficientul de multiplicare. Singurul dezavantaj ar fi că jocul nu poate fi accesat prin bonusul de bun-venit.

Aviator Crash Grafică și sunet

GraficaCulori închise și simboluri din domeniul aviației
Optimizat pentru mobil👍 
MuzicaMuzică însoțită de sunete specifice decolării unui avion
Caracteristici specialeRedare automată; Încasare automată; Sistem Provably fair
aviator-crash-functii
Opinia personală despre jocul Aviator Crash
Ne place foarte mult modul în care Aviator se prezintă, începând de la grafica sa calmă, liniștită, până la butoanele bine amplasate, la vedere pentru jucători. Opțiunile de redare muzică pot fi oprite sau pornite, după preferințele fiecărui jucător.

Cel mai mult am apreciat posibilitatea de redare automată și cea de încasare automată. Este jocul perfect ca simplitate, atractivitate și șanse de a câștiga sume potrivite cu investiția.

Cum se joacă Aviator Crash

Jocul este extrem de simplu și foarte ușor de jucat. Tehnica este destul de clară, trebuie să ai inspirația de a retrage câștigurile înainte ca avionul să decoleze. Decizia aparține în întregime jucătorului, când să retragă miza sau la ce coeficient de multiplicare preferă să acționeze. 

Ba chiar ai posibilitatea de a plasa două pariuri simultan și să urmărești gradul de creștere. Cine știe dacă nu poate fi un câștig acolo? 

Nu necesită abilități speciale sau vreo pregătire anumită deoarece tu practic trebuie să urmezi aceste etape:

Soluții pentru posibile probleme întâmpinate în joc

La un joc așa de plăcut și ușor de jucat, nu ni s-a întâmplat să întâmpinăm probleme. Chiar am testat intens fiecare opțiune, am mers pe toate variantele de joc, dar nu am experimentat nicio neplăcere. Jocul se derulează ușor, simplu și rapid, fără întreruperi sau blocări.

Totuși trebuie să rețineți că:

  1.  dacă vi se întrerupe conexiunea la internet în timp ce pariul este activ, veți beneficia de încasare automată la coeficientul respectiv și primiți banii în contul dumneavoastră în mod automat.
  2. dacă se întâmplă ca jocul să pice din motive care nu țin de jucători, ci de probleme de software ale jocului,  toate plățile sunt anulate iar pariurile vor fi rambursate.

Câteva idei importante de reținut

Pentru noi, Aviator este un joc extrem de simplu, foarte clar și cu șanse bune de a te distra și de a te relaxa. Câștigurile depind de fiecare jucător, cât de multe riscuri își asumă, dar dacă acționați la timp, puteți să vă bucurați de profit.

Dacă vă orientați după rating în alegerile dumneavoastră, atunci pentru Aviator Crash nota noastră este 5/5, fără discuție. Atuurile sale constau în simplitate, RTP foarte bun și posibilitățile de redare și încasare automată

De asemenea, Aviator Crash se poate juca și la cazinourile cu cele mai bune câștiguri din România.

Nu am reușit să identificăm aspecte negative și nici nu am experimentat probleme în testarea acestui joc. Pentru cei care doresc doar să se relaxeze fără a se concentra prea mult la calcule sau tactici, Aviator este jocul perfect. 

Concluzie: Aviator Crash este un joc de top!

Grafica și sunetul sunt aliniate ideii de simplu, eficient, plăcut și confortabil. Practic caracteristicile acestui joc se adresează unui public foarte larg iar tehnologia provably fair pe care se bazează aduce un plus de siguranță investițiilor dumneavoastră.

Drept urmare, recomandăm jocul Aviator Crash tuturor celor care au nevoie de un joc plăcut și simplu de jucat, în pauza de la muncă sau în drum spre casă, deoarece rundele se încheie rapid și vă pot aduce și un câștig atractiv.

Cu siguranță vă veți distra la fel de mult cum ne-am distrat și noi testându-l pentru dumneavoastră.

Alte jocuri de acest tip pe care le puteți juca dacă doriți

Aviator este în acest moment cel mai popular joc de tip crash la cazinourile din România. Cu siguranță există și alte jocuri din categoria crash pe care le puteți testa singuri.

Unele dintre jocurile de acest tip sunt încă noi, Aviator fiind cel mai cunoscut la acest moment.

Întrebări Frecvente

Un joc de tip crash se bazează pe tehnica multiplicatorului care crește până la cote ridicate dar se și poate prăbuși în orice moment.
Practic coeficientul de multiplicare începe de la x1 și poate urca oricât, fără o limită superioară.
Acest sistem provably fair este de fapt o tehnologie criptografică care garantează 100% fairplay și rezultate corecte ale jocului.
Da, dezvoltatorul s-a asigurat că există versiunile optimizate pentru telefoanele smart și pot fi accesate fără alte condiții.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?