Unde să joci cel mai bun joc de Ruletă Americană?

Ruleta Americană este unul dintre cele mai bune jocuri de cazinou la nivel mondial. Cazinourile de top din România oferă acest titlu redat în Full HD, atât în varianta RNG, cât și live.

Citește pe pagina noastră despre cum se joacă Ruleta Americană, reguli, bonusuri și strategii de câștig.

ruleta-americana

Dacă vrei să joci Ruleta Americană online, am pregătit o listă cu cele mai bune cazinouri. Pe toate site-urile, jocul de ruletă este redat în Full HD și prezentat de dealeri profesioniști.

În plus, poți juca Ruleta Americană direct la cazinouri pe mobil!

Stăpânește regulile de bază ale Ruletei Americane și câștigă!

Ruleta Americană este un joc de cazinou clasic care se joacă pe o roată cu 38 de numere (1-36, 0 și 00). Jucătorii plasează pariuri pe numerele individuale sau grupuri de numere, precum și pe culori sau chiar paritate.

Apoi, dealer-ul va învârti roata și va arunca o minge în interior, iar numărul la care se oprește mingea va fi câștigătorul.

Fiind vorba de mai multe versiuni disponibile ale jocului, este important să știi toate regulile ruletei!

Obiectivul Ruletei Americane

Pentru a câștiga cât mai mult, este necesar să știi ce cote Ruleta Americană sunt și ce pariuri să plasezi. La începutul rundei vei plasa un pariu pe un număr sau mai multe, culoare sau par/impar, iar obiectivul este ca mingea să pice acolo.

Tipuri de pariuri la Ruleta Americană

Fiecare joc de cazinou vine cu un set diferit de reguli și pariuri. Stai fără griji, pariurile la acest joc sunt ușor de înțeles, iar acum vom discuta despre ce înseamnă fiecare pariu în parte.

Pariuri interior la Ruleta Americană

Ai la dispoziție șase tipuri de pariuri pe interior. Uite ce înseamnă fiecare:

Pariuri exterior la Ruleta Americană

Pariurile la exterior sunt la fel de populare și îți oferă multe combinații de plată.

RTP, Plați & House Edge la Ruleta Americană

RTP (Return to Player) sau procentajul de plată al unui joc de ruleta americana variaza în functie de varianta de joc și regulile acestuia. În continuare vom discuta despre asta, cât și de plăți și avantajul casei atunci când pariezi.

Tip de pariuPlatăȘanse de câștigAvantajul CaseiRTP
Straight Up35/12,63%5,26%94,74%
Split17/15,26%5,26%94,74%
Street11/17,89%5,26%94,74%
Corner8/110,53%5,26%94,74%
Five6/113.16%7,89%92,11%
Six Line5/115,79%5,26%94,74%
Column2/131,58%5,26%94,74%
Dozen2/131,58%5,26%94,74%
Red/Black1/146,37%5,26%94,74%
Odd/Even1/146,37%5,26%94,74%
Low-High1/146,37%5,26%94,74%

RTP atunci când joci Ruleta Americană

În general RTP-ul pentru ruleta americana este mai mic decat in cazul variantei Europene. Acest lucru se datorează faptului ca există două numere suplimentare (0 și 00) în ruleta americană care cresc marginea casei.

RTP-ul poate varia între 94-95% în funcție de cazinoul online și tipul de ruletă americană jucat.

Plățile la Ruleta Americană

Un pariu split (pariind pe două numere) plătește 17 la 1. Un pariu street (pariind pe trei numere) plătește 11 la 1.

Un pariu corner (pariind pe patru numere) plătește 8 la 1. Pariul pe coloane sau pe doze plătește în general 2 la 1, iar pariul pe roșu/negru sau par/impar plătește 1 la 1.

Aceste plăți pot fi îmbunătăți folosind cele mai bune strategii la Ruleta Americană.

Avantajul Cazinoului când joci la Ruleta Americană

Marginea casei pentru ruleta americana poate varia de la 5.00% la 7.00%,în funcție de cazinou și de regulile specifice ale jocului.

Asta înseamnă că pentru fiecare 500 RON pariați, cazinoul poate să se aștepte să câștige între 25 și 40 RON, aproximativ.

ruleta-americana-cote-si-plati

Ruleta Americană versus alte tipuri de Ruletă

Ruleta Americană, Ruleta Europeană și Ruleta Franceză sunt trei dintre cele mai populare variații ale jocului de ruletă pe cazinourile online din România.

Toate jocurile vin cu un set diferit de reguli și cu șanse diferite de câștiguri.

Citește în continuare despre diferențele între aceste jocuri de ruletă și alege-o pe preferata ta!

Ruleta AmericanăRuleta EuropeanăRuleta Franceză
Variante de pariere38 de numere (0-36 + 00)37 numere (0-36)37 numere (0-36)
PariuriPariuri la interior & exteriorPariuri la interior & exterior și Pariuri SpecialePariuri la interior & exterior și Pariuri Speciale
RTP94,74%97,30%97,30%-98,65%
Avantajul cazinoului5,26%2,70%1,35%-2,70%

Ruleta Americană versus Ruleta Franceză

Ruleta Americană și Ruleta Franceză sunt două versiuni diferite ale jocului de ruletă. Principala diferență între cele două este că Ruleta Americană are un singur 0 (zero) și un 00 (dublu zero), în timp ce Ruleta Franceză are doar un singur 0.

În Ruleta Franceză există un element numit „en prison” care permite jucătorilor să-și păstreze pariurile pe numerele impare atunci când bila aterizează pe 0, în timp ce în Ruleta Americană toate pariurile sunt pierdute dacă bila aterizează pe 0 sau 00.

În concluzie, Ruleta Americană este mai puțin favorabilă jucătorilor din cauza prezenței a două zerouri.

Ruleta Americană versus Ruleta Europeană

La fel ca și în cazul de mai sus, cea mai importantă diferență constă în numărul de 0-uri. Acest lucru înseamnă că șansele de a câștiga sunt mai mari la Ruleta Europeană decât la Ruleta Americană, deoarece există o singură posibilitate de a pierde în loc de două.

În plus, regula „La Partage” se aplică în unele cazinouri, care permite jucătorilor să recupereze o parte din pariul lor atunci când bila aterizează pe 0.

Ruleta Europeană oferă șanse mai mari de câștig, cât și mai multă protecție atunci când vine vorba de pariuri necâștigătoare.

Cum să joci la Ruleta Americană online – desfăurarea unui pariu

Este foarte simplu să începi să pariezi la Ruleta Americană. Urmează pașii de mai jos:

  1. Alege masa de joc pe care o preferi (diferă în funcție de dealer și furnizor)
  2. Plasează jetoanele pe masa de pariere în funcție de numărul/numere alese.
  3. Așteaptă ca dealer-ul să închidă pariurile și să pună roată în mișcare.
  4. Atunci când mingea pică pe un anumit număr, va fi prezentată pe display
  5. Dealer-ul va plăti pariurile câștigătoare.

Strategii la Ruleta Americană pentru jucătorii mai experimentați

Ruleta este, în general, un joc de noroc. Pariorii nu pot influența numărul câștigătoare, însă pot învăța cele mai bune strategii la ruletă pentru a înțelege jocul mai bine și a își crește șansele de câștig.

Iată cele mai bune strategii la Ruleta Americană:

Strategia Martingale

strategia-martingale
Strategia Martingale la Ruleta Americană

Strategia Martingale se bazează pe ideea că, în cele din urmă, un anumit pariu va câștiga. Atunci când acest lucru se întâmplă, strategia spune că jucătorul va recupera toate pierderile anterioare și va obține un profit.

Procedura este următoarea: jucătorul începe prin a paria o sumă fixă, de exemplu 5 RON, pe roșu sau negru sau par sau impar. Dacă pariul câștigă, jucătorul se va întoarce la pariul inițial de 5 RON. Dacă pariul pierde, jucătorul va dubla pariul pentru următorul pariu. Acest proces se va repeta până când jucătorul câștigă.

Strategia Martingale Reverse

Jucătorul începe prin a paria o sumă mare, de exemplu 500 RON, pe roșu sau negru sau par sau impar. Dacă pariul este unul câștigător, jucătorul va reduce suma pariului pentru pariurile următoare, de exemplu la 250 RON. Dacă pariul pierde, jucătorul va dubla pariul pentru următorul pariu, de exemplu la 1000 RON.

Aceasta este o strategie mai conservatoare decât Martingale clasic, deoarece jucătorul începe cu o sumă mare și se concentrează pe a-și menține câștigurile în loc să încerce să recupereze pierderile.

Strategia Fibonacci

strategia-fibonacci
Strategia Fibonacci la Ruleta Americană

Strategia Fibonacci este o metodă utilizată la ruleta americană care se bazează pe secvența numerelor Fibonacci (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, etc.).

Jucătorul începe prin a paria o sumă fixă, de exemplu 5 RON, pe roșu sau negru sau par sau impar. Dacă pariul câștigă, jucătorul se va întoarce la pariul inițial de 5 RON. Dacă pariul pierde, jucătorul va adăuga ultima sumă pariată la suma pariată anterior pentru a obține suma pariului următor.

De exemplu, dacă pariul pierde, suma pariului următor va fi 5 RON + 5 RON = 10 RON. Acest proces se va repeta până când jucătorul câștigă.

Strategia D’Alembert

Dacă pariul este unul câștigător, pariul va fi redus. Spre exemplu, de fiecare data când pierzi un pariu, scazi 5 RON. Atunci când îl câștigi, mai adăugi 5 RON.

Strategia D’Alembert reprezintă o formă destul de sigură de joc. În cazul unui pariu pierdut, pariul este plusat în mod constant cu suma inițială.

Strategia James Bond

Strategia James Bond implică pariuri cu sume mici și mari pe diferite numere, cât și un număr de pariuri externe pe roșu/negru sau par/impar.

Ideea la baza strategiei este că, prin aceste pariuri, jucătorul poate scădea riscul de pierdere și să obțină câștiguri. Procesul este una destul de simplă:

Jucătorul începe de la o sumă mai mare, să spunem 500 RON, pe numerele 0,00, 1, 2 și 3. Apoi, pariează 150 RON pe par/impar și 50 RON pe roșu sau negru. Un pariu câștigător va recupera toate pierderile și vă aduce un profit.

Ruleta Americană, una dintre cele mai apreciate variații ale jocului de ruletă

Ruleta Americană online este una dintre cele mai populare variații ale jocului de Ruletă. Se poate juca la cazinourile cu cele mai bune plăți, cât și pe cele mai noi cazinouri online din România.

Totuși, comparativ cu versiunile de Ruletă Franceză & Europeană, Ruleta Americană vine cu șanse mai mici de câștig pentru jucători. Tocmai de aceea, mulți dintre începători încep cu această versiune a ruletei.

Întrebări Frecvente

Acest lucru depinde de fiecare cazinou în parte. Există platforme ce oferă și un bonus de bun-venit pentru secțiunea de jocuri live.
Fiecare strategie menționată în articolul nostru funcționează și vine cu șanse diferite de câștig. Totuși, cea mai populară este Strategia Martingale.
Principala diferență între cele două este că Ruleta Americană are un singur 0 (zero) și un 00 (dublu zero). Așadar, Ruleta Franceză vine cu mai multe șanse de câștig.
Desigur. Toate cazinourile online sunt optimizate pentru telefonul mobil, iar jocul va fi redat la o calitate de top.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?