Despre

Nume
Book of Dead
lansat
2016-01-14
Furnizor

Informații profit

RTP
96.2%
Profit maxim (x Miza ta)
x10000
Volatilitate
Ridicat
Linii de plată
10

Miză

Miză maximă
100
Miză minimă
0.01

Recenzie Book of Dead

Deși acest joc, dezvoltat de Play’N Go, este considerat ca fiind inspirat din jocul Book of Ra Deluxe, are numeroase funcții atractive și câștiguri potențiale generoase. Aflați mai multe despre funcțiile jocului, design și posibilitățile de câștig din analiza noastră.

Cum am Testat Jocul Book of Dead

Pentru a testa jocul Book of Dead am urmat cu atenție instrucțiunile dezvoltatorului și tabelul de plăți. Apoi am jucat mii de rotiri atât în modul demo cât și în cadrul unui cazino online.

Astfel, am înțeles mai bine care sunt funcțiile jocului și detaliile tehnice la care trebuie să fiu atent. De asemenea, am testat diferite niveluri de pariuri și beneficiile diverselor tipuri de câștig. Iată o listă detaliată a pașilor urmați pentru a mă asigura că am acoperit toate aspectele legate de Book of Dead.

 • Simboluri – pentru început, am accesat tabelul de plăți pentru a vedea toate simbolurile. Așa cum mă așteptam, aceastea au o temă antică și sunt bine alese
 • Limitele Pariului – am verificat pariul minim și maxim. Astfel poți paria de la 0,01 RON până la un maxim de 100 RON pe rotire
 • Procentajul de Câștig – Book of Dead are un procentaj de câștig (RTP) de 96,21%
 • Volatilitate – volatilitatea se referă la cât de frecvente sunt câștigurile și care este valoare lor. Book of Dead are o volatilitate mare, asta înseamnă că poate dura ceva până câștigi ceva, dar suma este mare atunci când se întâmplă
 • Frecvența Câștigurilor – așa cum spuneam, câștigurile apar ceva mai rar în Book of Dead dar sunt consistente
 • Câștig Maxim – conform tabelului de plăți, poți câștiga până la 250000 de monede
 • Simboluri wild, Repetări ale Rotirii și alte Funcții – simbolul carte este atât wild cât și scatter în Book of Dead. Nu există repetări ale rotirii dar 3 astfel de simboluri acordă rotiri gratuite
 • Funcție Cumărare Bonus – Book of Dead nu ofeeră jucătorilor posibilitatea de a cumpăra o funcție bonus
 • Joc Bonus – 10 rotiri gratuite declanșate de trei simboluri scatter și extinderea simbolului special pe role
 • Grafică și Sunet – cu animații 3D și o coloană sonoră orientală, Book of Dead oferă o experiență autentică strâns legată de Egiptul Antic

În continuare, te voi purta prin elementele esențiale din Book of Dead pentru a înțelege acest joc în detaliu înainte să îl joci. Descoperă simbolurile, liniile de plată, nivelul pariului, RTP-ul, și multe alte detalii folositoare.

Simbolurile

De exemplu, jucătorii vor întâlni diverse personaje din această eră precum Faraoni, Anubis, Osiris, dar și simboluri aurii cu valori de plată mai mici.

simboluri book of dead slot

Cel mai profitabil simbol este cel cu portretul personajului Rich Wild ce oferă plata cea mai înaltă cu excepția funcțiilor bonus atunci când obțineți 3, 4, sau 5 astfel de simboluri pe o linie de plată. De asemenea, simbolul strălucitor Book of Dead funcționează ca un simbol wild, dar și ca un scatter.

simboluri de plată Book of Dead

Linii de Plată

Acest joc cu sloturi include 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată. Liniile de plată pot fi modificate, poți juca cu una singură activă sau crește cu o unitate până la 10. Liniiile de plată plătesc de la stânga la dreapta, cu excepția câștigurilor Scatter care oplătesc în ambele direcții. Numai cea mai mare combinație câștigătoare per linie de plată este plătită.

Pariu Minim/Maxim, Funcție Joc Automat

Pariul minim pe Book of Dead este de 0,01 RON și se poate duce până la 100 RON dacă activezi toate liniile de plată și mărești valoarea monedei. Jocul vine cu funcție de joc automat, ce se activează din meniul de setări. Poți roti până la 500 de rotiri fără a interveni.

Volatilitate

Așa cum menționam și mai sus, volatilitatea Book of Dead este mare. Acest lucru înseamnă că poți roti de câteva ori fără câștig dar atunci când nimerești o combinație câștigătoare, șansele sunt bune să fie o sumă fumușică.

Jackpot și/sau Câștig Maxim

De asemenea, aveți posibilitatea să obțineți impresionanta sumă de 500,000 RON sau x5,000 din nivelul pariului maxim. Aceste este câștigul maxim din Book of Dead, obținut într-un jackpot non-progresiv.

combinații câștigătoare Book of Dead

Opinie personală: Book of Dead are un nivel minim al pariului accesibil, dar trebuie să fiți atenți la volatilitate

Jocul Book of Dead m-a surprins în mod plăcut prin numeroasele funcții de care dispune și bonusurile variate. Deși are potențial de a aduce câștiguri, de aproape jumătate de milion de lire, recomand jucătorilor să fie atenți la volatilitatea acestui joc. Există posibilitatea să câștigați sume generoase, dar să le pierdeți în următoarele runde cu ușurință. Așadar, recomand prudență și răbdare atunci când jucați Book of Dead.

Funcțiile jocului

Acest joc reușește să atragă jucătorii prin numeroasele funcții și bonusuri speciale pe care le oferă. Astfel, aveți mai multe șanse de câștig și vă puteți bucura mai mult de spectacolul oferit de acest joc.

Rotiri Gratuite

Rotirile gratuite reprezintă atracția principală a jocului Book of Dead. Dacă obțineți cel puțin trei simboluri scatter pe role, veți primi 10 rotiri gratuite. Mai mult decât atât, unul dintre simboluri va deveni în mod aleator un simbol expansiv care vă va ajuta să obțineți câștiguri și mai mari.

Dacă în timpul desfășurării rundei veți primi alte 3 sau mai multe simboluri scatter pe role, alte 10 rotiri gratuite sunt adăugate celor rămase. Așadar, șansele de a obține câștiguri suplimentare vor crește consistent deoarece nu există un număr maxim de rotiri gratuite ce pot fi declanșate.

Bonusuri

Pe lângă avantajul rotirilor gratuite, care sunt parte integrantă a jocului Book of Dead, dezvoltatorul garantează că veți obține și un bonus exclusiv de bun venit care este extrem de generos. Tot ceea ce trebuie să faceți este să depuneți suma pentru depozit în unul dintre cele mai bune cazinouri online menționate în acest articol. De asemenea, te vom ține la curent și cu toate bonusurile fără depunere existente la cazinourile românești.

Așadar, vă veți bucura de spectacolul oferit de acest joc inspirat din Egiptul Antic în timp ce beneficiați de avantaje gratuite de la unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de cazino online.

Opinie personală: Book of Dead oferă rotiri gratuite, dar nu are alte funcții speciale

Șansele de a câștiga profituri generoase sunt mărite de rotirile gratuite oferite de Book of Dead. Așa cum am amintit mai sus, jucătorii pot primi rotiri gratuite în diferite etape ale jocului. Chiar dacă acestea pot crește semnificativ șansa de câștig a jucătorilor, acest joc nu prezintă alte funcții speciale. Așadar, vă recomand prudență în timp ce jucați acest joc și să vă bucurați cât mai mult de spectacolul grafic și design.

Book of Dead – Grafică și Sunet

Sunet și GraficăCaracteristici
Grafică3D
Optimizat pentru mobilDa
MuzicăSonorizare tipică Egiptului Antic

 

Book of Dead te Transportă în Lumea Egiptului Antic

Designul jocului Book of Dead este spectaculos. Tema principală a acestui joc este cea a Egiptului Antic. De asemenea, există numeroase detalii specifice acestei teme care vă vor acapara atenția. De exemplu, toate simbolurile sunt strălucitoare, prezintă detalii specifice, iar grafica este fără eroare. În plus, muzica din fundal crește nivelul de dramatism și duce jucătorii și mai aproape de tema specifică jocului.

Cum se pot Rezolva Problemele care pot Apărea în Joc?

Înainte de a începe să jucați Book of Dead, vă recomand să citiți cu atenție ghidul și instrucțiunile. Pentru orice problemă care apare, vă puteți adresa departamentului dedicat serviciului clienți al cazinoului unde jucați. În plus, dacă apare o problemă tehnică în timp ce jucați, toate pariurile, dar și câștigurile vor fi anulate.

Verdictul Nostru

Ne-a plăcut enorm de mult să jucăm acest joc. Poate vi se va părea că este departe de a fi unic și original dacă analizați cu atenție tema și aspectele grafice. Cu toate acestea, există suficiente alte motive care să vă atragă să continuați să jucați acest joc. De exemplu, vă veți simți atrași de rotirile gratuite profitabile, simbolurile wild, jackpot, precum și funcționalitatea generală a jocului. În plus, acest joc a fost optimizat pentru a fi funcțional pe tabletă și telefon mobil.

Alte jocuri similare cu Book of Dead

Dacă v-a plăcut jocul Book of Dead, puteți juca și următoarele jocuri care sunt destul de similare:

 • Book of Ra Deluxe
 • Scroll of Dead
 • Mysterious Egypt
Book of Dead
93
Scor

x10000

Profit maxim (x Miza ta)

96.2%

RTP

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?