<strong>7777 gaming – În cursa pentru premii la GamingTECH Awards 2023</strong>

Evenimentul anual GamingTECH Awards 2023, așteptat cu nerăbdare în sectorul jocurilor de noroc, își propune să recunoască cele mai de succes și inovatoare companii din regiunea Europei Centrale și de Est.

Perioada de nominalizări și vot online a avut loc în lunile iunie și iulie, iar votul final este programat pentru 26 septembrie 2023, la GamingTECH CEE din Budapesta, zi în care vor fi, de asemenea, anunțați câștigătorii.

La ce categorii a fost recunoscut furnizorul

7777 gaming a confirmat că a fost nominalizat în două categorii la GamingTECH Awards 2023. Compania a fost selectată în categoriile: Cel mai bun furnizor de cazino online din CEE și Vedeta în Ascensiune – Tehnologie de cazino online în CEE.

În prezent, 7777 gaming deține un portofoliu în creștere, cu peste 100 de jocuri ce alimentează operațiunile operatorilor de jocuri de noroc din România, Bulgaria și Moldova.

Dezvoltatorul de jocuri online preconizează o extindere ulterioară în piețele de jocuri de noroc reglementate din Georgia și Muntenegru. Planurile de expansiune ulterioară includ și intrări pe piața din Croația și Serbia, conform declarațiilor 7777 gaming.

Printre cele mai populare jocuri dezvoltate de companie se numără Fortunes of Rome, Cash 100, Sea of Treasures, Jinn și Greenhats’ Jackpot, dar și jocuri inovative ca Zeus Quest și Club Mr. Luck.

Elena Shaterova, Directorul Comercial al 7777 gaming, și-a exprimat entuziasmul legat de recenta nominalizare: „Aceasta este o recunoaștere imensă a eforturilor continue și dedicate ale echipei noastre în crearea, dezvoltarea și îmbogățirea produselor companiei”, a explicat aceasta.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?