Ce Înseamnă Eliminarea Restricțiilor COVID-19 pentru Jucătorii de Cazino

De Alexandru
Publicat martie 10, 2022
Ce Înseamnă Eliminarea Restricțiilor COVID-19 pentru Jucătorii de Cazino

Conform Hotărârii nr. 16 din 8 martie 2022, toate restricțiile impuse de pandemia de COVID-19 pe teritoriul României sunt anulate. Odată cu publicarea acesteia în Monitorul Oficial, restricțiile ce vizau operatorii economici au fost ridicate în totalitate. Ce înseamnă asta pentru cazinourile din România? Multiple avantaje pe care le detaliez în rândurile ce urmează.

Eliminarea Restricțiilor privind Capacitatea

Cea mai bună veste legată de ridicarea restricțiilor de către autoritățile din România este cea legată de limitarea capacității cazinourilor. Operatorii nu vor mai trebui să limiteze accesul la 50%, putând să ocupe integral păcănelele și mesele din incinte. 

În diferitele stadii ale pandemiei de COVID-19 cazinourile fizice au funcționat fie la 30%, fie la 50% din capacitatea totală. Mai mult decât atât, au fost perioade când activitatea a fost suspendată integral. Aceste decizii au făcut ca industria jocurilor de noroc să fie foarte afectată.

Revenirea la Programul Normal

După ce diferitele stadii ale Stării de Urgență sau Alertă limitau programul tuturor operatorilor economici, acum se revine la programul normal. Cu alte cuvinte, cazinourile și agențiile de pariuri din țară nu vor mai trebui să închidă la 20:00 sau 22:00. Acestea pot reveni la programul non-stop sau cel ales de fiecare În parte. 

Implicații pentru Cazinourile Online

Chiar dacă ridicarea restricțiilor sanitare (sau epidemia de COVID-19, in general) nu afectează cazinourile online din România, există implicații și pentru aceștia. Pe perioada când cazinourile fizice nu au putut fi folosite, o bună parte din clienți s-au mutat în online. Așa că este de așteptat ca un segment de clienți să revină la cazinourile fizice dacă nu au fost convinși de mediul online. 

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?