Evolution Gaming Continuă Șirul de Achiziții

Evolution Gaming este cu un pas mai aproape de titlul de cel mai mare furnizor de jocuri de cazino din lume, în urma cele mai recente achiziții de pe piață. Gigantul suedez a anunțat recent că au ajuns la o înțelegere cu studioul Nolimit City din Malta pentru suma de 340 de milioane de Euro.

Următorul Pas în Parcursul Evolution Gaming

Evolution va achiziționa întregul pachet de acțiuni al Nolimit City pentru 200 de milioane de euro, fără numerar și fără datorii, precum și plățile aferente. Acesta din urmă se va baza pe EBITDA al Nolimit City pentru următorii trei ani, cu un maxim de 140 de milioane de euro.

Achiziția Nolimit City se încadrează în strategia pe termen lung a Evolution de a deveni lider global în jocurile de cazinou online. Evolution a fost numărul unu absolut printre furnizorii de jocuri live de ani de zile, dar se pare că își dorește controlul total al furnizării jocurilor de noroc.

După ce a achiziționat nume enorme precum Big Time Gaming (BTG), NetEnt și Red Tiger Gaming, a venit rândul celor de la Nolimit City să se alăture acestui real conglomerat.

Cu portofoliul Nolimit City, Evolution are un atu puternic pentru a-și consolida poziția pe piața sloturilor online. Nolimit City este cunoscut în industrieca un inovator, cu sloturi noi, adesea originale și profitabile.

Datorită aprobărilor și reglementărilor necesare, achiziția oficială se va finaliza abia în trimestrul al treilea din 2022.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?