NetBet anunță noi sloturi adăugate pe platformă

Publicat iulie 26, 2023
NetBet anunță noi sloturi adăugate pe platformă

NetBet, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de cazinouri online, a anunțat noul parteneriat cu SlotMatrix.

Prin această colaborare, jucătorii NetBet vor avea acces la portofoliul exclusiv de jocuri SlotMatrix de la studiourile interne EveryMatrix, Armadillo și Spearhead, oferind o selecție îmbunătățită de titluri care să răspundă preferințelor și gusturilor tuturor jucătorilor.

Ce jocuri vor fi adăugate în portofoliul disponibil la NetBet

Unul dintre punctele de atracție ale parteneriatului este includerea de sloturi precum Queen of Egypt Exotic Wilds, Sweet Gems, Lara Jones in Cleopatra II, Book of Soul și Wild Gold.

Sweet Gems oferă o aventură delicioasă cu o tematică de bomboane, răsfățând simțurile jucătorilor cu culori vibrante și runde bonus.

Queen of Egypt Exotic Wilds invită jucătorii să dezvăluie comori antice ascunse, să aleagă din trei niveluri de volatilitate în runda de rotiri gratuite și să caute premii uriașe dacă reușesc să prindă unul dintre simbolurile Exotic Wild ale jocului.

Declarațiile companiilor

Claudia Georgevici, manager PR, NetBet, a declarat: „Suntem încântați să colaborăm cu SlotMatrix și să le aducem jocurile palpitante jucătorilor noștri. Colaborarea noastră reprezintă un pas semnificativ în angajamentul nostru continuu de a oferi cea mai bună experiență de joc jucătorilor noștri. Adăugarea titlurilor SlotMatrix în portofoliul nostru de jocuri va îmbunătăți, fără îndoială, entuziasmul și divertismentul pentru jucătorii noștri din întreaga lume.”

Razvan Haiduc, CEO EveryMatrix, a declarat: „NetBet este un brand grozav, popular într-o varietate de piețe, așa că suntem foarte încântați să încheiem acest parteneriat și să oferim jucătorilor lor o gamă diversă de conținut inovator și extrem de atractiv prin oferta noastră unică de integrare pe piață, SlotMatrix.”

Autor
Expert Cazinou Online
Pentru a ajuta pasionații de jocuri de noroc să descopere cele mai utile informați despre cazinourile online, Vlad a devenit autor de recenzii și ghiduri. Află de la el tot despre cazinouri, metode de plată, bonusuri și multe altele, într-un mod clar și total transparent. În plus, Vlad este un mare fan al Jocului Responsabil și crede că aceasta este cheia succesului în jocurile de noroc.

Your casinos will be cleared

Are you sure?