Okto.Cash Disponibil la Mozzart Cazino

Clienții Mozzart Cazino pot să-și alimenteze conturile cu cash folosind această nouă metodă de plată rapidă, sigură și ușor de folosit. Soluția este oferită de grupul OKTO, o companie de top din Europa specializată în plăți digitale. Parteneriatul dintre Mozzart Cazino și Okto.Cash vine în întâmpinarea tuturor jucătorilor de cazino ce doresc să alimenteze instant contul online, prin tranzacții cash. 

Cu ajutorul Okto.Cash, membrii Mozzart Cazino ce vor să depună folosind numerar nu mai trebuie să se deplasez până la o agenție stradală. Este suficient să identifice un terminal Self Pay din cele peste 6,000 disponibile în țară și să urmeze o serie de pași simpli pentru a depune instant. 

  1. Accesezi contul tău Mozzart Cazino și selectezi Okto.Cash 
  2. Introduci suma pe care vrei să o depui și ți se generează un cod unic de plată
  3. Mergi la terminalul Self Pay, selectezi opțiunea Mozzart Cazino și introduci codul
  4. Introduci banii în terminal
  5. Transferul este făcut instantaneu către contul tău Mozzart Cazino

De asemenea, Okto.Cash colaborează cu Euronet Worldwide, o companie ce deține bancomatele Euronet în România. Vei putea folosi sistemul Okto.Cash la aceste bancomate la fel de ușor ca în cazul terminalelor Self Pay.

Reprezentantul Okto.Cash în România, Liviu Popovici, declară: “ Este crucial să înțelegem preferințele clienților atunci când vine vorba de metode de plată. Numai așa putem pune la dispoziție soluții ajustate pieței din România și chiar diferitelor audiențe din această regiune. Colaborarea cu Mozzart se aliniază abordării noastre locale pentru a oferi clienților metode de plată mobile de nouă generație, cu procesare instant și ușor de folosit”

Marcela Zarzara, Director Procese de Business la Mozzart Bet a adăugat: “Mozzart Bet este unul din liderii pieței de jocuri de noroc din sud-estul Europei. Viziunea noastră este să menținem o poziție fruntașă, conștienți că trebuie să abordăm orice segment cu un plus de inovație față de competiție.” 

“Mozzart Cazino este încântat de acest nou parteneriat cu Okto.Cash și recunoaște potențialul pe care metoda de plată o aduce clienților. Membrii noștri pot acum să alimenteze contul online Mozzart cu numerar în timp real prin Okto.cash.”

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?