Play’n GO și MADLORD: Parteneriat sonor ce promite să revoluționeze industria iGaming

Publicat august 16, 2023
<strong>Play’n GO și MADLORD: Parteneriat sonor ce promite să revoluționeze industria iGaming</strong>

Play’n GO, gigantul din domeniul jocurilor online, și MADLORD, producătorul de elită în audio pentru jocurile de noroc, anunță un parteneriat inedit, promițând să redefinească standardele de imersiune și divertisment în lumea cazinourilor online.

Cu o istorie îndelungată și o inovație constantă, Play’n GO se mândrește cu una dintre cele mai vaste și inovative colecții de sloturi video la nivel global.

Colaborarea cu MADLORD promite să aducă această experiență la un nivel fără precedent, grație expertizei de 15 ani a MADLORD în crearea de muzică, design sonor și implementare audio pentru sloturi.

Ce oferă mai exact parteneriatul

MADLORD a stabilit deja noi limite în ceea ce privește experiența audio în jocuri, cu soundtrack-uri extraordinare în titluri ca „Forsaken Kingdom”, „Castle Builder I” și „Dragon’s Myth”. Acum, ambii parteneri așteaptă cu nerăbdare rezultatele acestei colaborări, având în vedere reputația Play’n GO ca unul dintre cei mai inovatori și creativi dezvoltatori de sloturi.

Acest parteneriat simbolizează întâlnirea dintre inovație, artă și imaginație, promițând o nouă epocă în audio pentru jocurile de noroc.

Declarațiile oficialilor

Jorge De Lellis, Fondatorul MADLORD, a subliniat ambițiile lor grandioase: „Planul meu este să transform MADLORD într-unul dintre cele mai emblematic brand-uri de producție audio din lume. Această colaborare ne va permite să explorăm ideile noastre cele mai inovatoare, cu dorința de a duce divertismentul sloturilor video la un nivel nemaiîntâlnit.”

În același ton, Walter Scharold, Șeful Departamentului Audio la Play’n GO, a adăugat: „MADLORD aduce o abordare proaspătă designului audio pentru sloturi. Viziunea unică și versatilitatea lor se potrivesc perfect cu misiunea noastră de a fi cel mai bun furnizor de conținut iGaming din lume.”

Autor
Expert Cazinou Online
Pentru a ajuta pasionații de jocuri de noroc să descopere cele mai utile informați despre cazinourile online, Vlad a devenit autor de recenzii și ghiduri. Află de la el tot despre cazinouri, metode de plată, bonusuri și multe altele, într-un mod clar și total transparent. În plus, Vlad este un mare fan al Jocului Responsabil și crede că aceasta este cheia succesului în jocurile de noroc.

Your casinos will be cleared

Are you sure?