Posibile Fraude la Unibet

De Alexandru
Publicat octombrie 14, 2022
Posibile Fraude la Unibet

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat percheziții în capitală, precum și județele Ialomița, Ilfov și Călărași.

Vizate sunt diverse persoane suspectate de infracțiunea de fraudă informatică, printre care angajați Unibet România precum și pretinși pariori.

Posibilă Fraudă cu Ajutorul Traderilor

Potrivit comunicatului Poliției Capitalei, probele adunate arată că în perioada 2018-2020, nu mai puțin de cinci angajați din departamentul de trading a Unibbet au facilitat câștigarea a peste 180 de pariuri sportive.

Se presupune că acest lucru a fost posibil prin modificarea cotelor de pariuri și deblocarea unor piețe de pariere care, în mod normal, ar fi fost blocate după înciderea evenimentului.

Prejudiciul este estimat la suma de 315,000 RON dar cercetările continuă să se desfășoare pentru a stabili exact suma și persoanele implicate.

Reacția celor de la Unibet nu a întârziat să apară iar grupul Kindred a dorit să facă cunoscut că se delimitează de orice activități infracționale și va colabora cu autoritățile pentru a afla adevărul.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?