Pragmatic Play se aliază cu Reevo pentru extinderea rețelei de jocuri de noroc online

Pragmatic Play, unul dintre principalii furnizori de jocuri din industria iGaming, a încheiat un parteneriat cu Reevo, o platformă inovatoare de agregare a conținutului B2B.

Prin această colaborare, Reevo își va îmbunătăți oferta de platformă, în timp ce Pragmatic Play va avea ocazia de a ajunge la mai mulți jucători prin partenerii Reevo.

O rețea în expansiune

Prin acest acord, partenerii Reevo vor avea acces la întreaga gamă de conținuturi de jocuri oferite de Pragmatic Play, permițând jucătorilor să se bucure de unele dintre cele mai inovatoare jocuri de pe piață.

Jucătorii vor putea juca sloturile populare Gates of Olympus™ și Sugar Rush™, dar și multe alte titluri.

Partenerii platformei Reevo vor putea, de asemenea, să ofere utilizatorilor lor cele mai recente titluri de la Pragmatic Play, precum 3 Dancing Monkeys™ și Gods of Giza™.

Pe de altă parte, Pragmatic Play va beneficia în mare măsură de platforma de top oferită de Reevo.

Ce au declarat reprezentații Reevo & Pragmatic Play

„Integrăm rapid furnizori pentru a îmbunătăți semnificativ oferta noastră de platformă, iar adăugarea Pragmatic Play este un pas important datorită recunoașterii lor ca unul dintre cei mai importanți furnizori de conținut.” a declarat Petra Maria Poola, Șefa Departamentului de Vânzări de la Reevo.

„Suntem foarte încântați să ne asociem cu Reevo și să extindem accesul la jocurile Pragmatic Play pentru și mai multe branduri.” a mai adăugat Irina Cornides, Directorul de Operațiuni Pragmatic Play.

Avem o flux constant de jocuri excelente adăugate în fiecare lună la un portofoliu deja bogat de conținut de sloturi și abia așteptăm să vedem ce putem realiza împreună”, a concluzionat Cornides.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?