Slot Tracker & Slots Beast: păcănele, streameri de top & o mulțime de premii

Dacă vrei să urmărești în acțiune cei mai buni și populari streameri de sloturi de pe Twitch, ai venit unde trebuie!

De astăzi și până la sfârșitul lunii mai, doi dintre cei mai populari creatori de conținut de jocuri de noroc de la Slots Beast vor avea o serie de transmisiuni dedicate, cu o mulțime de surprize și giveaway-uri.

Totul este posibil datorită aplicației Slot Tracker, care a pus bazele acestui parteneriat.

În plus, vei vea șansa de a afla, în direct, cum funcționează aplicația și cu ce beneficii vine pentru jucători.

Slot Tracker & Slots Beast și-au unit forțele pentru unul dintre cele mai importante parteneriate ale anului

Creatorii de conținut din echipa Slots Beats sunt cei mai apreciați streameri ai comunității, ce au reușit să câștige popularitate și încredere în rândul spectatorilor datorită transparenței, dar și datorită simțul umorului și energiei din momentele de pe live-uri.

În cadrul galei IGB Affiliate Awards 2023, Slots Beats a primit mai multe premii, printre care și premiul pentru Cea mai bună campania de marketing.

De cealaltă parte, Slot Tracker este o aplicație ce îți oferă acces la cele mai importante informații din lumea cazinourilor românești și a jocurilor de păcănele.

Poți instala Slot Tracker ca și extensie din Google Chrome sau o poți descărca din magazinul Google Play.

Victoria Buttigieg, Content Marketing Strategist la Slot Tracker, și-a exprimat entuziasmul pentru această colaborare:
„Este interesant să vedem cum această colaborare prinde viață. Suntem nerăbdători să vedem Slot Tracker live în acțiune prin perspectivă streamerilor din Slots Beats și să ajungem la o audiență complet nouă de fani.”

Despre streameri, jocuri & platforme de streaming

Până pe 31 mai, duo-ul dinamic format din Win și Joey vor intra în direct de cel puțin șase ori pe săptămână. Fiecare sesiune de streaming va avea cel puțin 3 ore, acolo unde vor fi jucate titluri de la furnizori precum Pragmatic Play, NetEnt, Microgaming, BluePrint Gaming și mulți alții.

Toate transmisiunile din cadrul acestui parteneriat vor fi transmise pe Twitch, una dintre cele mai populare platforme pentru live-urile dedicate jocurilor de noroc.

În plus, utilizatorii canalului de comunicare Discord vor putea urmări, de asemenea, live-urile celor doi streameri. Pe ambele platforme vor exista subtitări atât în limba engleză, cât și în olandeză.

Aidan Tanti, Product Owner la Slot Tracker a vorbit despre ce înseamnă această colaborare pentru companie:

„Colaborarea cu streameri a fost o prioritate pentru echipa Slot Tracker de ceva vreme. Credem că este cea mai bună modalitate de a prezenta instrumentul nostru de urmărire a sloturilor în timp real unui public cu totul nou. Suntem recunoscători că lucrăm cu The Slot Beats.”

Urmărește transmisiunile și câștiga vouchere și premii în bani

Există și o mulțime de recompense și giveaway-uri pe care le poți obține dacă urmărești transmisiunile în direct, ai peste 18 ani, un cont verificat de utilizator pe platforma Slot Tracker și peste 500 de spin-uri la orice cazinou online:

  • Până la sfârșitul lunii mai, ai șansa de a câștiga premii în valoare de €200. De asemenea, jucătorul care va trimite un screenshot cu cel mai mare câștig obținut pentru un multiplier va fi recompensat cu €100.
  • În timpul transmisiunilor în direct vor exista și giveaway-uri aleatorii, acolo unde poți fi recompensat cu un voucher de €500 pentru platforma de shopping online Amazon.
  • Există premii și de €100 pentru două jocuri diferite de pe Slot Tracker: o dată pentru titlul cu cel mai mare RTP de pe aplicație, dar și pentru jocul cu cel mai mic RTP (rată de câștig).

Încearcă chiar acum aplicația Slot Tracker

slot-tracker-site
O comunitate cu peste 13.000 de jucători!

Dacă vrei să fii la curent cu sloturile cu cele mai bune plăți, ce cazinouri online se află în top și ce bonusuri oferă jocurile tale preferate, atunci este momentul să te înregistrezi pe Slot Tracker.

Instalează aplicația, fă-ți un cont de utilizator și află, în timp real, totul despre sloturi. Aplicația este securizată și 100% legală, iar toate datele tale sunt pe mâini bune.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?