Wazdan, sfârșit de 2023 de excepție: noi jocuri & promoții atragătoare

Wazdan, unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri de noroc și servicii din universul cazinourilor online, și-a anunțat recent planurile pentru ultimul trimestru al anului 2023.

Conform companiei, Wazdan va lansa atât jocuri imersive, cât și promoții atractive.

Cu ce ”se laudă” Wazdan în ultimul trimestru al anului 2023

În ultimul trimestu (septembrie-decembrie) Wazdan a confirmat că va lansa 10 jocuri noi.

Titluri precum Book of Faith, 20 Coins și 9 Bells vor fi adăugate în catalogul companiei și vor fi disponibile pe cele mai bune cazinouri online.

Pe lângă un număr ridicat de titluri lansate, acestea vor veni la pachet cu o serie de funcții inovatoare, concepute să capteze atenția și să răspundă nevoilor unui public variat.

Wazdan are de gând să lanseze și Black Horse Cash Out Editio, cea mai recentă adăugare la una dintre seriile lor extrem de populare.

Furnizorul vrea să lanseze și două jocuri de păcănele de lux: 12 Coins Grand Golden Edition și 9 Coins Grand Diamond Edition.

Aceste jocuri vor aduce „o doză autentică de strălucire”, conform comunicatului de presă Wazdan.

Noi promoții pentru jucători!

Wazdan a confirmat și o nouă serie de promoții ce vor fi disponibile în rețeaua cazinourilor partenere, cu un fond total de premii de peste 2.7 milioane de euro. Promoțiile vor include atât jocuri clasice, cât și titluri ce urmează a fi lansate în viitorul apropriat.

Ca și în trecut, toate promoțiile și bonusurile vor fi lansate prin intermediul Mystery Drop, una dintre cele mai populare unelte ale companiei.

Andrzej Hyla, directorul comercial al Wazdan, a comentat: „A fost un an extrem de recompensator pentru noi până acum, și suntem încântați să prezentăm planurile noastre pentru finalul anului 2023.” El a dezvăluit că echipa este entuziasmată de noile promoții și lansări care urmează să completeze un an deja plin.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?