Cele mai bune jocuri de craps live cu dealeri

Jocurile live de craps sunt o versiune online a jocului de craps, în care jucătorii se bucură de experiența autentică a jocului de craps jucat în cazinouri, dar în mediul online.

În jocurile live de craps la cazinourile din România, un dealer în direct gestionează jocul, împărțind zarurile și plasând pariurile. Jucătorii pot plasa pariurile lor prin intermediul unei interfețe online și pot vedea rezultatele jocului în timp real.

În general, jocurile live de craps sunt o modalitate excelentă de a experimenta jocul de craps într-un mediu virtual, oferindu-vă o experiență autentică de cazinou în confortul propriei case.

Ce face un cazinou Craps live cu dealeri unul de top?

Jocul de Craps se află în preferințele jucătorilor români atunci când aleg un joc live cu dealer, alături de titluri precum Ruletă sau Blackjack.

Craps vine cu un set simplu de reguli și poate fi jucat pe cele mai multe dintre cazinouri. Totuși, ai grijă să alegi o platformă licențiată ONJN, reușind astfel să îți păstrezi datele în siguranță.

Datorită popularității, cei mai buni furnizori de jocuri lansează, în mod frecvent, diverse variații de Craps. Toate jocurile fiind redat la o calitate de top și prezentate de dealeri profesioniști.

Iată la ce ne-am uitat atunci când am ales un cazinou live craps:

Cât mai multe variații de craps live cu dealer

Variații Craps Online

Este important să ai de unde alege. Fie că discutăm despre un joc de păcănele sau Craps, diversitatea este cheia.

Astfel, este important să alegi un cazinou ce oferă jocuri craps live de la furnizori precum Evolution sau Playtech.

Fiecare versiune de Craps vine cu un set diferit de reguli și plăți!

Plăți bune

Din fericire, poți juca Craps direct la cazinourile cu cele mai mari câștiguri.

Ai parte de cele mai bune cote pentru pariurile tale. De asemenea, este ocazia perfectă de a testa o parte din Strategiile la Craps.

Bonusuri & Promoții generoase

Live Craps este unul dintre jocurile ce se bucură de niște bonusuri & promoții excelente din partea operatorilor!

Totuși, este important să alegi un cazinou online ce dispune de o ofertă de bun-venit în secțiunea de Jocuri Live.

Multe dintre cazinourile online oferă și alte promoții, valabile pentru jucătorii deja înregistrați.

Ce sunt jocurile de Craps cu dealer live?

Jocurile de Craps cu dealer live sunt o versiune online a jocului de craps în care jucătorii pot interacționa cu un dealer real prin intermediul unei camere video și a unui chat live.

Aceste jocuri oferă o experiență mai autentică și mai interactivă decât jocurile automate de craps. În timpul jocurilor de Craps cu dealer live, jucătorii pot plasa pariuri și pot vedea dealerul aruncând zarurile pe o masă de craps reală.

Dealerul poate răspunde întrebărilor jucătorilor prin intermediul chat-ului live, ceea ce face ca jocul să fie mai interactiv și mai social.

Un alt avantaj al jocurilor de Craps cu dealer live este că jucătorii pot urmări toate acțiunile din timp real și pot fi siguri că jocul este corect și echitabil, deoarece toate deciziile și rezultatele sunt determinate de zaruri reale.

Care este diferența între Craps online și Craps cu dealer live?

diferente_craps

Există câteva diferențe importante între jocurile de Craps online și cele cu dealer live:

Cum poți să joci Craps cu dealeri live?

Urmează pașii de mai jos și joacă Craps live la cazinouri online din România.

Există mai multe opțiuni pentru a juca craps cu dealeri live online, iar procesul general este destul de similar cu jocul într-un cazinou fizic. Iată pașii de urmat:

 1. Alege un cazinou online care oferă opțiunea de craps cu dealeri live.
 2. Accesează secțiunea de craps live din cazinoul online.
 3. Plasează o miză pe masa de craps.
 4. Așteptă ca dealerul live să spună „Pariurile sunt deschise!” și să plasezi miza pe una dintre zonele de pariere ale tablei de craps.
 5. După ce toți jucătorii și-au plasat pariurile, dealerul live va arunca zarurile.
 6. După fiecare rundă, dealerul live va plăti câștigurile și va colecta pierderile.
 7. Continuă să joci craps live cu dealeri în direct, plasând mize pe diferite zone de pariere ale tablei și urmărind cu atenție aruncările de zaruri.

Pentru a îmbunătăți experiența ta de joc, asigură-te că înțelegeți regulile și strategiile de bază ale crapsului înainte de a începe să jucați cu dealeri live. De asemenea, ia în considerare faptul că este important să joci responsabil și să îți stabilești un buget pentru jocurile de noroc.

Strategii la jocurile de Craps online cu dealeri live

Există mai multe strategii Craps pe care le poți utiliza. Până a trece însă la strategii, asigură-te că ai înțeles foarte bine regulile jocului. O metodă simplă este să joci Craps cu dealeri live pe gratis.

Iată câteva dintre strategiile disponibile:

Pariați pe „Pass Line”: Aceasta este una dintre cele mai populare strategii la Craps. Pariați pe „Pass Line” și apoi aruncați zarurile.

Dacă iese 7 sau 11, câștigați, iar dacă iese 2, 3 sau 12, pierdeți. Dacă iese un alt număr, acesta devine „punctul” și trebuie să aruncați din nou până când obțineți același număr sau un 7.

Pariați pe „Don’t Pass”: Aceasta este o strategie mai riscantă, dar poate fi eficientă. Pariați pe „Don’t Pass” și apoi aruncați zarurile.

Dacă iese 2 sau 3, câștigați, iar dacă iese 7 sau 11, pierdeți. Dacă iese 12, este o „egalitate” și nu pierdeți și nici nu câștigați. Dacă iese un alt număr, trebuie să aruncați din nou până când obțineți același număr sau un 7.

Pariați pe „Come”: Aceasta este o strategie similară cu „Pass Line”, dar puteți plasa pariul după ce jocul a început. Pariați pe „Come” și apoi aruncați zarurile.

Dacă iese 7 sau 11, câștigați, iar dacă iese 2, 3 sau 12, pierdeți. Dacă iese un alt număr, acesta devine „punctul” și trebuie să aruncați din nou până când obțineți același număr sau un 7.

Reguli de bază ale jocului de Craps cu dealeri live

Craps online cu dealeri live vine cu un set simplu de reguli:

 1. Jocul începe atunci când primul jucător aruncă zarurile (cunoscut sub numele de „shooter”).
 2. Jucătorii plasează pariuri pe rezultatul aruncării zarurilor.
 3. Aruncarea zarurilor constă în aruncarea a două zaruri pe masă. Dacă suma celor două zaruri este 7 sau 11, jucătorii care au pariat pe „Pass Line” câștigă.
 4. Dacă suma este 2, 3 sau 12, jucătorii care au pariat pe „Don’t Pass” câștigă.
 5. Dacă suma este un alt număr decât cele menționate mai sus, acel număr devine „punctul”. Shooterul aruncă din nou zarurile până când obține același număr sau un 7.
 6. Jucătorii pot plasa și alte tipuri de pariuri, cum ar fi „Come” sau „Don’t Come”. Aceste pariuri sunt similare cu „Pass Line” și „Don’t Pass”.
 7. Dealerul plătește câștigurile și colectează pariurile pierdute după fiecare aruncare de zaruri. După fiecare rundă, jucătorii pot decide să continue jocul sau să se retragă.
 8. Jocul continuă cu un alt shooter care aruncă zarurile, iar ciclul se repetă.

Pentru a înțelege cât mai bine regulile, joacă câteva jocuri de craps cu dealeri live pe gratis.

Sfaturi pentru jocul craps live cu dealeri

Așadar, este necesar să știi bine jocul de Craps online cu dealeri și joci cu responsabilitate.

Cei mai buni furnizori de Craps live cu dealeri

Cei mai buni furnizori din industrie oferă o mulțime de variații de Craps, disponibile pe cele mai bune cazinouri.

Astfel, ai parte de un titlu de top, redat în Full HD și disponibil direct pe telefonul mobil sau orice alt dispozitiv inteligent.

Iată ce dealeri de Craps oferă unele dintre cele mai bune jocuri:

Evolution Gaming

Evolution Gaming oferă două jocuri de Craps în prezent: Craps Live și Super Sic Bo.

Playtech

Playtech este un alt furnizor important de jocuri de live craps, oferind o varietate de opțiuni de joc.

Ezugi

Furnizorul de jocuri de cazinou live oferă o versiune de craps live cu dealeri reali, cu o varietate de opțiuni de pariere și pariuri laterale.

Joacă Craps live la cele mai bune cazinouri

Ai acces la cele mai bune cazinouri din România să te joci live Craps cu dealeri reali.

Toate platformele menționate de noi în articolul de astăzi sunt 100% legale și sigure, iar în plus te bucuri și de promoții de top.

De asemenea, poți să te joci direct pe mobil și să faci plăți prin cele mai metode.

Întrebări Frecvente

Există mai multe cazinouri din România ce îți oferă acces la cele mai bune jocuri de Craps Live. O variantă excelentă este operatorul Unibet!
Desigur. Asigură-te că operatorul unde te-ai înregistrat dispune de o ofertă de bun-venit pentru categoria de jocuri live.
Toate site-urile menționate de noi oferă jocuri de Craps live 100% legale.
Da! Joacă Craps live direct de pe telefonul mobil, fie din browser, fie din aplicația cazinoului.
Craps live este prezentat de un dealer real, în timp ce jocul online este automizat.
Joacă craps live cu dealeri pe gratis pentru a învăța regulile și plățile.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?