lightning-roulette-rng
Nume:Lightning Roulette
Producător:Evolution Gaming
Volatilitatea jocului:variabilă
RTP-ul jocului:97,3%
Caracteristicile principale:Intervale RTP, multiplicatori
Liniile de plată:
Miza minimă pentru toate liniile:0,2 RON
Miza maximă:5.000 RON
Câștigul maxim din joc:500x

Recenzia Ligthning Roulette

Această variantă a jocului de ruletă se distinge de celelalte mese de ruletă prin faptul că aceasta conține numere Lightning.

Pariurile directe plătesc 30x în loc de 35x, scopul fiind cel de a se contribui la câștigurile multiplicate. În plus, poți declanșa oricând multiplicatorii din joc.

Unde poate fi jucat Lightning Roulette

Jocul este produs și oferit de Evolution Gaming. Prin urmare, este regăsit în ofertele cazinourilor care colaborează cu acesta.

Cum joci Lightning Roulette

Jocul are aceleași reguli cu varianta clasică de ruletă. Plasezi pariul, apoi roata se va învârti și bila va ateriza pe un număr.

Însă, poți declanșa și multiplicatori care îți pot aduce un câștig de la 50x până la 500x. Roata are 37 de căsuțe pe care poți paria, dar poți plasa și pariuri mai complexe la cele mai bune cazinouri online.

Poți câștiga mai mult decât valoarea mizei tale
Jocul oferă șanse de multiplicare a mizei ori declanșarea multiplicatorilor. Aceștia sunt un real atu de care te poți folosi.Dacă nimerești multiplicatorul, îți poți mări considerabil câștigul.

Simbolurile și plățile din jocul Lightning Roulette

lightning-roulette

Roata are 37 de secțiuni, fiecare conținând un număr. Numerele vor fi distribuite pe culorile roșu și negru, în mod intercalat. Plățile sunt făcute diferențiat, în funcție de pariu, miză și dacă ai primit sau nu multiplicatorul.

Simbolurile jocului

Simbolurile prezente în joc sunt numere de la 0 la 36, deci pe roată vei regăsi 37 de secțiuni. Acestea sunt așezate pe secțiuni colorate în roșu sau în negru. Astfel, jocul se aseamănă foarte mult cu varinata de Ruletă Europeană și Franceză.

Plățile din joc

Tip de pariuPariuRata de platăNumere incluse
ExteriorRoșu sau negru1:118
ExteriorDuzină sau coloană2:112
ExteriorMic sau mare1:118
ExteriorPar sau impar1:118
InteriorPe colț8:14
InteriorStraight Up29:1 până la 499:11
InteriorSplit (împărțit)17:12
InteriorPe linie5:16
InteriorStreet11:13

Limitele de pariere și funcția de Autoplay

Miza minimă ce poate fi plasată în joc este de 0,2 RON, iar cea maximă are o valoare de 5.000 RON. Poți folosi Autoplay pentru a repeta un anumit pariu pentru mai multe runde de joc.

Poți apăsa pe buton după ce plasezi pariul.

Volatilitatea jocului, rata de succes și RTP-ul jocului

RTP-ul jocului depășește media pieței și este de 97,3%. Cât despre rata de succes, aceasta depinde de pariul pe care îl plasezi, de miză și de multiplicatorul pe care îl nimerești.

Și volatilitatea depinde de aceste aspecte, fapt observat și în rata de plată a fiecărui tip de pariu.

Jocul de ruletă lightning îl poți juca astfel la cazinourile cu cele mai mari câștiguri.

Care este câștigul maxim al jocului și ce jackpot este oferit?

Jocul nu oferă un jackpot, însă are o bună ofertă pentru multiplicatori. Poți primi multiplicatori ce au o valoare cuprinsă între 50x și 500x.

Prin urmare, câștigul maxim oferit este de 500x valoarea mizei plasate la joc.

De asemenea, la ruletă lightning online poți aplica și câteva dintre strategiile de ruletă.

Îți poți crește câștigurile dacă norocul îți surâde.
Faptul că jocul conține multiplicator este o surpriză, această caracteristică fiind specifică mai degrabă sloturilor.Multiplicatorii aduc câștiguri sporite, iar pariurile pot fi plasate în combinație cu strategiile de joc precum șirul lui Fibonacci sau Martingale.Plățile sunt demne de luat în seamă, iar transparența lor este de apreciat.

Ce funcții speciale se regăsesc în Lightning Roulette

În joc sunt găsite funcții speciale de multiplicare. Cu ajutorul lor poți mări câștigul rundei de până la 500x.

Multiplicatorii din joc

Multiplicatorii pot fi primiți sau nu. Însă, dacă ai noroc să îi primești, aceștia pot crește miza de la 50 de ori până la 500 de ori.

Câștigi mai mult datorită multiplicatorilor
Prezența acestor multiplicatori în joc sunt un avantaj. Poți câștiga mai mult datorită lor. În plus, aceștia adaugă un plus de suspans jocului.

Efectele grafice și sonore în Lightning Roulette

Sala de joc imită atmosfera dintr-un cazino real. Panoul ce afișează numerele de pe masă întărește sentimentul de transparență. Culorile dominante sunt roșu și negru, culori ce sunt utilizate și la roata din joc.

Muzica ambientală e potrivită cu contextul, iar efectele vizuale și sonore sunt amplificate la apariția numerelor Lightning.

Platoul de filmarePlatoul îmbină efectele unei camere reale de joc cu cele oferite de tehnologie. Culorile folosite sunt roșu și negru, iar efectele luminoase sunt inserate subtil în decor.
Optimizat pentru dispozitivele mobile👍
Muzica din jocMuzica ambientală are un stil alert ce se potrivește cu acțiunile jucătorului. Numerele fulger sunt însoțite de efecte sonore și vizuale diferite.
Caracteristicile speciale din jocMultiplicatori
Mișcările sunt însoțite de sunete pe măsură.
Muzica de pe fundal din timpul jocului are un ritm potrivit pentru acest joc. Câștigurile sunt marcate prin sunete distincte, așa cum se întâmplă și cu numerele fulger.Efectele sonore și grafice te ajută să te integrezi mai ușor în atmosfera de joc.

În încheiere

Jocul respectă regulile clasice ale ruletei, însă oferă și caracteristici suplimentare. Multiplicatorii sunt punctul forte din joc. Cu ajutorul lor poți multiplica până la 500 de ori miza ta.

Transmisiunea este calitativă, iar dealerul combină perfect atmosfera de joc reală cu cea redată de pe un platou de filmare.

Pentru a învăța regulile cel mai bine, joacă ruletă lightning pe gratis la cele mai bune cazinouri din România.

Ce jocuri merită încercate dacă ți-a plăcut Lightning Roulette

Pe piață există jocuri similare cu jocul analizat de noi. Dacă într-adevăr ți-a plăcut acesta, atunci poți testa și mese de joc precum First Person Lightning Roulette sau Auto Lightning Roulette.  

Verifică lista noastră de cazinouri live și alege-l pe cel mai bun!

Întrebări Frecvente

Numerele fulger conțin multiplicatori. Sunt selectate până la 5 numere în mod aleatoriu, cărora le este atribuit un multiplicator. Dacă ai pariat pe unul din ele, primești un multiplicator.
Câștigul maxim este de 500x. Mai exact, miza poate fi multiplicată de maxim 500 de ori.
Jocul este transmis live, deci nu poate fi testat gratuit.
Pariurile sunt similare cu cele plasate în mod frecvent la jocul de ruletă. Poți plasa atât pariuri interioare, cât și exterioare.
RTP-ul jocului este de 97,3%, deci mai mult decât media pieței.
Miza maximă în joc este de 5.000 RON.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?