Unde să joci cea mai bună versiune a Ruletei Europene?

Ruleta Europeană este o variație extrem de populară a jocului de Ruletă, iar jucătorii pot încerca jocul atât în varianta live, cât și RNG.

Dacă ești curios să aflii cum se joacă Ruleta Europeană online, ce reguli sunt și ce bonusuri poți obține, ai venit unde trebuie!

Ruleta-europeană

Ți-am pregătit o listă cu cele mai bune cazinouri online unde poți juca Ruleta Europeană. Fie că alegi să joci de pe mobil sau calculator, poți accesa cel mai bun joc de ruletă de oriunde te afli!

Toate site-urile menționate sunt licențiate de ONJN, deci nu trebuie să îți faci griji în privința datelor date personale și bancare. De asemenea, jocul de ruletă este oferit de cei mai buni furnizori din industrie.

Învață regulile de bază ale Ruletei Europene chiar acum!

Jocul de Ruletă Europeană este unul destul de simplu, fără prea multe reguli! De asemenea, există și multe strategii de ruletă, despre care însă vom discuta un pic mai târziu.

Ruleta Europeană se joacă pe o masă rotundă ce are 37 de numere (0-36). Atunci când pariurile încep, jucătorii plasează pariuri pe numere individuale sau grupuri, respectiv par/impar sau roșu/negru.

Înainte să joci, este foarte important să cunoști regulile ruletei! Pentru asta, îți recomand să cauți un cazinou unde poți juca Ruleta Europeană pe gratis!

Obiectivul Ruletei Europene

Obiectivul Ruletei Europene este să alegi unul sau mai multe numere câștigătoare atunci când plasezi un pariu.

Numărul unde bila se oprește este câștigător. Apoi, plățile sunt făcute de către dealeri iar următoarea rundă va începe în mai puțin de două minute. Acest obiectiv se aplică la toate jocurile de ruletă.

Tipuri de pariuri Ruleta Europeană

Ruleta Europeană vine cu un set simplu de reguli și tipuri de pariuri. Chiar dacă ești începător, cu siguranță le vei învăța rapid.

Haide să vorbim tipuri de pariuri Ruleta Europeană și ce reprezintă:

Pariuri interior la Ruleta Europeană

Pariurile pe interior la Ruleta Europeană sunt de cinci tipuri:

Pariuri la exterior la Ruleta Europeană

Pariurile la exterior sunt mai complexe și oferă cote mai mari

Alte tipuri de pariuri

Ruleta Europeană vine și cu o serie extra de pariuri

RTP, Plați & House Edge la Ruleta Europeană

ruleta-europeana-cote-si-plati
Cote & Plăți pentru Ruleta Europeană

Este timpul să discutăm despre alte aspecte importante ale jocului de Ruletă Europeană. Mai exact: RTP, Plăți & Avantajul cazinoului.

În continuare îți voi prezenta un tabel pentru toate tipurile de pariuri Ruletă Europeană.

Tip de pariuPlatăȘanse de câștigAvantajul caseiRTP
Straight Bet35:12.7%2.7%97.30%
Split Bet17:15.4%2.7%97.30%
Street Bet11:18.1%2.7%97.30%
Corner Bet8:110.8%2.7%97.30%
Line Bet5:113.5%2.7%97.30%
Column2:132.4%2.7%97.30%
Dozen2:132.4%2.7%97.30%
Red or Black1:148.6%2.7%97.30%
Odd or Even1:148.6%2.7%97.30%
Low or High1:148.6%2.7%97.30%
Voisin Du ZeroUp to 24:145.9%2.7%97.30%
Tiers Du Cylindre17:132.4%2.7%97.30%
Zero Game26:118.9%2.7%97.30%
Orphelin35:1 or 17:121.6%2.7%97.30%

RTP Ruleta Europeană

RTP (Return to Player) pentru Ruleta Europeană este de aproximativ 97,0%. Jocul vine cu un RTP excelent, mai ales în comparație cu Ruleta Americană, care are un RTP de aproximativ 94%.

RTP-ul poate varia însă în funcție de cazinoul din România și furnizorul jocului de Ruletă Europeană.

Plățile la Ruleta Europeană

Plățile pentru pariurile pe roșu/negru și par/impar sunt de 1 la 1. Pariurile interne, precum Straight Up (pe un singur număr) sau pe grupuri, variază în funcție de șansele de câștig al fiecărui număr sau grup de numere.

Spre exemplu, o plată pentru pariul pe un singur număr este de 35:1. Plata pentru un pariu de grup de numere este de 1 la 1, exact ca în cazul pariurilor externe. Pentru a înțelege pariurile mai bine, joacă înainte Ruleta Europeană pe gratis.

Avantajul Cazinoului când joci la Ruleta Europeană

Marginea casei la Ruleta Europeană este de 2.7% Asta înseamnă că pentru fiecare 100 RON pariați, cazinoul poate să se aștepte să câștige 2,70 RON.

Marja este mult mai bună față de Ruleta Americană, unde există un zero și un dublu zero. La Ruleta Europeană, există doar 37 de numere (1-36 și 0).

Ruleta Europeană versus alte tipuri de Ruletă

Ruleta Europeană, Ruleta Franceză și Ruleta Americană sunt unele dintre cele mai bune variații de jocuri de ruletă pe care le poți încerca la cazinourile cu cele mai mari câștiguri din România.

În continuare vom discuta despre fiecare dintre acestea și, respectiv, cu ce tip de reguli, pariuri și plăți vine.

Ruleta AmericanăRuleta EuropeanăRuleta Franceză
Variante de pariere38 de numere (0-36 + 00)37 numere (0-36)37 numere (0-36)
PariuriPariuri la interior & exteriorPariuri la interior & exterior și Pariuri SpecialePariuri la interior & exterior și Pariuri Speciale
RTP94,74%97,30%97,30%-98,65%
Avantajul cazinoului5,26%2,70%1,35%-2,70%

Ruleta Europeană versus Ruleta Americană

Ruleta Europeană și Ruleta Americană sunt două versiuni diferite ale jocului de ruletă, ce vin cu diferențe de pariuri și layout.

Principala diferență între cele două este numărul de zerouri de la ruletă. Ruleta Europeană are un singur 0, ceea ce face șansele de câștig ale jucătorului mai mari. Pe de altă parte, Ruleta Americană are două zone cu zero, existând astfel două situații în care casa poate câștiga.

Avantajul casei la Ruleta Europeană este de 2,7%, în timp ce Ruleta Americană vine cu un avantaj de 5,26% pentru casă. În plus, la Ruleta Europeană se adăuga și pariurile de tip „en prison” și „la partage”.

Ruleta Europeană versus Ruleta Franceză

În ambele variații de ruletă, avantajul casei este de 2.7%. De asemenea, jocurile se aseamăna și atunci când vine vorba de layout, pariuri, plăți și cote.

La Ruleta Franceză există și o regulă ce le poate oferi jucătorilor un anumit avantaj, fața de versiunea Europeană. Este vorba mai exact de regula „la partage”, care le dă șansa pariorilor de a își recupera jumătate de pariu în cazul în care bila pică pe numărul 0.

Cum să joci la Ruleta Europeană online – desfăurarea unui pariu

Alege din cazinourile românești de top și joacă Ruleta Europeană online la cea mai înaltă calitate, prezentată de profesioniști! Urmează pașii de mai jos:

Pasul 1: Asigură-te că ai înțeles clar regulile și plățile jocului de Ruleta Europeană

Pasul 2: Alege tipul de pariu pe care vrei să îl plasezi și miza

Pasul 3: Plasează pariul și așteaptă ca pariurile să se închide de către dealeri

Pasul 4: Apoi, dealer-ul va învârti roata și va lăsa mingea înăuntru

Pasul 5: Pariurile câștigătoare sunt plătite iar o nouă runda va începe curând

Strategii pentru jucătorii mai experimentați

Deși este un joc de noroc, este important să știi câteva dintre strategiile la ruletă din lumea cazinourilor. Vom discuta despre 4 dintre cele mai bune strategii Ruleta Europeană și te voi învăța, pe scurt, cum să le pui în aplicare.

Strategia Martingale

Strategia Martingale la Ruleta Europeană vine cu premiza că, în cele din urma, un pariu va fi câștigător. Atunci când asta se va întampla, pariorul își va recupera pierderile și va obține un profit.

Începi să pariezi o sumă fixă, cum ar fi 10 RON pe un pariu exterior. Dacă pariul este unul câștigător, te întorci la suma de 5 RON. Dacă pariul este pierdut, dublezi suma pentru următoarea rundă.

Strategia Martingale Reversată

strategia-martingale-reverse
Strategia Martingale Reversată la Ruleta Europeană

Destul de similară cu strategia clasică Martingale, strategia Martingale Reverse se bazează pe sume mai mari și pe menținerea câștigurilor, față de recupererea pierderilor.

Pentru a juca Martingale Reverse din lista de strategii Ruleta Europeană, începi un pariu de 100 RON, iar dacă pariul este câștigător, reduci suma pentru pariul următor. Dacă pariul este pierdut, vei dubla pariul la 200 RON.

Sistemul Andrucci

Sistemul Andrucci se bazează pe teoria ciclicității numerele câștigătoare. Practic, unele numere de pe ruletă ar trebuie să fie mai predispuse în a fi câștigătoare, în funcție de numărul de rotiri precedente fără ca acestea să fi câștigat.

Totuși, această strategie nu este dovedită științific că poate îmbunătăți șansele de câștig la Ruleta Europeană.

Strategia Fibonacci

strategia-fibonacci
Strategia Fibonacci la Ruleta Europeană

Strategia Fibonacci se bazează pe secvența numerelor Fibonacci (0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, etc.).

Dacă pariul este pierdut, suma pariului următor va fi 5 RON + 5 RON = 10 RON. Acest proces se va repeta până când jucătorul câștigă. Dacă este câștigător, se va menține pariul inițial de 5 RON.

Joacă Ruleta Europeană la cele mai bune cazinouri din România!

Ruleta Europeană online se poate juca la cazinourile cu cele mai bune plăți din România. Jocul este oferit de furnizori de încredere precum Evolution și este prezentat în rezoluție Full HD.

Este o versiune a jocului de Ruletă ce vine cu șanse mai mari de câștig față de versiunea Ruletei Americană, acest lucru datorându-se prezenței unui singur 0 pe ruletă.

Întrebări Frecvente

Jocul de Ruletă Europeană vine cu un RTP de aproximativ 97,0%.
Desigur. Mulți dintre operatorii români oferă un bonus și pentru secțiunea de live casino a site-ului.
Alege din metodele de plată precum Visa, Mastercard, paysafecard sau chiar portofel electronic (Skrill, Neteller).
Una dintre cele mai apreciate strategii la Ruleta Europeană este strategia Martingale.

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?