Despre

Nume
Blood Suckers
lansat
2013-11-09
Furnizor

Informații profit

RTP
98%
Profit maxim (x Miza ta)
x1014
Volatilitate
Scăzut
Linii de plată
25

Miză

Miză maximă
50
Miză minimă
0.1

Recenzie Blood Suckers

Jocul de păcănele Blood Suckers este lansat și distribuit de furnizorul NetEnt, un gigant în industrie. Așadar, ne dăm seamă din start că vorbim despre un joc cu plăți bune și cu o poveste cel puțin interesantă.

Povestea se concetează pe tema vampirilor și se desfășuară într-un cimitir plin de mister, unde jucătorii iau rolul unui vântător de vampiri.

Citește în recenzie Blood Suckers despre cum poți să joci acest joc, ce funcții și plăți are, bonusuri și multe altele.

blood-suckers

Cum am testat jocul Blood Suckers?

Fiecare joc de pe site-ul nostru, indiferent de furnizor, îndeplinește o serie de condiții. Astfel, ne asigurăm că îți prezentăm doar jocuri de calitate, ce sunt redate în Full HD, iar plățile sunt verficate din punct de vedere al corectitudinii.

Iată care sunt principalele aspecte de care ținem cont atunci când testăm un joc de păcănele:

 • Simbolurile slotului: Care sunt aspectele simbolurilor din slot și cât plătesc acestea?
 • Pariu minim și maxim, opțiune autoplay: Care este suma minimă și maximă pe care o poți paria și există o opțiune de autoplay?
 • Rata de plată: Care este valoarea RTP (Return to Player) a jocului?
 • Volatilitate: Profiturile sunt mai rare, însă mari, sau sunt profituri mai mici care apar mai des?
 • Frecvența hit-ului: Cât de des poți obține o combinație câștigătoare?
 • Jackpot și/sau câștig maxim: Dacă există un jackpot și ce este câștigul maxim atins?
 • Wild-uri, re-spins și alte funcții: Care sunt simbolurile care acționează ca wild-uri, scatter-uri și există funcții precum re-spins?
 • Opțiunea de a cumpăra bonus: Poți cumpăra un bonus în joc?
 • Jocul bonus: Cum arată jocul bonus, dacă există unul?
 • Grafică și sunet: Care este design-ul grafic și coloana sonoră?

Joacă Blood Suckers cu cele mai bune bonusuri!

Este important să poți juca un titlu cu un bonus. Acest lucru te ajuta să înveți mecanismele și plățile jocului cu o sumă extra de bani.

Din fericire, Blood Suckers de la NetEnt este găsește pe cazinourile cu cele mai mari plăți, ce oferă și bonusuri de bun-venit!

Simboluri & Plăți în Blood Suckers

Fiecare joc de păcănele vine cu o serie diferită de simboluri, persoanaje și posibilități de plată. Haide cu noi mai departe în Blood Suckers recenzie să vedem ce are jocul de oferit!

Principalele simboluri din Blood Suckers

Simbolurile din slotul Blood Suckers de la NetEnt includ personaje din lumea vampirilor, cum ar fi vampirul principal, un crucifix, o sticlă cu sânge, o Biblie veche, o cheie și altele.

De asemenea, există simboluri cu valori scăzute, cum ar fi literele A, K, Q, J și numerele 10.

plati-blood-suckers

Linii de plată

Blood Suckers de la NetEnt are 25 de linii de plată. Jucătorii pot paria pe aceste linii, iar combinațiile câștigătoare se formează de la stânga la dreapta pe role.

Câștigurile variază în funcție de simbolurile prezente în combinația câștigătoare și de miză.

rotiri-gratuite-blood-suckers

Sume de pariere și funcțiile în Blood Suckers

Continuăm recenzie Blood Suckers și discutăm și despre sumele pe care le poți paria, cât și dacă există funcții precum AutoPlay.

Blood Suckers este un joc excelent atât pentru jucătorii ce preferă mize mai mici, cât și pentru jucătorii cu role mari. Jocul are un pariu minim de 0,20 RON și poate ajunge până la 50 RON.

În plus, dacă vrei să salvezi timp și să nu mai apeși un click la fiecare rotire, jocul dispune de o funcție de Auto-Play. Aici setezi jocul să ruleze un anumit număr de rotiri, pe miza aleasă de tine și cu limitele de câștig sau pierdere.

Procentajul de returnare de la jucător (RTP)

Rata de plată (RTP) pentru Blood Suckers de la NetEnt este de aproximativ 98%. Astfel, vorbim despre un joc cu o rată excelentă de plăți și multe combinații ce pot fi câștigătoare.

Volatilitate și Frecvență a Câștigurilor

Volatilitatea pentru Blood Suckers de la NetEnt este medie. Aceast lucru înseamnă că poți să obții combinații câștigătoare relativ frecvent, dar câștigurile pot fi mai mici comparativ cu alte jocuri cu volatilitate mare.

Câștigul maxim

Blood Suckers nu dispune de jackpot, însă poți obține un câștig maxim de 1014.6 ori mai mare față de suma pe care ai pariat-o. Destul de mișto, nu-i așa?

Un joc cu o mulțime de combinații de plăți un RTP de top!
Blood Suckers este, cu siguranță, unul dintre cele mai profitabile jocuri pe care le poți juca la cazinourile din România. Titlul vine cu multe combinații de plată, rotiri gratuite, funcții bonus și un RTP de 98%.

Funcții speciale în Blood Suckers

Este timpul să continuăm Blood Suckers recenzie cu funcțiile speciale ale jocului.

Wild-uri

Simbolul Wild în jocul Blood Suckers de la NetEnt este reprezentat de o cruce împungeță. Acest simbol poate fi utilizat pentru a înlocui alte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter, pentru a forma combinații câștigătoare.

Simbourile Scatter

Simbolul scatter în jocul Blood Suckers de la NetEnt este reprezentat de simbolul unei cărți. Acest simbol poate activa rundele bonus.

Funcția de bonus

În jocul bonus ești nevoit să alegi din 12 sicrie închise. Trei sunt goale, iar restul de 9 sunt pline cu vampiri. Poți fi recompensat cu până 203 de ori pariul tău.

Un joc cu multe funcții de top!
Pe lângă simbolurile wild, ce îți înlocuiesc alte simboluri și formează combinații câștigătoare, jocul vine și cu multe scattere. De asemenea, funcția de rotiri gratuite activată de scatter îți poate aduce un profit bun.
Grafică2d
Optimizat pentru mobil👍 
MuzicăÎnfricoșătoare
Special featuresRotiri gratuite, Bonus cu vampiri

Soluții dacă întâmpini probleme cu jocul Blood Suckers

Deși discutăm despre un titlu oferit de un furnizor de top, ce se poate juca pe cele mai bune cazinouri din România, asta nu înseamnă că nu te poți confrunta cu niște probleme.

Dacă jocul se blochează, apasă tasta F5 și intră din nou în joc. Dacă nu ți-a fost acordat un câștig, contactează serviciul de relații clienți al cazinoului respectiv.

Blood Suckers recenzie: Verdictul nostru

Blood Suckers de la NetEnt este un joc complet, cu o grafică și o linie sonoră excelentă. Titlul are un RTP de 98% și depășește astfel multe jocuri de păcănele din industrie.

Poți juca Blood Suckers la cele mai sigure cazinouri din România. Astfel, datele tale personale și bancare sunt mereu protejate atunci când alegi acest slot, și nu numai.

Sloturi asemănătoare cu Blood Suckers

 1. Transylvanian Beauty
 2. Dracula’s Family
 3. Immortal Romance
 4. Blood Suckers 2
Blood Suckers
89
Scor

x1014

Profit maxim (x Miza ta)

98%

RTP

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?