Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România

Toate cazinourile românești, și nu numai, sunt obligate să respecte principiile corectitudinii.

Companiile care se ocupă de testarea jocurilor de cazinou stabilesc dacă RTP-ul specificat este, sau nu, în legitimitate cu cele spuse.

O companie de testare evaluează în mod obișnuit jocul de slot prin efectuarea unui număr mare de rotiri și compară rezultatul obținut cu RTP-ul teoretic anunțat.

Dacă rezultatele sunt apropiate, atunci acest joc de păcănele sau cazino live este considerat ca fiind valid și poate fi oferit jucătorilor.

Top 3 cele mai cunoscute companii la care apelează cazinourile online din România

eCOGRA

eCOGRA este una dintre cele mai renumite companii atunci când vine vorba de teste pentru jocurile de noroc. Cel mai probabil, ai observat și tu marca eCOGRA menționată pe platformele de joc ale multor cazinouri online cu cele mai bune plăți din România.

Fondată în 2003, eCOGRA este o agenție independentă și internațional aprobată, specializată în testarea, inspecția și certificarea software-urilor și sistemelor de jocuri de noroc online.

iTech Labs

iTech Labs este o companie australiană care activează din 2004. Pe parcursul anilor, iTech Labs a câștigat o reputație excelentă în industria cazinourilor online, iar multe jocuri de cazinou online au fost testate de echipa lor.

Acum, iTech Labs este unul dintre cele mai importante laboratoare de testare acreditate pentru jocurile online din întreaga lume, acoperind toate tipurile de jocuri de cazinou. Așadar, o bună parte din jocurile de tip sloturi, ruletă, blackjack și multe altele sunt testate de iTech Labs.

BMM Testlabs

BMM Testlabs este un laborator privat de testare a jocurilor de noroc care oferă servicii industriei jocurilor de noroc din 1981, fiind considerat un pionier în testarea corectitudinii. Este cel mai longeviv și mai experimentat laborator de acest tip din lume, care activează de peste 40 de ani.

Atunci când vezi certificarea BMM Testlabs, poți fi sigur că jocurile de cazinou au fost testate conform celor mai înalte standarde.

Toate aceste companii se asigură, astfel, că ai parte de cele mai bune jocuri și poți câștiga chiar și mega jackpot-uri, cum este cel de la Relax gaming.

Alte noutăți din industrie:

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?