NetBet introduce noi jocuri pe platformă

NetBet, un operator de jocuri de noroc online, a anunțat recent un parteneriat cu Revolver, un furnizor în plină expansiune.

Noul parteneriat permite operatorului să acceseze un portofoliu impresionant de jocuri furnizate de Revolver. În cadrul acestui acord, Revolver va oferi peste 20 de jocuri de păcănele pentru NetBet.

Jucătorii vor avea acces la titluri apreciate de la Revolver, printre care se numără Badlands, Thor of Asgard și Irish Coins, alături de alte jocuri captivante și palpitante de la furnizorul de conținut iGaming. Jocurile oferite de Revolver sunt cunoscute pentru calitatea lor înaltă, distingându-se prin tehnologie de ultimă oră și abordări inedite.

Ce au declarat companiile

Ryan Lazarus, CEO-ul Revolver, a exprimat entuziasm față de noua colaborare cu NetBet. „NetBet este un brand formidabil pe care l-am avut în vedere de ceva timp și suntem absolut încântați să facem acum parte din oferta de jocuri pentru jucătorii lor!” a declarat Lazarus. De asemenea, el a subliniat anticiparea unei colaborări lungi și extrem de fructuoase.

Claudia Georgevici, managerul de PR al NetBet, a împărtășit entuziasmul CEO-ului Revolver. „Suntem încântați să colaborăm cu Revolver și să aducem jocurile lor excepționale jucătorilor noștri,” a adăugat ea. În final, Georgevici a menționat: „Experiențele de joc excepționale pe care le oferă fac din Revolver partenerul ideal pentru o relație de afaceri de succes.”

Alte noutăți din industrie

Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?