ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil

ProgressPlay a dezvăluit cea mai recentă tehnologia dezvoltată, ce cuprinde și instrumente de joc responsabil.

Furnizorul cu sediul în Malta a dezvoltat propriul software de joc responsabil în cadrul unui proiect inovator de anul trecut. Acest software a fost lansat în 2022, fiind testat pe parcursul mai multor luni.

Anul trecut, ProgressPlay a realizat o restructurare internă pentru a crea o nouă echipă multidisciplinară de joc responsabil, adunând un grup de executivi alături de un nou „Comitet de Monitorizare a Jocurilor Responsabile”.

Ce oferă software-ul dezvoltat de ProgressPlay

Scopul programului este de a ajuta la orientarea dezvoltării acțiunilor de joc responsabil în cadrul companiei, utilizând platforma Progress Learn pentru a promova cunoștințele legate de acest subiect în întreaga companie.

Pe parcursul restructurării sale, ProgressPlay a abordat subiectul de joc responsabil, ceea ce a dus la crearea unui sistem propriu bazat pe inteligență artificială pentru interacțiunea cu jucătorii de cazinouri românești.

Acesta recunoaște semnele de joc problematic în timp real și le evaluează în funcție de mai mulți factori, acoperind aspecte precum identificarea clientului, activitatea jucătorului, nivelurile de accesibilitate și multe altele.

Ce se va întampla cu datele înregistrate

De la prima interacțiune cu jucătorul, se colectează date complete pentru a evalua nivelul de risc al acestuia.

Odată identificată această evaluare, echipa de joc responsabil a ProgressPlay va efectua verificări în timp real prin revizuirea, evaluarea și concluzionarea măsurilor necesare, împreună cu monitorizarea continuă, asigurându-se astfel că jucătorii săi nu se confruntă cu dificultăți financiare.

CEO-ul ProgressPlay, Itai Loewenstein, a comentat: „Orice discuție de astăzi începe și se încheie cu reglementările. Suntem încântați de capacitatea de inovare a echipei noastre, care a reușit să introducă noi niveluri de funcționalitate dincolo de standardele reglementărilor.”

Alte noutăți din industrie

Jelly Entertainment și Big Time Gaming anunță un nou parteneriat!
Răzvan Belea câștiga turneul de poker EPT Paris 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?