Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive

Printr-un parteneriat recent, Livespins și Gaming Innovation Group (GiG) își propun să redefinească experiența jocurilor de noroc online, aducând o notă de inovație și interactivitate la cele mai bune cazinouri online.

Colaborarea va îmbogăți ofertele cazinourilor cu un conținut de tip live, transmis de Livespins, facilitând astfel o nouă modalitate de a juca și de a interacționa în timp real.

Livespins își va lansa produsul pe site-ul operatorilor ce colaborează cu GiG, permitând jucătorilor să urmărească streameri care se joacă la sloturi populare.

Cu ce vine noul parteneriat

Unicitatea vine din faptul că jucătorii pot alege să joace alături de streameri fără presiunea financiară de a egala mizele acestora sau de a paria în fiecare rundă. Prin acest demers, jocurile de noroc online devin mai sociale și interacțiunea între jucători este încurajată.

Această inițiativă nu este doar creația Livespins, ci este rezultatul colaborării cu mai mulți furnizori din industrie. Împreună, aceștia furnizează infrastructura necesară pentru a transmite sloturile populare, în timp ce studiourile și streamerii contribuie la animarea acestei experiențe inedite.

Michael Pedersen, CCO la Livespins, și Marcel Elfersy, CCO la GiG, și-au exprimat entuziasm reciproc față de această colaborare. Printre caracteristicile adăugate se numără posibilitatea de a paria în spatele streamerilor, de a interacționa cu alți jucători și de a participa la diverse turnee.

Alte noutăți din industrie

Yggdrasil adaugă o nouă funcție în jocurile de păcănele: TopHit
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?