REEVO și 1spin4win anunță o nouă colaborare

REEVO a anunțat recent o nouă colaborare importantă. Joi, compania a confirmat că a încheiat un parteneriat cu 1spin4win, un furnizor renumit de sloturi online.

Conform termenilor acordului, REEVO va include jocurile 1spin4win în platforma sa de agregare, extinzând astfel oferta de jocuri.

Astfel, colaborarea cu REEVO va ajuta jocurile 1spin4win să ajungă la noi jucători. În prezent, compania este cunoscută pentru sloturile sale online clasice, care se disting prin mecanici atractive, funcții recompensatoare și teme unice.

În mai 2021, 1spin4win a lansat primul său titlu. Până în prezent, compania oferă peste 100 de jocuri păcănele. Pe lângă experiențele de neegalat pe care le oferă, jocurile companiei se remarcă prin mecanici transparente și procentaje ridicate de Return to Player (RTP), ceea ce le-a făcut extrem de populare în rândul jucătorilor de cazinouri.

Ce au declarat companiile

Volha Hlukovskaya, Șefa Departamentului de Parteneriate la 1spin4win, și-a exprimat entuziasmul în legătură cu noul parteneriat cu REEVO. „La 1spin4win, suntem încântați să unim forțele cu REEVO, profitând de platforma lor robustă pentru a extinde aria noastră de acțiune și pentru a îmbunătăți oferta noastră,” a explicat ea.

Petra Maria Poola, Șefa Departamentului de Vânzări la REEVO, a împărtășit entuziasmul lui Hlukovskaya. Ea a explicat că compania este încântată să-și extindă portofoliul de parteneri cu adăugarea 1spin4win. „Adăugarea sloturilor lor clasice și atractive completează perfect portofoliul nostru divers, asigurându-se că jucătorii au acces la o gamă și mai largă de opțiuni de joc,” a adăugat Poola.

Alte noutăți din industrie

Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?