BGaming își extinde portofoliul în România printr-un parteneriat cu Player.ro

BGaming își face intrarea pe piața românească prin intermediul unui parteneriat operatorul Player.

Acest parteneriat vine pentru utilizatorii Player cu o colecție de 41 de sloturi marca BGaming, aducând titluri inovatoare precum Wild Cash, Space XY și Aztec Magic Bonanza.

De asemenea, BGaming își consolidează poziția pe piața reglementată, obținând o licență de clasa a II-a din partea reglementatorului național, ONJN.

Recent, Olga Levshina, Directorul Comercial al celor de la BGaming, și-a exprimat entuziasmul companiei de a se extinde și în cazinourile din Românin. Levshina a subliniat satisfacția de a colabora cu un partener bine stabilit precum Player.ro și de a furniza 41 dintre cele mai performante jocuri ale lor, toate fiind certificate pentru piața românească.

Pe de altă parte, CEO-ul Player.ro, Daniela Lupica, și-a exprimat și ea entuziasmul privind colaborarea cu BGaming, menționând interesul crescut manifestat de jucători pentru ofertele BGaming.

Extinderea BGaming nu se oprește aici. Recent, compania a lansat și o colaborare cu NetBet în Italia, una dintre cele mai mari piețe de iGaming din Europa, demonstrând astfel abilitatea BGaming de a colabora cu succes pe piețele noi și de a livra conținut personalizat.

Alte noutăți din industrie

Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?