Bgaming intră pe piața locală prin parteneriatul cu Player.ro

BGaming, un furnizor de jocuri de noroc online, și-a extins recent prezența pe piața românească prin parteneriatul semnat cu platforma Player.ro.

Această mișcare vine după ce BGaming a obținut o licență de clasa a II-a de la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România, permițându-i să includă peste 40 de sloturi în oferta Player.ro. Printre jocurile disponibile se numără West Town, Slotomon GO sau Princess Royal.

Daniela Lupica, CEO-ul Player.ro, și-a exprimat entuziasmul companiei față de colaborarea cu BGaming, anticipând o colaborare de lungă durată. Lupica a menționat că jucătorii de pe platforma Player.ro au manifestat deja un interes mare pentru sloturile BGaming, iar lansările viitoare sunt așteptate să genereze un impact similar.

BGaming își continuă dezvoltarea în Europa

Parteneriatul cu Player.ro reprezintă un pas înainte în eforturile de creștere al celor de la BGaming în Europa, continuând dezvoltarea companiei.

Olga Levshina, Directorul Comercial al BGaming, a vorbit despre parteneriatul recent, exprimând entuziasmul companiei de a intra pe piața românească cu un partener bine stabilit. Conform acordului, BGaming va furniza 41 dintre cele mai performante jocuri ale sale platformei Player.ro, toate certificate pentru piața românească.

Alte noutăți din industrie

Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?