Livespins și Onlyplay, cel mai recent parteneriat din iGaming

Cea mai nouă colaborare în lumea iGaming este între Livespins și Onlyplay.

Livespins, platforma inovatoare care le permite streamerilor să joace sloturi în timp real și permite spectatorilor să participe, a adăugat un nou dezvoltator de jocuri în catalogul său.

Onlyplay se concentrează pe crearea de sloturi de top, menite să ofere publicului o experiență de joc inovatoare. Cu această colaborare, Onlyplay își extinde portofoliul prin Livespins, permițând spectatorilor să parieze alături de streameri, fiecare în ritmul său.

Platforma de streaming a adăugat recent o serie de noi furnizori, extinzându-și oferta cu jocuri de la Jelly Entertainment, Evoplay și Relax Gaming. Astfel, Livespins devine o categorie de jocuri de top la cele mai bune cazinouri online, cu mii de jocuri disponibile pentru streaming.

Ce au declarat companiile

Michael Pedersen, CCO al Livespins, și-a exprimat entuziasmul față de noua colaborare, lăudând sloturile Onlyplay ca experiențe de nouă generație pentru streameri cât și jucători. Anna Serheieva, responsabilă cu parteneriatele la Onlyplay, a confirmat angajamentul companiei de a inova și îmbunătăți conținutul de jocuri.

Snimațiile remarcabile ale jocurilor Onlyplay sunt un alt punct forte menționat de Serheieva, care este încrezătoare în succesul colaborării. Expansiunea rapidă a Onlyplay a inclus și parteneriate cu diverși agregatori de jocuri, inclusiv o colaborare recentă cu REEVO.

Livespins își continuă angajamentul de a oferi o experiență similară platformei Twitch, într-un mod responsabil și sustenabil, axat pe jucător și conform reglementărilor în vigoare.

Alte noutăți din industrie

Experiența de cazinou redefinită: Livespins și GiG lansează transmisiunile live interactive
REEVO și Darwin Gaming, cel mai recent parteneriat din lumea cazinourilor online
ProgressPlay lansează un nou software pentru Jocul Responsabil
IGT câștigă premiul pentru „Diversitate și Incluziune” în cadrul premiilor Women in Gaming
Evolution anunță un nou game show: Funky Time

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?