Despre

Nume
Divine Fortune
Furnizor

Informații profit

RTP
96.6%
Profit maxim (x Miza ta)
x600
Volatilitate
Mediu
Linii de plată
20

Miză

Miză maximă
100
Miză minimă
0.2

Recenzie Divine Fortune

NetEnt este unul dintre cei mai buni producători de jocuri de cazino la nivel mondial. Colecția lor de jocuri cuprinde sute de sloturi cu un succes răsunător iar Divine Fortune este un exemplu foarte bun.

Acest slot cu jackpot progresiv cu o temă mitologică îți oferă 20 de linii de plată dispuse pe 5 role și 3 rânduri pentru o experiență de neuitat.

Citește toate detaliile despre plăți, RTP, runde bonus, și diferitele funcții speciale din analiza de mai jos.

joaca online Divine Fortune

Cum am Testat Divine Fortune

Pentru a testa Divine Fortune am parcurs pașii pe care îi aplic și la celelalte jocuri. Totul începe printr-o documentare amănunțită despre mecanica, câștigurile și funcțiile acestui slot progresiv. Testarea propriu-zisă a presupus:

 • Simboluri – pentru că vorbim de un joc inspirat din mitologie, era normal ca simbolurile să fie din aceeași zonă. Am accesat tabelul de plăți pentru a mă familiariza cu toate categoriile de simboluri și combinațiile pe care le formează
 • Limitele Pariului – este important ca un slot online să fie accesibil pentru toate categoriile de jucători. Acest lucru este dictat de valorile pariurilor minim și maxim. Divine Fortune poate fi jucat cu minim 0,20 RON per rotire iar maximul ajunge la 200 RON
 • Procentajul de Câștig – denumit și RTP, procentajul de câștig din slotul online Divine Fortune este de 96.6%
 • Volatilitate – volatilitatea, așa cum o definim în ghidul pentru cazinouri online, este atributul care determină cât de des apar câștiguri și care sunt valoarea acestora. Divine Fortune are o volatilitate medie – câștiguri care apar o dată la 4-5 rotiri cu valori nici prea mari dar nici prea mici
 • Frecvența Câștigurilor – așa cum spuneam mai devreme, drecvența câștigurilor în Divine Fortune este medie. Nu vei aștepta prea mult pentru o combinație câștigătoare iar valorile sunt la mijlocul intervalelor posibile
 • Câștig Maxim – spre deosebire de celelalte sloturi care vin cu un câștig maxim calculat ca produsul dintre suma pariată și un multiplicator, Divine Fortune are un jackpot progresiv. Asta înseamnă că suma maximă ce poate fi câștigată variază în funcție de jackpotul accesat și momentul în care se întâmplă acest eveniment
 • Simboluri Wild, Rotiri Gratuite, Reluare Rotirii și alte Funcții Oferite – Divine Fortune are simbol Wild, Scatter, și Rotiri Gratuite. Fiecare are o acțiune specifică pe care o voi detalia în paragraful dedicat acestora. De asemenea, poți seta jocul să rotească automat rolele de un număr maxim de 1000 de ori.
 • Cumpărare Bonus – funcția de cumpărare bonus nu este prezentă în Divine Fortune pentru că slotul oferă trei jackpoturi progresive
 • Joc Bonus – jocul bonus din acest slot este strâns legat de jackpoturile Minor, Major, și Mega. De asemenea, poți primi până la 12 rotiri gratuite
 • Grafică și Sunet – așa cum ne-au obișnuit, cei de la NetEnt au făcut o treabă foarte bună din punct de vedere vizual. Designul este curat și animat iar efectele sonore și muzica de fundal te bagă cu totul în atmosfera jocului

Joacă Divine Fortune cu un Bonus Bun

Este foarte ușor să găsești un cazino online unde să te bucuri la maxim de Divine Fortune. Jocurile NetEnt fac parte din oferta majorității cazinourilor online din România datorită popularității acestora.

Dacă nu ești hotărât în privința celui mai bun cazino din România unde să joci Divine Fortune, te invit să citești recenzii cazinouri de top.

Simboluri și Plăți  în Divine Fortune

Simbolurile Disponibile

Așa cum era de așteptat de la un slot inspirat din mitologie, rolele sunt pline de simboluri ce înfățișează personaje sau animale mitice. Simbolurile cu plăți mai reduse sunt reprezentate de cele importate din jocul de cărți, de la J la A.

simboluri plata scazuta Divine Fortune

Atunci când vorbim de simbolurile cu valori mai crescute atunci când ai trei sau mai multe pe role, lucrurile se diversifică. O vei găsi pe Medusa, un leu, un taur și un șoim drept simbolurile înalte de plată.

simboluri de plata inalta Divine Fortune

Linii de Plată

Divine Fortune slot oferă jucătorilor 20 de linii de plată pe care pot obține combinații câștigătoare. Acestea sunt fixe, adică nu poți juca cu mai puțin de 20. De altfel, nici nu ar fi fost recomandat deoarece îți reduci șansele de câștig.

Legat de liniile de plată, trebuie să mai știi că plătesc numai de la stânga la dreapta și se plătește cel mai mare câștig de pe fiecare linie.

Valorile Mizei și Diferitele Opțiuni de a Juca

Chiar dacă dispune de un jackpot progresiv cu o valoare de rangul milioanelor de euro, poți juca Divine Fortune cu un pariu minim de doar 10 bani.

Da, ai citit bine. Cu un pariu atât de mic și mult noroc, poți câștiga unul dintre jackpoturile progresive ale acestui slot. Dacă dorești să mărești miza, o poți face cu valori diferite până la 100 RON.

De asemenea, dacă dorești ca rolele să se învârtă mai repede, poți accesa meniul de setări pentru a activa opțiunea Rotire Rapidă.

Sau dacă nu vrei să folosești mouse-ul, poți alege să începi runda cu tasta spațiu. Jocul automat permite setarea unui număr între 10 și 1000 de rotiri automate cu multiple setări ca această funcție să se oprească.

Procentajul de Returnare la Jucător (RTP)

RTP-ul lui Divine Fortune este de 96,6% iar asta reprezintă valoarea tuturor pariurilor plasate pe joc care se vor întoarce drept câștiguri. Trebuie să reții că acest procentaj se aplică unui număr foarte mare de rotiri.

Volatilitate și Frecvența Câștigurilor

Prezența jackpotului progresiv face ca Divine Fortune să aibă o volatilitate medie. Asta înseamnă că te poți aștepta la un echilibru între rotirile ce generează câștiguri și cele care nu vor oferi o recompensă.

Câștig Maxim

Deoarece dispune de un jackpot progresiv, câștigul maxim din acest slot video nu este raportat la valoarea pariului. De aceea, nu putem vorbi de un câștig maxim fix. Dacă ești norocos, poți câștiga jackpotul progresiv ce îți poate schimba viața.

Divine Fortune este foarte accesibil și recompensează jucătorii răbdători

Chiar dacă volatilitatea lui Divine Fortune este una medie, ceea ce înseamnă că trebuie să ai răbdare până să primești un câștig substanțial, jackpotul imens din acest joc îl face irezistibil celor ce vor să câștige mult cu un pariu relativ mic.

De asemenea, multiplele runde bonus și funcții speciale fac ca experiența din Divine Fortune să fie una de care nu te mai saturi. Mereu se întâmplă câte ceva pentru a mări suspansul.

Funcțiile Speciale din Divine Fortune

Acest joc este plin de funcții suplimentare ce pot genera câștiguri importante. Divine Fortune are un simbol Wild ce oferă repetări ale rotirii, funcție de rotiri gratuite și rundă bonus. Citește mai mult despre fiecare în rândurile de mai jos.

Repetări ale Rotirii cu Simbol Wild

Atunci când un simbol Wild apare pe role și se plătesc toate câștigurile din rotire, rolele se vor mai roti încă o dată în timp ce simbolul Wild se deplasează în jos pe role. Rotirile continuă până când simbolul Wild dispare de pe role iar apariția altor simboluri Wild continuă rotirile.

repetari ale rotirii Divine Fortune

Simbol Wild pe toată Rola / Funcția Wild pe Wild

Un armăsar alb este simbolul Wild din Divine Fortune iar acesta ține locul tuturor celorlalte simboluri, mai puțin Free Spins și Bonus. Vei recunoaște cu ușurință simbolul Free Spins datorită fulgerului între lauri aurii, în timp ce simbolul Bonus este o monedă de aur cu un pegas pe el.

Divine Fortune wild pe wild

Dacă un simbol Wild apare pe aceeași rolă cu un alt simbol Wild în timpul repetării rotirii, acesta se extinde pentru acoperi toată rola și mărește șansele de câștig.

Rotiri Gratuite

3 sau mai multe simboluri Rotiri Gratuite activează funcția de Rotiri Gratuite. Primești 5 rotiri gratuite pentru 3 simboluri, 8 rotiri pentru 4 simboluri, iar 5 simboluri oferă 12 rotiri gratuite. Fiecare simbol Wild care apare pe role în timpul rotirilor gratuite se extinde pe toată rola.

rotiri gratuite Divine Fortune

Jocul Bonus Jackpot

Atunci când 3 sau mai multe simboluri bonus apar pe role, începe jocul bonus jackpot. Fiecare simbol bonus colectat vine cu un câștig între 10x și 200x miza.

Apoi, dacă umpli rândurile cu simboluri bonus, poți câștiga unul dintre cele trei jackpoturi progresive.

 • 1 rând – Jackpotul Minor
 • 2 rânduri – Jackpotul Major
 • 3 rânduri – Jackpotul Mega

Multe funcții speciale pentru o experiență extraordinară

Am fost foarte plăcut surprins de funcțiile speciale din Divine Fortune. Rotirile gratuite, jocul bonus, și repetările rotirilor cu simbol Wild oferă șanse importante de câștig. În plus posibilitatea de a câștiga unul dintre jackpoturile progresive face ca jocul să fie extrem de generos către jucători!

Grafică și Sunet în Divine Fortune

Grafică și SunetCaracteristici
Grafică2D
Optimizat pentru mobilDa
MuzicăFundal sonor intrigant și efecte ce contribuie la atmosfera extraordinară a slotului
DesignSimbolurile și animațiile completează jocul și oferă un cadru perfect pentru a te bucura de Divine Fortune

Un joc plăcut vederii cu efecte sonore potrivite temei

Deși jocul nu vine cu prea multe animații sau o grafică impresionantă, Divine Fortune excelează printr-un design discret și funcțional. Statuile de pe marginea suprafeței de joc și scânteile animate ce urcă pe acestea sunt un detaliu interesant ce fac jocul și mai plăcut. Coloana sonoră chiar te transpune într-un scenariu misterios plin cu posibilități de a câștiga.

Soluții în caz că Întâmpini Probleme cu Divine Fortune

Se poate întâmpla ca jocul să de deconecteze sau rolele să se blocheze în timp ce joci. Aceste probleme sunt, în general, datorate unei conexiuni slabe sau probleme hardware.

Recomand să încerci să contactezi departamentul de asistență clienți dacă repornirea jocului nu te lasă să reiei de unde s-a blocat. De asemenea, NetEnt menționează că defecțiunile de orice fel anulează jocurile și plățile în curs.

Verdictul Nostru

Dacă dorești experimentezi un slot progresiv care poate să te facă bogat peste noapte, Divine Fortune este o alegere extraordinară. Acest joc impresionează prin câștigurile importante chiar și în jocul de bază dar excelează la capitolul funcții speciale.

Rotirile gratuite și jocul bonus vor adăuga un plus de intensitate iar probabilitatea de a lua marele jackpot îl fac și mai irezistibil.

Cu o interfață ușor de folosit, grafică și sunet perfect adaptate temei, și simboluri atrăgătoare, recomand Divine Fortune tuturor tipurilor de jucători de cazino.

Fie că vrei doar să joci câteva rotiri fără depunere sau urmărești jackpotul, nu vei regreta alegerea.

Sloturi Asemănătoare

Vrei să explorezi mai multe jocuri cu jackpot progresiv? Sau poate tema mitologiei și a zeilor te atrage mai mult. Atunci recomand următoarele sloturi similare de la furnizori de top din industrie:

Divine Fortune
87
Scor

x600

Profit maxim (x Miza ta)

96.6%

RTP

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?