Malta va găzdui evenimentul iGaming NEXT Valletta ‘23

Unul dintre cele mai mari evenimente din industria jocurilor de noroc se îndreaptă spre Valletta, Malta, în iunie 2023. iGaming NEXT Valletta ’23 va aduna peste 4.000 de speakeri și reprezentați de cele mai bune cazinouri online & furnizori de jocuri.

Evenimentul va avea loc în perioada 21-22 iunie 2023, la Centrul de Conferințe din Mediterana și promite să fie plin de oportunități interesante pentru participanți.

Aceasta va fi a patra ediție a evenimentului organizat în afara capitalei Maltei, iar biletele de acces se vând în prezent la prețul de 149 de euro în cadrul Ofertei Limitate iGaming NEXT.

La ce se pot aștepta participanții iGaming NEXT Valletta

iGaming NEXT Valletta va examina din nou progresele realizate de industrie în ultimul an și succesele înregistrate. La eveniment vor participa numeroși speakeri de înaltă notorietate, care vor discuta despre provocările viitoare și modul în care companiile pot aborda aceste aspecte.

iGaming NEXT s-a asigurat că evenimentul va avea o listă importantă de speakeri, care vor aborda strategii, investiții și domenii de interes pentru anul următor. De asemenea, evenimentul va explora aspecte precum web-ul, NFT-urile, blockchain-urile, metaverse-ul, lansările de noi piețe și schimbările legislative în Europa și America de Nord.

Programul evenimentului & speakeri

Noi oportunități, fuziuni și achiziții, networking și multe altele vor fi parte integrantă a evenimentului.

Înainte de paneluri și discuții, iGaming NEXT va organiza mai multe activități recreative, inclusiv un turneu de golf în ziua de luni, 19 iunie. Marți, 20 iunie, va avea loc un eveniment de preînregistrare și networking, un turneu de poker și așteptatele Premii AffPapa.

Panelurile și discuțiile vor începe în mod serios miercuri, 21 iunie, și vor continua până joi, 22 iunie. Printre vorbitori se numără numeroase figuri prominente din industrie, care își vor împărtăși ideile despre viitorul acesteia și despre multele aspecte ale sale.

Printre aceștia se numără Pierre Lindh, cofondator și director general al iGaming NEXT, care va susține și discursul de deschidere.

Alte noutăți din industrie

Jelly Entertainment și Big Time Gaming anunță un nou parteneriat!
Răzvan Belea câștiga turneul de poker EPT Paris 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?