România este Lider pe Piața iGaming în Europa de Est

Nu este nicio noutate că piața de iGaming din România este una prosperă. Totuși până la sondajul celor de la Online Gambling Quarterly, nu avea nimeni o imagine clară despre unde se situează piața românească în comparație cu alte țări din regiune.

Dinamismul Pieței Românești o Propulsează pe Primul Loc

Mulțumită legilor clare privind funcționarea cazinourilor și caselor de pariuri online în România, piața se bucură de rezultate excepționale. Experții de la Online Gambling Quarterly situează România pe primul loc atunci când vorbim de perspective de dezvoltare în Europa de Est.

Situată peste Cehia și Polonia, țara noastră este prognozată să înregistreze o creștere de valoare medie în următoarele 12 luni (raportat la alte piețe Europene).

Superbet și Unibet Duc Trena

Conform acelorași statistici, creșterile înregistrate și previzionate sunt influențate decisiv de performanțele Superbet și Unibet în România. Atât pe partea de pariuri sportive cât și pe componenta de cazino online, acești operatori au rezultate financiare excelente.

Rămâne de văzut dacă renunțarea la restricțiile generate de COVID-19 vor afecta în vreun fel rezultatele operatorilor iGaming din România. Ca întotdeauna, te voi ține la curent cu cele mai proaspete știri din industrie!

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?