Slot Tracker – analiza statisticilor din 2022

De Vlad Ionescu
Publicat ianuarie 12, 2023
Slot Tracker – analiza statisticilor din 2022

Anul 2022 a fost unul excelent pentru cazinourile din România. Sloturi adăugate, bonusuri generoase, platforme noi și multe altele au făcut ca anul anterior să fie unul de neuitat.

Pentru a începe articolul cu o statistică impresionantă, vreau să îți spun că au fost peste 8,000,000 de rotiri în anul 2022. Fantastic, așa-i?

Analiza completă Slot Tracker 2022

Sunt sigur că ești curios să afli care au fost cele mai populare jocuri de păcănele de anul trecut. Iată datele Slot Tracker pentru 2022 unde vei vedea cele mai bune jocuri, cine este pe primul loc în materie de câștiguri, dar și multe alte informații utile.

Știai că?
Slot Tracker este disponibil pe Chrome Webstore și Google Play Store. Descarcă Slot Tracker acum și află detalii în timp real despre jocurile tale preferate.

Cifre Generale, Topuri și Cei mai Buni Performeri

Pentru a îți oferi toate informațiile într-un mod cât mai simplu și clar, am pregătit pentru tine un infografic. Aici vei afla:

  • Numărul total de rotiri la nivel mondial
  • Numărul total de sloturi adăugate în Slot Tracker
  • Numărul de cazinouri adăugate în Slot Tracker
  • Cel mai analizat joc
  • Jocul cu cel mai mare RTP (Rată de câștig)
  • Cel mai mare câștig la un slot
Slot Tracker Total Rotiri Analizante

Impresionant, dacă ma întrebi pe mine. Slotul Street Fighter 2 vine cu o rată de câștig de 15.220x, în timp ce Book of Dead a fost cel mai popular joc, cu peste 370.000 de rotiri.

Pe Slot Tracker au fost adăugate 485 de jocuri noi adăugate. În plus, există 121 de noi cazinouri online pentru jucătorii din întreaga lume. Mai multe opțiuni, mai multe șanse de câștig!

Citește despre cele mai populare 3 sloturi pentru categoriile:

  1. Top 3 cele mai populare sloturi în 2022
  2. Top 3 sloturi lansate în 2022
  3. Cele mai populare sloturi de la Megaways
  4. Top 3 sloturi cu cele mai mari plăți

Top 3 cele mai populare sloturi în 2022

Cel mai popular slot din 2022: Book of Dead

După cum îți spuneam și mai sus, Book of Dead a doborât orice record anul acesta, înregistrând aproape 400.000 de rotiri. Mai exact, au fost 373,587 de învârtiri la slotul oferit de Play`N Go.

Gameplay-ul aventuros cu tematică similară filemor Indiana Jones, combinațiile multiple de plată și volatilitatea medie stau la baza succesului slotului.

Crezi se va menține pe prima poziție și în 2023?!

Cel mai popular slot din 2022: Dead or Alive 2

Dead or Alive 2 ocupă al doilea loc în clasamentul celor mai populare sloturi, cu un total de 324,365 de rotiri.

Lansat în 2019, slotul oferit de NetEnt oferă o grafică de top, dar și o coloană sonoră uimitoare ce nu te lasă să te plictisești. RTP-ul de 96,8% este peste media industriei, aspect ce cu siguranță a convins mulți jucători să îl încerce măcar o dată.

Cel mai popular slot din 2022: Legacy of Dead

Se pare că Play`N GO a avut parte de un an pe cinste. Legacy of Dead este ultimul slot din acest top, cu un total de 290,811 de rotiri.

Tematica plină de acțiune și suspans i-a trimis pe mulți pariori într-o super vânătoare de comori. O surpriză plăcută aș putea spune, în special pentru un joc cu o volatilitate crescută.

Cu siguranță, multe dintre aceste cifre au venit și datorită rotirilor gratuite obținute de jucători în anul 2022!

Top 3 sloturi lansate în 2022

Slot Tracker sloturi lansate în 2022

Slotul 1: Rock Vegas

Pragmatic Play le-a oferit jucătorilor de Rock Vegas o experiență completă din Epoca de Piatră, iar acestă tematică, alături de un RTP ridicat, au funcționat de minune împreună.

Per-total, au existat 112,383 de rotiri care au adus Rock Vegas pe prima poziție în clasamentul celor mai populare sloturi noi.

Slotul 2: Magician`s Secret

Magician`s Secret este al doilea titlu cu care Pragmatic Play a dat lovitura în 2022! Slotul vrăjitorului misterios a înregistrat 71,777 de rotiri.

Slotul 3: Money Train 3

Topul este completat de Money Train 3, creația celor de la Relax Gaming. Producătorul le-a oferit jucătorilor șansa de a călători în viitor, acolo unde au avut parte de multă aventură, arme cu laser, dar și câștiguri mari. Au fost 54,902 învârtiri la Money Train 3 în anul 2022.

Cele mai populare 3 sloturi Megaways în 2022

Slot Tracker sloturi Megaways

Sloturile Megaways sunt cunoscute pentru sutele de combinații câștigătoare care îți pot aduce câștiguri remaracabile. Nu este de mirare că multe dintre aceste sloturi sunt foarte populare în rândul pariorilor.

Haide să vedem cum s-a descurcat furnizorul în 2022:

Cel mai popular slot Megaways: The Dog House Megaways

Cățelușii din The Dog House Megaways au fost foarte activi și jucăuși anul trecut, jocul înregistrând un total de 174,576 rotiri. Slotul dispune de peste 100.000 de combinații câștigătoare, iar funcția de Cumpărare bonus a fost foarte populară

Slotul se poate juca și pe cele mai bune cazinouri online din România, licențiate de ONJN.

Cel mai popular slot Megaways: Primal Megaways

Cele aproape 47.000 de combinații câștigătoare i-au încurajat pe pariori să se întoarcă pentru scurt timp în Epoca de Piatră, totul fiind redat într-o super grafică. Slotul ocupă poziția a II-a, cu 97,687 de rotiri.

Cel mai popular slot Megaways: Madame Destiny Megaways

RTP-ul de 96,56 și cele peste 200.000 de modalități de câștig au convins jucătorii că Madame Destiny Megaways este un joc pe cinste! Cu 68,696 de rotiri, slotul se clasează pe ultimul loc în acest clasament.

Top 3 sloturi cu cele mai bune plăți

Un slot distractiv cu plăți generoase este fix inspirația de care avem nevoie și în 2023. Citește despre 3 sloturi ce le-au adus jucătorilor cele mai mari câștiguri de anul trecut.

Slot Tracker sloturi cu câștiguri mari

Jocul #1 cu cele mai bune plăți: Street Fighter 2

Street Fighter 2 de la NetEnt câștiga titlul pentru jocul cu cea mai bună plată din 2022, cu un multiplicator de 15,220.

Jocul #2 cu cele mai bune plăți: Hand of Anubis

Zeii antici din Hand of Anubis i-au adus unui jucător un multiplicator de 8,557, punând slotul pe locul al II-lea în clasamentul celor mai „generoase” sloturi.  

Jocul #3 cu cele mai bune plăți: Tombstone

Tombstone este ultimul slot, dar nu cel din urmă. Cel puțin pentru un jucător care, în urma unui multiplicator de 5.209, a obținut o sumă fabuloasă la slotul oferit de NoLimit City.

Curios despre statisticile anului 2023? Alătură-te Slot Tracker!

Descărcă Slot Tracker și rămai la curent cu informații despre sloturile și cazinourile tale preferate. Statisticile comunității îți arată în timp real ce jocuri sunt în trend și unde este locul potrivit să le joci.

După cum poți observa, Slot Tracker ne-a ajutat să aflăm care sunt cele mai profitabile sloturi pentru jucătorii români.

Poți descoperi multe dintre sloturile menționate chiar și cu un bonus fără depunere!

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?