SoftSwiss își extinde catalogul de jocuri

SoftSwiss este unul dintre cei mai importanți furnizori de software de cazinouri online.

Recent, compania a anunțat recent că și-a extins portofoliul de jocuri prin adăugarea de titluri de la RubyPlay.

Această mișcare vine în contextul în care SoftSwiss își consolidează poziția pe piața de jocuri de noroc online prin încheierea unor parteneriate strategice cu furnizori de jocuri de renume mondial.

Despre parteneriat

RubyPlay este o companie producătoare de jocuri de noroc de tip păcănele, care are sediul în Mare Britaine. Compania se concentrează în a oferi un conținut de înaltă calitate, care este adaptat nevoilor jucătorilor din toate regiunile lumii.

Prin această colaborare, RubyPlay își va extinde afecerea și mai mult, reușind să ajungă la un număr mult mai mare de jucători de păcănele.

Agregarea de jocuri este o strategie importantă pentru SoftSwiss, care le permite să ofere o varietate mai mare de jocuri de la diferiți furnizori, astfel încât cazinourile online să poată oferi o experiență mai completă și diversă jucătorilor lor.

De asemenea, adăugare de noi jocuri în portofoliul reprezintă o șansă excelentă pentru SoftSwiss de a atrage noi parteneri, și, bineînțeles, de a crește veniturile companiei.

Câteva dintre cele mai populare titluri ale companiei RubyPlay sunt: Quest of Gods, Dragon 8s 25x, Mayan Cache, Aztec Sun, Wolf Haven, Dragon Prophecy și Book of Riches.

Aceste jocuri sunt disponibile acum prin intermediul agregatorului de jocuri SoftSwiss și pot fi accesate de jucătorii de cazinou online din întreaga lume.

Alte noutăți din industrie

Jelly Entertainment și Big Time Gaming anunță un nou parteneriat!
Răzvan Belea câștiga turneul de poker EPT Paris 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?