Superbet îți extinde portofoliul de jocuri cu noi titluri oferite de Realistic Games

Furnizorul de jocuri Realistic Games a încheiat un parteneriat cu Superbet, cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, pentru a extinde și mai mult portofoliul operatorului.

Realistic Games este un furnizor de jocuri de noroc online de top, care oferă o gamă largă de jocuri de cazino, inclusiv sloturi, jocuri de masă și jocuri de bingo.

Compania a fost fondată în 2002 și s-a concentrat inițial pe dezvoltarea de jocuri de noroc pentru operatorii de cazinouri tradiționale, dar și-a extins portofoliul pentru a include și jocuri de noroc online.

Superbet este cel mai mare operator de jocuri de noroc din România, cu o rețea de peste 1.000 de agenții terestre și o prezență puternică pe piața online.

Ce jocuri noi poți juca pe Superbet

Prin intermediul parteneriatului cu Superbet, Realistic Games își va extinde prezența pe piața românească de jocuri de noroc și va oferi jucătorilor români acces la unele dintre cele mai populare jocuri ale sale, inclusiv sloturile Super Graphics Upside Down, Time is Money și Symmetry.

Realistic Games are o reputație solidă pentru producerea de jocuri de noroc online de înaltă calitate, care oferă o experiență autentică de cazinou.

Toate jocurile sale de cazinou din România sunt dezvoltate folosind tehnologie HTML5, ceea ce înseamnă că pot fi jucate pe orice dispozitiv, inclusiv pe telefoanele mobile și tablete.

Superbet, de asemenea, are o reputație puternică în România pentru oferirea de servicii de jocuri de noroc de înaltă calitate și pentru dezvoltarea unor parteneriate de succes cu unii dintre cei mai mari furnizori de jocuri din lume.

Prin parteneriatul cu Realistic Games, Superbet își va extinde portofoliul de jocuri și va oferi jucătorilor români unele dintre cele mai bune jocuri de cazino online disponibile în prezent.

Alte noutăți din industrie

Jelly Entertainment și Big Time Gaming anunță un nou parteneriat!
Răzvan Belea câștiga turneul de poker EPT Paris 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?