Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy

De Vlad Ionescu
Publicat mai 29, 2023
Yggdrasil revoluționează sloturile cu funcția WildEnergy

În căutarea constantă a inovației, Yggdrasil a decis să schimbe conceptul de simboluri Wild cu o nouă funcție: WildEnergy.

Yggdrasil este cunoscut pentru caracteristicile sale interesante, cum ar fi GigaBlox, MultiMax și DoubleMax, iar WildEnergy este cea mai recentă funcție adaugată la sloturile dezvoltat de furnizor.

Ce aduce WildEnergy?

Atunci când un simbol WildEnergy apare pe o rolă, acesta are un număr de „vieți” scris pe el. Dacă acel simbol WildEnergy formează o combinație câștigătoare cu alte simboluri plătitoare, devine lipicios și declanșează runde de rotiri gratuite.

Jucătorul primește atâtea reînvârtiri câte indică numărul de vieți de pe simbolul WildEnergy. Dacă mai apar simboluri WildEnergy în timpul rundei de reînvârtiri, jucătorul primește mai multe rotiri și șanse mai bune de câștig.

Atât timp cât mai sunt vieți disponibile, rolele vor continua să se învârtă și pot forma noi combinații câștigătoare.

Yggdrasil oferă prin jocurile sale o mulțime de funcții

În portofoliul în continuă creștere al Yggdrasil, am văzut jocuri precum Giganimals GigaBlox, care plasează animalele în spațiul cosmic, sau Gods vs Gigablox, care ne duce în lumea personajelor mitologice și a zeilor străvechi.

În jocul Raptor DoubleMax, furnizorul de jocuri Yggdrasil ne poartă în epoca dinozaurilor, iar funcția de multiplicare este populară în rândul jucătorilor.

Multe alte titluri populare se mândresc cu aceste mecanici Yggdrasil.

Totuși, noua funcție de WildEnergy va putea fi jucată odată cu lansarea titlului Ragnawolves WildEnergy. Slotul va avea cinci role și 243 de linii de plată.

Alte noutăți din industrie

Jelly Entertainment și Big Time Gaming anunță un nou parteneriat!
Răzvan Belea câștiga turneul de poker EPT Paris 2023
ICE London 2023 are loc în perioada 7-9 februarie
Top 3 companii pentru testarea corectitudinii jocurilor de noroc din România
O Nouă Campanie de Media de la Betano – Casino Backstage

Cazinoul va fi șters

Ești sigur?